Já se ale jen tak nedám.
Pomyslím si v duchu, a skočím slto dozadu při kterém ho kopnu do hlavy.
Postavím se a zavolám na sitha. K sithům se nikdy nepřidám. Alespoň ne bez boje. Tak se ukaž co tě Dooku naučil a já ti ukážu co mě naučil můj mistr.
Stojím a vyčkávám, koncentruji sílu a snažím se předvídat jeho útok. Musím vydrřet do příchodu mistra.
To néé! On snad uteče s mím mečem.
Tak teď něco vyskoušíme. Tak provázej mě a můj meč síla.
V poslední chvíly skoncentrovanou sílu využiji a pokusím se zapnoust na meči náhradní zbroj z druhé strany meče tak aby bodl svého majitele do nohy. Ať to vyjde prosím!
Až teď ti došlo že speedr tu není už dlouho.
Po chvilce se vrátil mistr. Tak už sem letí kde ho...
Řekl a podíval se na místo kde kdysy ležel omráčený sith
Smutně se podívám na mistra. Utekl i s mím mečem mistře. Chtěl jsem ho zdržet do vašeho příchodu. Ale řekl že jeho pán si nepřeje aby mě zabil a tak prostě utekl.
Smůla že?
Podívám se na mistra a je mi líto že jsem ho zklamal.
Padawane .....
Řekl smutně Terras. Myslíš si že si něco potřebný bez meče?
Čekal a když se nedočkal odpovědi pokračoval Kdyby jsi byl alespoň zdatný v síle nic bych nenamítal...
Děkuji mistře.
Poděkuji mistrovi a dám si meč za opasek. Nevíte za jak dlouho přiletí mistře? Kdo asi přiletí? Přiletí snad hromada klonů? Nebo jen nějaký mistr a padawan?
Byl sem dost rozrušený s toho setkání se sithem. Také dost netrpěliví. Co budeme zatím dělat než přiletí mistr Mundy?
Zatím jsme toho moc nezjistily s té mise. Ani neví jestli ten atentátník byl ten sith nebo někdo jiný. Jestli to byl on tak se naše práce ztíží ale podle mne to on nebyl.