Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Millennium Falcon
Báječný nápad.. Nejspíš ho navrhnu na cenu coruscantského myslitele. On se asi vážně zbláznil!
No, víš, nejspíš by to nebylo to nejlepší, co bychom mohli udělat. Ještě nejsme tak daleko, měl bych to otočit a šoupnout na coruscantu do lodi Fey'lyu, ať si to vyřídí sám...
Díval jsem se průzorem ven, do černé tmy rozsekané nespočtem bílých čar.

Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Millenium Falcon

Treyy pokrčí ramenami. Je to bláznivý nápad, pripúšťam. Ale nie sme tu konieckoncov od toho? Aby sme prišli s nejakým bláznivým nápadom, ktorý nám všetkým zachráni zadky? usmeje sa. Každopádne s tým Coruscantom je to ale omnoho lepší nápad.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Asi začínám bláznit taky, ale docela by mě zajímalo, jak to chce provést.
Mírně se v křesle uvelebím a pohledem zkontroluju několik přístrojů. Vše se zdá být v naprostém pořádku.
A jak to chceš provést? Dřív než cokoliv stačíme podniknout, rozstřílí nás na kusy. A pochybuju, že by ti Vongové vyhazovali odpad, v němž bychom se mohli s lodí skrýt. Promnul jsem si oči.
Vlastně vůbec nevím, co od nich můžu čekat...

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: To ani ja. Ale najskôr asi smrť. Pochybujem, že sa dajú nahovoriť na jednu Corelliu a partičku sabaccu. Podľa mňa, vyjednávanie s Vongami sa neuskutoční. Alebo skončí fiaskom...

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Hm, tak proč tam vlastně letíme? Tohle nebyla tak špatná otázka. Seděl jsem opřený v křesle, pozoroval temnotu vesmíru a na mysli mi vytanula otázka, kterou jsem nepochopitelně nepoložil hned při vyslovení tohoto nápadu.
Tak dost, poletíme zpátky, tohle nemá smysl. Můžeme se cestou stavit na Bespinu, ačkoliv už tam Lando není administrátorem, naposledy, kdy jsem ho viděl, mi říkal, že se tam chystá.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Ty si tu šéf... tak teda smer Bespin. Bespin? Prečo práve Bespin?

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Měl jsem dojem, že s mým rozhodnutím příliš nesouhlasí, nedal to však slovy najevo a jak sám řekl, já jsem tady šéf. Pohlédl jsem na chronometr a zjistil jsem, že letíme déle, než bych čekal, sabacc, pak ten Chřtán... Během pár hodin bychom měli být na místě. Zatáhl jsem proto co nejdříve za páku hyperdrajvu. Táhlé čáry se opět změnily v body, avšak byly zde předměty, které tu být neměly. Nechtěl jsem nic naznačovat, ale měl jsem hrozný dojem, že jsme se vynořili přímo v hnízdě světolodí.. Pokud to světolodě byly. Strnulým pohledem jsem se podíval na Treyye.

Todrias Falco

Millenium Falcon

R3 za nimi zareagoval Artooovským: O-óu. Treyy nasucho preglgol. Tak to vypadá, že si tú Corelliu s nimi predsa len dáme. a začal sa obzerať okolo seba von z okna.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Tak teď jsem měl opravdu vztek, obořil jsem se na Treyye.
Tohle není možné, proč mě u Huttskýho zadku nenapadlo, že ta jejich invazní flotila bude postupovat směrem ke Coruscantu.
Začínal jsem zadávat různé parametry do počítače, hlavně jsem dal co nejvíce energie do předních štítů, kdyby se rozhodli útočit, což rozhodně je jen otázkou času, kterýho zrovna moc nemáme. Zapnul jsem taky vysílačku, kdyby se pokusili o komunikaci. Nebo bych se o ní mohl taky pokusit já..
Treeyyi, jaký jazyk ovládá ta sebranka?

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyya úplne prekvapil Hanov hnev. Vedia komunikovať basicom. vysypal zo seba.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Fajn, tak si s nimi popovídáme.
Zapnul jsem komlink a řekl.
Tady je Han Solo, kapitán vesmírné lodi Millennium Falcon, slyší mě někdo?
Zopakoval jsem tuto větu ještě jednou, ale nedostávalo se mi odpovědi. Několik stíhaček (soudě podle tvaru) se začínaly formovat do nějakého seskupení...

Todrias Falco

Millenium Falcon

Nemal by som zájsť to turbolaserovej veže? Len pre prípad. navrhol a nečakajúc na odpoveď vstal z kresla a prešiel popri R3.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Jo, raději bys měl. Řekl jsem a přitom nespouštěl oči z děje odehrávajícího se za průzorem. Několik stíhaček se od formace oddělilo a letělo směrem k Falconu.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy dobehol do veže, sadol si a nasadil si komunikačné systémy. Rukami pevne zovrel turbolaserové delo a čakal na Hanove pokyny. Bol prekvapený, že po všetkých tých rokoch tie systémy fungujú.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Seděl jsem v lodi a byl jsem připravený na cokoliv, co se stane, několik stíhaček letělo proti mně, jestliže se rozhodli pálit, štíty jsem měl ve předu na největší výkon. Doufal jsem však, že k tomu nedojde.. Do vysílačky jsem řekl Treyyovi:
Buď připravený, za chvíli to začne...

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“