1. Mise pro Wraita(Taru'n Wio)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, ulice
Ano našel. Je modrý a možná nás za chvíli zahlédnete. odpověděl jsem na mistryninu otázku, na které se ukázalo, že mé "postrčení" silou pochopila dokonale. Dobrá, zatím se ho budu držet. uvidíme, kam se vydá. Vypnu komlink, zastrčím ho do pouzdra a dál se držím modrého Noutolana. upravím si kapuci na hlavě. Jdu jako ostatní lidé po ulicích a nesnažím se upoutávat pozornost zbytečným zrychlováním nebo okatým pozorováním modého Nautolana Ale také křižuji cestu a využívám ostatních chodců, abych se za nimi skryl před zraky mojí "oběti".

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Iskaayuma, Ulice:
Rychle jsi mistryni vysvětlil svou situaci a vydal jsi se pronásledovat svůj cíl a to pokud možno nenápadně. Ze začátku ti k tomu pomohlo i telefonování přes tvou mistryní přes komlink.
Zahlédla jsem vás - buď při sledování opatrný a nenech se spatřit svým cílem. Musíme vědět i přímo byt, ve kterém bydlí, ano ? Dej mi vědět, až skončíš své sledování, do té doby ti nebudu volat, abych tě komlinkem třeba neprozradila.
potvrdila mistryně tvou domněnku, že vás musí v určitém bodě vidět. Tímhle skončila vaše komunikace a ty jsi se mohl věnovat sledování svého cíle.

Během svého sledování si počínáš opatrně, jak jen je to možné - využíváš větších davů, odlišných stran silnice, různých stánků u nichž se můžeš zastavit a něco si prohlížet. Takhle pokračuješ si čtvrt hodiny, než cíl dorazí k vysokému domu plnému apartmánů. Skrz dveře dovnitř jsi zahlédl, jak míří k turbovýtahu. Věděl jsi, že rychlým popoběhnutím by jsi ten turbovýtah mohl stihnout, ukazatel pater nad dveřmi ukazoval ještě pět pater, než přijede turbovýtah do přízemí.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, Hotel

Po průchodu, jak se mi zdálo, celého města jsme konečně dorazili do jeho bydliště. Už skoro nastupoval do turbovýtahu, když jsem ho znovu zahlédl. Vezmu to raději po schodech. Doufám, že mají schody... Pomalu vejdu do budovy a jdu směrem k výtahu, kde se podívám do kterého patra bych měl jít. Neztrácím stopu v síle mého cíle a vydám se po schodech do patra, kde se nyní zdržuje. Najdu si jeho pokoj.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, Apartmánový dům:
Neriskoval jsi to, že by tě mohl spatřit a tak jsi k turbovýtahu dorazil až v momentě, kdy se zastavil v patře, v němž pronásledovaný nautolan bydlel. Jednalo se o třiadvacáté patro, tedy jedno z nejvyšších, kam ses rozhodl vydat výběhem schodů. Třiadvacet pater však není nic rychlého a jednoduchého, takže jakmile jsi dorazil nahoru, funěl jsi tauntaun po přeběhu pouště. Další potíž se objevila, když sis nebyl jistý, do kterého z mnoha apartmánů pronásledovaný nautolan vešel. První rozhled ti ukázal hlavní chodbu s turbovýtahy, kdy jeden byl ještě více vzadu a tato chodba byla napříč křížena dvěma dalšíma. Pobyt svého cíle jsi odhadoval zhruba do oblasti na konci vzdálenější příčné chodby, směrem doprava. Když jsi tím směrem vyrazil, tak se dalo odhadnout, že nejspíše zalezl do jednoho z šesti apartmánů, přičemž bylo po třech na každé straně. Zpoza dveří za tebou, zatímco jsi se marně v Síle snažil najít nautolana, kterého jsi nyní nemohl vidět a hůře se ti na něj soustředilo, se vynořila malá rodianské dívenka. Jakmile zavřela dveře, tak se na tebe zvědavě podívala a hodlala zamířit k turbovýtahům.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Rodia, Iskaayuma
Vyběhl jsem po schodech do jednoho z nejvyšších pater budovy, kde jsem zjistil, že síla mi není tolik nakloněna. Svůj cím jsem ztratil. Sakriš, probém... Pak mi síla napověděla, že se Nautolan nachází někde na pravé straně dál ode mně. Vydal jsem se tou cestou.
V chodbě s šesti apartmány jsem se znovu zastavil a chvíli čekal. Z jednoho apartmánu vylezla rodianská žena. Hned jsem nasadil prosebný výraz. Zastavím ji. Dobrý den, prosímvás. Někde tady by měl bydlet můj známý. Vypadá skoro jako já, ale je modrý. Víte koho myslím? Víte kde bydlí?

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Rodia, Iskaayuma:
Rodianská dívenka se na tebe překvapeně podívala a zaraženě na tebe koukala. Zvolení vykání ji hodně překvapilo a chvilku nebyla schopna slova, než se vzpamatovala a pečlivě si tě prohlédla. Bylo to přeci jenom poněkud nezvyklé vůči malému dítěti, které nedosáhlo zhruba ani osmi let věku.
Stejně jako vy, pane ?
podivila se nevědoucně a rozhlédla se po okolí, kde samozřejmě nikoho nemohla zahlédnout. Nakonec přece ukázala rukou ke dveřím na levé straně chodby, na jejím konci.
Ale ten pán je divný, s nikým nemluví a ani nezdraví. Maminka říkala, že je to podivín. Mohl byste mu říct, aby zdravil. Maminka říkala, že zdravit je slušné.
rozhovořila se dívenka, aby ti předala jakýsi vzkaz, než ti zamávala a se slušným 'nashledanou, pane' odcupitala k turbovýtahu, aby jím o něco později sjela dolů. Tím jsi byl na chvíli na chodbě sám s informací, kde bydlí muž, kterého jsi sledoval a jehož pozici jsi měl v nejbližší době zaujmout.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, hotel

Děkuji vám. poděkuji holčičce a vydám se směrem k bytu nautolana. Když vím, že mě nikdo nesleduje, prohlédnu si zámek, abych věděl jak se připravit. Pomocí síly zjistím, zdali je Nautolan Vzhůru či se chystá ke spánku.

a) Jestliže je při smyslech, pak se vydám zpět dolů z hotelu, nyní už výtahem, a projdu přes ulici a počkám až se odporoučí pryč z apartmá. Pak se vrátím, silou odemknu zámek podívám se po jeho bytě. Kde co má, odkud by se tento byt dal sledovat, kam by se dalo umístit sledovací zařízení.

b)Pokud spí nebo se chystá spát, chvíli počkám a pak potichu otevřu dveře a podívám se po jeho bytě. Kde co má, odkud by se tento byt dal sledovat, kam by se dalo umístit sledovací zařízení.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, Hotel:
Jakmile dívka odešla, tak jsi se po ohlédnutí, zda-li nejsi nikým pozorován rozhodl věnovat prozkoumání zámku do dveří. Byl to běžný elektronický zámek, který se dal otevřít dvěma způsoby - vstupní kartou, či otiskem prstu osoby, na níž byl zámek nastaven. Nepatřilo to k bezpečnostní špičce, ale pro chudší obyvatele to byl i tak nadstandard.
Co se týkalo nautolana bydlícího v tomto apartmánu, tak se ti jej po chvilce soustředění povedlo vycítit. Ještě chvilka dalšího soustředění ti napověděla, že se nautolan cítí hodně unavený a právě jedl. Mohlo to napovídat, že po jídle si půjde lehnout, ale jistý sis tím být nemohl.
Eh, promiňte ? Čekáte tu na někoho ?
přerušila tě mladá twi'lecká dívka v přiléhavém světle hnědém oblečení a zvědavě si tě prohlížela. Nemohl ses ničemu divit, protože při snaze o vycítění nautolana na druhé straně dveří jsi se musel hodně soustředit a nevnímal jsi tak okolí okolo sebe. Twi'lečka měla světle modrou barvu kůže a na krku náhrdelník s třemi znaky aurabeshe(abeceda na níž je založen basic, kterým se běžně mluví) - Esk, Nern a Aurek(počáteční písmena se shodují s naší abecedou).
--------------
Měl bych pár výtek - to za a, a za b, mi prosím tě nepiš. Mnohem radši budu, když to rozepíše do vět a to třeba pomocí spojek - "a pokud by si nešel lehnout, tak bych šel ven, do nějaké blízké kavárny, kantýny". A poté k tomu zámku - pomocí Síly otevřít je hezké, ale jak ? Pohnout západkou kdesi ? Zmáčknout kliku z druhé strany ?(pokud tam je - což ve SW většinou není) - buď v tomto prosím příště specifičtější.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, hotel
Chvíli se soustředím. Ano, tady jsi. Škoda, ž na ten tvůj zámek nemám dost věciček. Rozhodl jsem se, že bes potřebných hackovacích nástrojů se do pokoje nedostanu a proto jsem se začal rozhlížet po budovách asi ve stejné výšce a ve stejném směru, jako tento apartmán. Najednou mě vyruší ženský hlas. Trochu sebou trhnu a rychle se otočím.
Twi'lečka se asi hodlala vydat do onoho apartmánu. A.. oh. promiňte... asi jsem se trochu zapoměl. Nenechte se rušit. ustoupím k oknu n konci chodby. Ena? Hezký přívěšek. Jméno? Kdo ví... Vydám se zpátky k Výtahům. Když míjím tu Twi'leckou slečnu usměju se na ni. Než odejdu z patra ujistím se kam šla, a podívám se i ostatními okny odku by se dalo apartmá pozorovat. Všechno si vyznačím na mapě v data padu a vydám se dolů k recepci, kde se někde vklidu posadím a zavolám Bant.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, Hotel:
Twi'lečka trochu zaraženě pozorovala tvou výmluvu a následně tvůj odchod a na chvilku váhala, jestli se nemá vydat za tebou. Ale po několika vteřinách se vydala k turbovýtahu, zatímco ty jsi situaci prozkoumal z okna a obhlédl si okolí. Naproti byla budova z jejíž střechy bys mohl pozorovat pokoj tvého cíle, jenomže se jednalo o budovu banky, která bude mít dle všeho bezpečností opatření na vysoké úrovni. Vedlejší budovy byly až ob, protože vedle banky bylo na jedné straně parkoviště a na druhé nízká budova bezpečnostních složek. A další budovy již byly příliš z úhlu, aby ti poskytly odpovídající výhled na kýžený pokoj. Spokojen s dostatkem informací jsi se vydal k turbovýtahu a s ním dolů k recepci, kde jsi si sedl bokem do jakési čekárny. Mistryně Bant Eerin ti neodpověděla hned, ale s odezvou pěti vteřin, ale už, jakmile promluvila, jsi poznal, že není v nebezpečí.
Taru'ne ? Docela jsi se strefil, zrovna to tu balím. Tak povídej, co jsi zjistil a kde zhruba jsi. Získala jsem několik zajímavých poznatků a sdělím ti je osobně, až se potkáme.
promluvila jako vždy vyrovnaným hlasem a vyčkávala na tvou odpověď a popis situace.
-----------
P.S.: Drobná omluva, že jsem neodpověděl hned, ale povedlo se mi tě přehlédnout. Pokud bys někdy nenašel odpověď do tří dnů a věděl, že nejsem mimo(viz. Odhlášení), tak se neboj připomenout do PMka, holt i mně se povede něco přehlédnout ;)

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, hotel

Chvíli trvalo než mi mistryně odpověděla na volání, ale zachvíli se ozvala a řekla mi radostnou zprávu. Už se mi to tu moc nelíbí. Nemám moc dobrou náladu, z té veškeré přetvářky. Zdravím, mám místo, kde náš Nautolan bydlí, ale do jeho domu jsem se nedostal. vypadá to tu jako na kosmo portu, furt tady někdo chodí, takže jsem neměl chvilku o samotě. Každopádně ani pozorovací místo do jeho pokoje není moc dobré. Jde o budovu banky.Chvilku mlčím a přemýšlím. Zatím je doma a nejspíš bude odpočívat. Mám tu počkat? Nebo se sejdeme jinde?

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, Budova s apartmány:
Zdejší prostředí se ti líbilo stále méně, stejně jako profil úkolu, který jsi společně se svou mistryní dostal. Po chvilce přemýšlení se ti konečně dostalo odpovědi tvé mistryně a stručně jsi jí shrnul celou situaci, stejně jako popis místa, kde jsi se zhruba nacházel.
Dobře, postup rovnou dále. Dostaň se k němu do bytu a nějak ho omrač, ale tak aby nepoznal, že jsi Jedi. Jakmile budeš s tímhle hotov, tak si prohlédni jeho věci a zkus zjistit, jakou přesně má vazbu na tu společnost. Já něco vyzvednu a dorazím zhruba do hodiny za tebou.
odpověděla ti mistryně přes komlink a jasně tě tím vybídla k přímější akci.
A ještě, nesnaž se s tím vzbudit pozornost, nezapomeň, že je s tebou Síla.
dodala ještě, než deaktivovala svůj komlink a nechala tak opět věci na tobě. Momentálně jsi stál kousek bokem v nejnižším patře budovy, kde se zároveň nacházel i vchod. Dovnitř v současné době nevcházelo tolik lidí, jako předtím, takže bylo pravděpodobné, že před chvílí jsi pouze svědkem jakési špičky, kdy se lidé míjí při cestě z a do práce, z návštěv a podobně.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, Apartmány
Mistryně mi dala hodinu na to, abych prohledal jeho věci, tak aby mě nemohl udat jako Jediho. Její poslední slova mi dodala odvahu a odhodlání a už jsem nepohlížel na Rodii, jako zatuchlou bažinu. Dokonce to vyadalo, že ubylo lidí, kteří by mě mohli poznat spozorovat.
Vydal jsem se tedy k výtahům. Jestli jsou výtahy bez kamer mohu se připravit. ze svého přehozu si připravím jakousi kuklu, kterou si poté zakriju obličej. Teď mám zatím obličej odkritý. Pokud ve výtahu jsou kamery, připravím si kuklu hned po výstupu.
Znovu je tu zámkové dilema. Západka je elektrická takže malý elektrický šok... Nejdřříve schovám svůj meč a cestou k Nautolanovu Apartmánu vyndám energetický článek ze zbrňě, kterou mi dala Bant. možná to nepude... možná to bude potřeba usměrnit. Vyvolat výboj sám nedokážu, ale usměrnit ho je něco jiného. Vezmu tedy enrgetický článek a přiložím ho k zámku. Sílu soustředím na energetický tok, který vypustím do zámku, abych ho usměrnil do obvodů zámku. Než odevřu dveře zjistím, kde je Nautolan a potihu se vydám jeho směrem.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, Budova s apartmány:
Jakmile jsi dostal jasné instrukce, rozhodl jsi se je naplnit dle plánu. Zamířil jsi do turbovýtahu, kde sis vytvořil z přehozu jakousi kuklu - přesněji jsi si jej omotal okolo hlavy tak, aby byly vidět jenom oči. Jakmile výtah dosáhl svého patra, nasadil jsi rychlý klus směrem ke dveřím, kde jsi do vhodného místa elektronického zámku dveří přiložil energetický článek ze zapůjčeného blasteru. U něho jsi předtím narušil izolaci v místě, kterým jsi jej teď na dveře přiložil a hned po přiložení jsi se začal soustředit v Síle. Nejprve jsi se pokusil vystopovat proudění energie a poté tento proud stále silněji směrovat, dle tvého úmyslu. Připadalo ti to jako minuty, než se zámek umoudřil a otevřel ti dveře. Ještě před otvíráním dveří sis ověřil, že nautolan obývající tento apartmán není v místnosti s těmito dveřmi, ale v jedné ze dvou zbývajících. Byla to ta více nalevo, kterou jsi po tichém vstupu dovnitř a zavření dveří identifikoval nejspíše jako kuchyň. Na druhou stranu to mohlo vést asi do ložnice, protože místnost se vchodem, kde jsi nyní byl plnila funkci obývacího pokoje. Tvůj cíl byl tedy dle všeho v kuchyni a nevěděl o tvém vstupu dovnitř.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Apartmán Nautolana
Jakmile jsem si byl jist, že Nautolan o mě neví, dal jsem se podel stěny směrem ke kuchyni. Žádné čekání, do toho řeknu si a vpadnu do kuchyně. Okamžitě se přesunu k nautolanovi, snažím se, aby mě nepoznal nebo nemohl později poznat a přidusím ho, aby omdlel. Jestli se snad brání, neváhám použít sílu a udeřím ho do spánku. Jakmile je omráčen posadím ho a opřu o kuchyňskou linku. Pak se vydám na průzkum. Než se probere prohlédnu si ložnici, skříně, šuplíky, obrazy na zdech. Pak se vydám do obýváku, kde už mm přehled o tom co Nautolan dělá. I nyní prohledávám skříně a šuplíky. Snažím se najít jakékoli listiny, smlouvy nebo datakarty s podobným obsahem. Po očku stále sleduji mého "zajtce".

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“