Mise pro hrace Ryen Hobann-Prilis Mnoho Droidu

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
The Dig

Příspěvek od The Dig »

Letiste
Lodě se odlepili od země a zamířili k uskupení 5 křižníku kteří už stáli na orbitu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Orbita Coruscantu

Chvili se cekalo nez dorazi posledni opozdilci nakonec se Vimun zeptal zda li jsou vsichni pripraveni na Skok do yperprostoru.
cerveny 8:Priprave
Materska Lod:Pripraven
modry:2 Pripraven
takhle se postupne ozvali vsechny letky a nakonec provedl skok do hyperprostoru.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Hyperprostor
Hvězdy se změnili v čáry. Vzhledem k tomu že cesta rozhodně nebude trvat chvilku, jsem si v datapadu vyhledat informace o Dellaltu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Hyperprostor

Padawane?? DOufam ze nerusim ale chtel bych se s tebou poradit jakym zpusobem se pokusime o dobyti pevnosti.
Pevnost se nachazi na Kopci ke kteremu se jde pres udoli.

Rekl Vimun zatimco kontroloval lasery

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Hyperprostor
Myslím že nejdřív pomocí dělostřelectva zničíme protivzdušne věže, pak to vybombardujeme a pechota to dočistí.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Hyperprostor

To by bylo nejlepsi jenze by jsme se meli pokusit zajmout vedeouciho pevnosti mohl by nam rict dulezite informace. REkl Vimun
Nahle se podival na displej a hlasi uz beznou linkou pripravte se na vyskok z hyperprostoru nezapomente ze v okoli se mohou zdrzovat lode obchodni Federace.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Hyperprostor
Trošku to zarachotilo a čáry se proměnili zpátky na hvězdy a poskytl se nám pohled na Dellalt.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Dellat

Zatim nic zacnete s vysadkem. REkl Vimun a chtel pokracovat
Lode obchodni federace v sektoru soul. ohlasil velitel materske lodi.
Padawane Vem svou eskadru a poletite jako ochranu krizniku

Modra Eskadro pripravte se na utok na supi stihacky rekl Vimun a letel rpoti stihackam zatim co padawan a cervena eskadra branili krizniky.

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Dellat
Vypukla bitva. Sem tam jsem vystřelil, ale netrefil jsem se. Hold smůla Najednou mě tesně minuli dvě torpéda která narazila do našeho křižníku. Ihned jsem opětoval palbu oné stíhačce. Ta po chvilce sestřelená narazila do křižníku.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Dellat

Vimun na okamzik zmizel padawanovi z dohledu kdyz sestrelil jednu stihacku v jejiz explozi se skryl.
Padawane Koukam ze nemas stastny den koukam ze krizniky jsou v poho pojd mi pomoct s nejakymi cleny tve eskadry
Prisel jsem o modreho 6 a 11 Hlasil na bitevni sit Vimun
Jedna z lodi obchodni federace prisal o Stit hlasil modry 5
Zustante zde a bojujte s se stihackami padawane zamer mou pozici a sleduj me

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Dellat
Chvlku trvalo než jsem ho objevil na displeji, klíčkoval mezi nepřateli a přitom sestřeloval jednoho podruhem. Zamířil jsem k němu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

DEllat

Padawane konecne jsi tady polet s eskadrou za mnou zkusime sestreůit jednu federalni lod.
REkl Vimun kdyz uvidel padawane jak se k nemu blizi

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Dellat
Červení za mnou, sestřelíme tu zrezivělou kocápku. zavolal jsem do vysílačky. Mezitím jsem konečně sestřelil dalšího enemy.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

DEllat

Mistrova eskadra byla temer rozprasena jedinna nadeje byla eskadra cervena.
Vimun Rychle pokusime se sestrelit zbytek ochrany lode a potom lod
Tady cerveny 3 jsou............

The Dig

Příspěvek od The Dig »

Dellat
Takhle nemáme šnaci.
Najednou kolem mě proletělo torpédo, zadíval jsem se na stíhačku, která ho vystřelila, poté na něpřátelkský křižník. Hlavou mi v té chvíli bleskl nápad. Ten nejšílenější jaký mě mohl napadnout. Otočil jsem loď a začal létat jako pohodlný cíl pro naváděné torpedo. Nepřátelská tihačka ho ihned po mě vystřelila, a já jsem okamžitě vystartoval ke křižníku s torpédem v patách.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“