Ano ano tohle jsou dva a ještě dva někde jsou až bude po všem zeptáme se jich snad budou něco vědět.
Řekl mistr a podal ti blater ted viskočil a začal ničit droidy
začala jsem si nabíjet meč. Byla jsem ráda, že jsme se dostaly ven z cel a jsme schopni bojovat. Ted uvidí ti opice kdo je nejchytřejši na světě. ANi jsem si neuvědomovala že mám hlad a žizen, dokonce i bolest hlavy jsem už zapoměla. Ted jsem měla jen myšlenk udostat se odsud ven a pokud možno se všema Jedijema.
nevěděla jsem zda je meč nebytý ale nebyl na to čas. Pomocí síly jsem vzala zbytky doidů a zasypala jimy Wookie. Zapla jsem meč a doufala že chvíly vydrží.
Meč zazářil svou barvou.
Mistři Jedi se probíjali skrz Wookie a droidy směrem ke dveřím.
Slepý Jedi se pohyboval obratně.
Slepá Jedijka spíše sílu používala a mistr Zik ten dělal co mohl aby se dostal ven
Silou jsem odstrřčila další droidy z cesty a vrhla se za mistry. Cestou jsem ještě rozsekla droida který mi stál v cestě. Odrážela jsem střely Wookijů a ustupovala za mistry.
Dveře byli blízko.
Najednou se v místnosti ozval zvuk který trhal ušní bubínky.
Všichni se chytli za uši ze kterých začala téct krev.
Droidi přestali pálit a koukali se.
Slepci se snažili bolest tlumit a mistr Zik se snažil najít místo odkud ten zvuk vichází
Nedalo se to vydržet. Chytla jsem se za uši. Snažila jsem se kouakt kolem sebe co to je za zvuk. Jistěna Yavinu žila zvířata co dokážou způsobit takový zvuk, ale v takovém rozsahu ne. Koukala jsem kolem sebe a hledala zdroj. ´Myelel jsem že mi praskne hlava
Když jsi se podívala pořádně viděla jsi že u druhých dveří stojí Wookie s nějakým přístrojem v ruce.
Bylo zvláštní že wookium to nevadilo.Mi¨Mistr se svalil na zem v kaluži krve a snažil se udržet to chvíli v klidu.
Musela jsem to vydržet. Sundala jsem si ruku z ucha a vytáhla jsem blaster ze kterého jsem před chvíly nabíjela meč a vystřelila po přístroji. Nezbívalo než modlit se abych zasáhla
Všichni jen tiše doufali že zása bude pořádný.
Zážeh a laserový výboj viletěl ven,.
Letěl s malou odchilkou..ale nakonec strefil přístroj a zvuk tichl.
Ostatní jediové se pomalu začali probírat a droidi opět sřílet.
Blaster jsem si stčila za pásek, kdo ví jestli se nebude hodit. ROzsvítila jsem meč a odrážela střely droidu. Při otm jsem ustupovala ven z místnosti. Pohybem ruky jsem části jednoho rtvého droida vrhla na Wookiho který měl předtím v ruce ten peklený přistroj.
Wookie spadl na zem mistr Zik ale stále ležel na zemi a držel si uši dva Jediové ho vzali a odnášeli ke dveřím.
U dveří se zastavili a odráželi střely.
Byli tam dvě tlačítka hnědé a černé. Stiskni jedno ale rychle podle me máme ještě 3 minuty
Křišel Jedi