Zase vstanu ale teď už to de hůř. Ano jsem jedi. Vytaké? A prosím neházejde se mnou o stěnu pořád.
Vysvětlím útočníkovi a netrpělivě se na něj podívám. Ach jo co tady mluvím do vyílačky když žádnou nemám?
Ještě chvíly sebou cukám na zemi pod vlivem elektrického šoku. Tak to jsem se spletl. Ještě že přišel mistr.
Doklepu se, vstanu a vezmu si meč. Jdu vám pomoct mistře.
Zakřičím na mistra a skočím k útočníkovi.
Uvidím muže na zemi a tak k němu hned přiskočím. Žeby moje šance?
Stoupnu celou svou vahou muži na obě ruce a meč mu namířím na krk. Vzdej se!! Nebo tě zabiju.
Odhoď meč a vzdej se!!
Zakřičím na muže a mířím mu mečem na krk.
Tak jo zabiju tě. Zasloužíš si to. Házels tady se mnou o zem jako s hadrem. A to si neměl ty jeden sithe.
Přitáhnu si jeho meč do ruky a zapnu. V té chvíli se ale proberu z opojení temnou stranou síly. Ne to nesmím nesmím ho zabít. Jsem jedi a on je úplně beze zbraně. To né zavolám mistra.
Stál jsem tam a nevěděl co mám dělat. Ale pak se ve mě probudil duch Kel Dora. Správné bude zavolat mistra. Zatkneme ho a odvezeme do chrámu. Ale co bude s misí. Prvně zavolám mistra.
Vypnu jeho meč a hodím ho mistrovi.Mistře tady je jeho meč vzdal se a snaží se mě ovlivnit temnou stranou. Pojďte prosím sem a pojďte mi pomoct. Prosím.
Mistr se zvedl kokl na jeho meč a sedl si.
Koukl se na muže a řekl. omráčím ho a myslím že by jsme ho měli poslat do chrámu ale naše mise je důležitější.
Řekl a přemýšlel.
Tak ho omračte mistře nebo to mám udělat za vás?
A pokud je naše mise důležitější zavoláme do chrámu. Ať sem pošlou nějakého jedie.
Řeknu mistrovi a podívám se na mistra.
Nevím je těžké se rozhodnout
Řekl mistr a muže silou omráčil.
Ten padl na zem.
A máš tu rozhodování...Vyber si buď jedem dál a lepší hodnocení nebo skončíme a budu hodnotit každou volovinu...
Já osobne bych poslal sitha do chrámu a dál pokračoval v misi. Podle mě sme nic ještě nevypátrali.
Svěřím se mistrovi se svými mišlenkami a něčím svážu toho útočníka. Myslíte mistře že je to sith? Nebo temný jedi nebo někdo úplně jiný?
Dobře čekám tu ale brzy se vraťte ať se neprobere a neuteče.
Delty mají dalekonosné vysílačky že?
Rozloučím se s mistrem a sednu si vedle svázaného.
Vytáhnu si vodu a napiju se. Eště že ten mistr přišel jinak by mě mohl zabít.
Mistře už se probíra zase to na mě skouší s Dookuem. Můžete zase jít sem?
Zavolám na mistra a silou se pokusím silou zvednout jeho hlavu a praštit s ním o zem aby zase omdlel. Tak začnu meditovat nebo mě ještě přetáhne na temnou stranu síly.