"Tak jo R4..." řekl jsem, odlepil loď od země a vyrazil společně se Sithy na Tatooine. Za pár minut jsme přistáli v Mos Espa, zaplatil jsem parkovné a vyrazili jsme do místní hospody...
Po zaplacení parkovného se čveřice dala na cestu do kantýy kde podle Andreho najde nějakého toho zabijáka.
Sithé šli opět v těsném závěsu za jejich pánem.
Vešli jsme do hospody a u vchodu ješě říkám R4 "Sem droidi nesmí R4. Počkej na nás venku." podíval jsem se na R4, který smutně odjížděl a my pokračovali dál k baru, kde se většinou přihlásí nějaký vrah sám....
Andre si sedl ke stolu a sithé se rozešli asi po 10 minutách přišli se třemi muži.
jeden Weequay,Jawa a člověk. Jsme trio potrhlejch prej shcháníš nějaký zabjáky do party?
Promluvil Weeguay
Weeguay Tak já jsem odborník na střelné zbraně umím to s blastery jak lehkýmmi tak těžkými.
Pak promluvil člověk. Já jsem takovej ten rváč hlavně beze zbraně.
Pak promluvil jawa lámaným basicem: Já vám vilepšit všecny zbraň na která si vzpomenout.
Sithové se postavili za Andreho
"Hmm, vy byste se nám hodili." řekl jsem a trochu jsem se zapřemýšlel o dalším místě kde hledat. "Dobrá, vezmeme vás s námi. Jestli víte ještě o někom, kdo by se přidal, tak řekněte." zvedl jsem se od stolu, přešel ke dveřím a ukázal směrem ven na znamení, že mají jít za mnou do lodi...
Tatooine
Jeden Tusken kousek od města.
Je to silný bojovník ale často si dělá věc na vlastní pěst.
jinak je to dobrý voják a nemilosrdný zabiják jednou jsme s nim pracovali.
Řekl Člověk a šel za Andrem.
Úplně vzádu šel Rodian s druhým sithem
"Dobře, pojď tedy taky" souhlasil jsem a rozjel jsem speeder kamsi do Tatooinské pouště k táboru Tuskenů. Při cestě nebyl žádný problém, až na jednu roklinu, kterou jsme projížděli...
"Chci mluvit z jedním z vás - Tuskenů. Nevím jak se jmenuje, ale je údajně velmi silný." řekl jsem jim a pro jistotu jsem aktivoval uspávací šipky do stavu pohotovosti...