Síla byla už pomalu všude ale nebylo cítit tu bytost u dveří nic víc jen ty dvě v cele a mistra.
Jedi ta seděl a pomalu se začal probírat.
Začali spolu mluvit.
Pak ten jak mluvil s padawankou znovu začal. No tak není moc času příde sem kontrola rychle chcete se odsud dosat?
Mám ady rušič pole ale nemohu ho použít nedostanu se daleko tak to musáí být na tobě.
Mistr ti dal silou najevo že se pokouší vihledat onu rušičku.
Jedi:Ty jsi padawan?Skvělé tady máš tu věcičku.
Bude to fungovat jen 10 minut takže během té doby nás odsud musíš dostat.
Ale... j...já... zakoktala jsem se J..jak to vůbec fugnuje? byla jsem trošku zmatená. Opravdu by to měl dostat spíše můj mistr. Já jsem terpve na první misi Bála jsem se, že něco pokazím
Jedno tlačítko je tam jedno jediné.
Siskneš ho a na 10 minut se zruší působení tohoto rušícího pole.
Řekl a ještě dodal Ale rychle blíží se sem kontrola.
Těžko jsem se mohla dostat do větší kaše než jsem byla teď. Vzala jsem si rušičku. Zkusila jsem stisknout tlačítko. Funkčnost síly jsem otestovala na zámcích. Pokud to funguje neměl by bát problém. Chvilka soustředění a zámky by se měly otevřít.
Zámky cvakly a dveře se s rachotem otevřely toho si všiml Wookie u dveří.
Všichni ostatní Jediové jakyb nabili své bývalé síly vyskočily a rozeběhli se ven z klecí.
wookie utíkal a chtěl zapnout Alarm.
Do Teď se počítalo 10 minut během kterých by se měli dostat pryč z těchto prostor
Meč se ale opět deaktivoval.
Wookie se mezitím probral a rozeběhl se na tebe s napřaženou rukou.
Když byl u tebe máchl jí a zkusil tě zasáhnout do hlavy.
Jediové už v místnosti nebyli.
Zkrčila jsem se abych se vyhnula jeho ráně a dalším pohybem ruky jsem ho odhodila přes celou místnost na protější zed. Na tohle sem něměla čas. Rozhlédla jsem se kde je mistr
Wookie padl na zem a vipadalo to že se mu dlouhou dobu nechce vstávat.
Mistr v místnosti nebyl ale z protější místnosti byli slyšet nějaké zvuky boje.
Byli slyšet i zvuky světelných mečů.
Rozeběhla jsem se tam. Jestli má mistr potíže musím mu okamžitě pomoct. Světelné meče? jakto že fungují? dko s kým bojuje? honily se mi myšlenky hlavou jedna za druhou
Žena a muž kteří byli slepí bojovali s aktivovanými meči proti Droidům kteří se hrnuli do budovy hlavním vchodem.
Mistr seděl na zemi a držel v ruce meč s nějakým blasterem
pomocí síly jsem droidy házela jsem a tam. Mistře? jste v pořádku? zeptala sjem se starostlivě. Ted jsem byla pevne rozhodnuta dostat se odsud i kdyby janevimco
Ano jen si musím dobít světelný meč ty parchanti ho celej nějak zničili.
Řekl a pokračoval s dobitím meče z blasteru.
Dva slepí Jediové silně bojovlai a drželi droidy od těla ay jste mohli dobít meče.