Ryloth - krádež vo Vznášajúcich skalných záhradách(Ruplikon)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Místnost RAdy

Pozdravl jsem mistry a odešel před dveře kde jsem se zastavil a počkal na mistra

Před místností Rady

Mistře múžu se vás zeptat jak by jste chtěl to zvíře chytit??

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Chodba

Majster sa zasmial. No, zdá sa, že budeme musieť byť chytrejší, ako on. Ale predpokladám, že ak ho má nejaký zámožný kupec, tak ho bude mať v silovom poli. Prišli na križovatku pred turbovýťahom.
Beus: Choď sa pripraviť, stretneme sa o pol hodinu v hangároch.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Ceste k ubikacím

Jistě mistře
řekl jsem a šel jsem do svého pokoje cestou jsem potkal jednoho padawana který se mě ptal jestli se nevyznám ve droidech.Odpoěděl jsem že ano a proč se ptá?,
Řekl že potřebuje spravit astrodroida kterého rozbil mistrovi Fistovi.
Zasmál jsem a řekl že se na to podívám.
Když jsem došel do pokoje začal jsem balit věci vzal jsem si blaster,muj osobni datapad.
Připravil jsem si tuniku a měl jsem ještě 20 min rozhodl jsem se že se podívám na toho droida.
Práce ubíhala rychle a mě zbývalo 5 minut.Hodil jsem na sebe tuniku vyběhl z pokoje a běžel do hangáru kde měl čekat mistr.

Todrias Falco

Hangár

Majster Beus poklopkal na chronometer. Ideš o trochu neskôr. a usmial sa. Bol opretý o jeden starfighter a ruky mal založené pod pazuchami. Správal sa nenútene a to dodávalo Ruplikonovi pocit úspechu tejto misie.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Hangár

Jakým plavidlem poletíme mistře??

Todrias Falco

Hangár

Beus ledabolo mávol doprava. Bolo tam dvojmiestne plavidlo neznámeho typu.
Beus: Zabezpečil som trochu zastaralé, ale na odchyt lyleka ako stvorené plavidlo. Poď, nastúp. Majster vykročil k lodi. Nasledoval ho aj Ruplikon. Nastúpili a začali s predletovou kontrolou.
Beus: Počul som, že majstrovi Fistovi rozflákali droida. Nebol dvakrát nadšený, keď sa to dozvedel. povedal humorne. Zdvihli sa do vzduchu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Lod

Sedl jsem si vedle mistra do pilotní kabiny.
Ano mistře nějaký padawan co mu ho rozbil mě požádal abychs ena to kouk kvůli tomu jsem taky přšel pozdě.

Todrias Falco

Loď

Beus: No to je skvelé. Spravil si mu ho? Každopádne treba poskytnúť pomoc tam, kde je potreba. Urobil si správne. Preleteli cez hustú coruscantskú vzdušnú dopravu a už rezali atmosféru. Majster pripravoval skok do hyperpriestoru.
Beus: Ryloth je v huttskom priestore, určite budú problémy.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Lod

Jsem s tím droidem asi tak v polovin ještě musím dodělat pameť.
Hmm Myslím že bude nejlepší se Hattům vyhnout ale když to bude potřeba

Todrias Falco

Loď

Beus: Tak či tak musíme vystúpiť v huttskom priestore. Ak po nás pôjdu, musíme sa z toho dostať. Majster potiahol k sebe páku a prešli do hyperpriestoru. Podľa údajov bude cesta trvať asi deň. Nastavil kurz a pobral sa dozadu, skontrolovať zásoby.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Lod

Podíval jsem se za mistrem jak odchází pak jsem vstal a šel na pokoj kde jsem chtěl chvíli meditovat.
Mistře odeberu se meditovat do pokoje.Řekl jsem v síle

Todrias Falco

Loď

Majster mu odpovedal. Ale iste, odpočiň si. Keď ťa budem potrebovať, zavolám ťa. Beus kontroloval stav zásob, množstvo... keď skočil, vrátil sa späť na kreslo pilota. Nastavil si kreslo do pohodlnej polohy, zavrel oči a začal meditovať.
Cesta trvala deň aj pár hodín. Pri majtrovi zablikala kontrolka. Ruplikon už sedel na mieste kopilota a sledoval výskok z hyperpriestoru.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Loď

Hvězdy se vrátily do normálu a mi jsme byli u začátku hledání.
Mistře jak že se jmenuje tato planeta??

Todrias Falco

Loď

Beus: Ryloth. Z väčšiny obývaný Twi´lekmi. Je to takisto prekvitajúce stredisko pašerákov drog. Zapozeral sa na približujúcu sa planétu.

Ruplikon

Příspěvek od Ruplikon »

Lod

Ryloth neslyšel jsem o této planetě.Kde přistaneme mistře??

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“