Mise pro hrace Ryen Hobann-Prilis Mnoho Droidu
Moderátor: Moderátoři
Dellat
Zatim nic zacnete s vysadkem. REkl Vimun a chtel pokracovat
Lode obchodni federace v sektoru soul. ohlasil velitel materske lodi.
Padawane Vem svou eskadru a poletite jako ochranu krizniku
Modra Eskadro pripravte se na utok na supi stihacky rekl Vimun a letel rpoti stihackam zatim co padawan a cervena eskadra branili krizniky.
Zatim nic zacnete s vysadkem. REkl Vimun a chtel pokracovat
Lode obchodni federace v sektoru soul. ohlasil velitel materske lodi.
Padawane Vem svou eskadru a poletite jako ochranu krizniku
Modra Eskadro pripravte se na utok na supi stihacky rekl Vimun a letel rpoti stihackam zatim co padawan a cervena eskadra branili krizniky.
Dellat
Vimun na okamzik zmizel padawanovi z dohledu kdyz sestrelil jednu stihacku v jejiz explozi se skryl.
Padawane Koukam ze nemas stastny den koukam ze krizniky jsou v poho pojd mi pomoct s nejakymi cleny tve eskadry
Prisel jsem o modreho 6 a 11 Hlasil na bitevni sit Vimun
Jedna z lodi obchodni federace prisal o Stit hlasil modry 5
Zustante zde a bojujte s se stihackami padawane zamer mou pozici a sleduj me
Vimun na okamzik zmizel padawanovi z dohledu kdyz sestrelil jednu stihacku v jejiz explozi se skryl.
Padawane Koukam ze nemas stastny den koukam ze krizniky jsou v poho pojd mi pomoct s nejakymi cleny tve eskadry
Prisel jsem o modreho 6 a 11 Hlasil na bitevni sit Vimun
Jedna z lodi obchodni federace prisal o Stit hlasil modry 5
Zustante zde a bojujte s se stihackami padawane zamer mou pozici a sleduj me
Dellat
Takhle nemáme šnaci.
Najednou kolem mě proletělo torpédo, zadíval jsem se na stíhačku, která ho vystřelila, poté na něpřátelkský křižník. Hlavou mi v té chvíli bleskl nápad. Ten nejšílenější jaký mě mohl napadnout. Otočil jsem loď a začal létat jako pohodlný cíl pro naváděné torpedo. Nepřátelská tihačka ho ihned po mě vystřelila, a já jsem okamžitě vystartoval ke křižníku s torpédem v patách.
Takhle nemáme šnaci.
Najednou kolem mě proletělo torpédo, zadíval jsem se na stíhačku, která ho vystřelila, poté na něpřátelkský křižník. Hlavou mi v té chvíli bleskl nápad. Ten nejšílenější jaký mě mohl napadnout. Otočil jsem loď a začal létat jako pohodlný cíl pro naváděné torpedo. Nepřátelská tihačka ho ihned po mě vystřelila, a já jsem okamžitě vystartoval ke křižníku s torpédem v patách.