Průzkumná mise do neznámých oblastí (Todrias and Eldar)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Todrias Falco

Příspěvek od Todrias Falco »

Millenium Falcon

Treyy: Hej, Han, a čo si myslíš ty? Zvládneme to? Je veľmi málo pravdepodobné. že prežijeme stret s Vongami. Ak sa o to aspoň nepokúsime, tak sa rozšíria po galaxii ako mor.

Kapitan.Solo

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Millennium Falcon
Je to šílenství, chlapče, sami viděli, že celá flotila nic nezmohla proti světolodím těch Vongů a teď tam pošlou nás.
Ironicky jsem se usmál.
Buďto v nás tolik věří, jsou naivní, nebo má Luke za lubem něco, o čem se nám zapomněl zmínit.
Ostatně jako vždy.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: V to dúfam aj ja. smutne sa pousmial. Za nimi zapípal R3. Treyy zabudol, že tam je a pri tom zvuku so sebou trhol. Čo je, R3?! droid ticho zapípal a Treyy sa obrátil na Hana. Môžeš mi ešte raz zopakovať, v akom sme sektore?

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Zmateně jsem se podíval na Treeye. Proč to jen může chtít vědět, proč ten naléhavý ton a co se to tu ksakru děje?
No, před chvílí jsme proletěli kolem Chřtánu.. Děje se něco?

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: R3 vraví, že zachytil nejakú loď neznámeho typu, ale dodáva, že to môžu byť poruchy, ktoré sú v okolí Hrtanu. odvetil znepokojene. Droid zapípal potvrdzujúcu odpoveď.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Loď? Zeptal jsem se zmateně, ačkoliv jsem dobře rozumněl. Podíval jsem se k droidovi a až teď jsem si všimnul, že má svůj konektor zapojený v mý lodi.. Zkontroloval jsem scenery. Nic. Tak jakou loď to jen ta plechovka vidí?!
Nic tady nemám.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: Uh... to neviem, ale mali by sme sa odtiaľto čo najskôr zdekovať. povie nervózne. R3 si ticho pípal pre seba a znovu kontroloval údaje zo senzorov. Nemám z toho dobrý pocit, Han.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Dát na pocity Jediho se mi už mnohokrát vyplnilo. Nejspíš by nebylo moc dobré nyní dělat vyjímky.
Tak fajn, měli bychom propočítat skok, není to tady sice moc bezpečný pro skok a potrvá to trochu dýl, ale nic jiného se nedá dělat..
Zadal jsem výpočet.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: Počkaj, chcem si to preveriť. Otočil sa na R3. Nájdi mi v databázi konštrukčné vlastnosti svetlolodí. Viem, že tam toho nemáš o nich veľa, ale skús to. Droid chvíľu vyťahoval informácie a zobrazil ich na monitore.
Treyy: Ak by to boli svetlolode, senzory R3 by ich neboli schopné zachytiť. A ešte k tomu na takú diaľku... nahlas rozmýšľa a prezerá si monitor.

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Můžou to být piráti..
Co tím chce ksakru získat? Měli bychom vypadnout, dokud je čas!

Todrias Falco

Millenium Falcon

R3 zavrieskal.
Treyy: Loď sa odmaskovala! Dobre, nakopni to!

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Větší zmatek jsem nezažil ani při zneškodňování generátoru na Endoru.
Nenuceně jsem pokrčil rameny a zatáhl za páku hyperdrajvu, hvězdy se proměnily v čáry, tomu jsem však již ani nevěnoval pozornost. Tu jsem obrátil směrem k mému společníkovi s jasnou otázkou.
Tak? Co to bylo za loď?

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy bezradne pokrútil hlavou. To neviem, ale môžem s istotou povedať, že to nebola loď Vongov. Najskôr piráti. R3 za nimi dodal. A nabíjali zbraňové systémy. zopakoval Treyy po ňom. Otázkou je, čo teraz?

Kapitan.Solo

Millennium Falcon
Tohle byla skvělá otázka, Vongové pro nás jsou něčím novým, nepoznaným a my k nim ihned pošleme útočnou flotilu, dojde k bojům, ukáže se, že nemáme moc šancí, a proto vyšlou nás, abychom se s nimi pokusili skamarádit. To je vážně skvělý. Všechno je fajn, vlastně se nic neděje. Možná jsem měl zůstat v karbonitu.
Ani jsem si netroufl se na Treeye podívat, natož něco říct.

Todrias Falco

Millenium Falcon

Treyy: Na Coruscant sa nemôžeme vrátiť s prázdnou. Možno je tu ešte jedna možnosť, ale ber to s rezervou. Zajať nejakého Vonga. Najlepšie by to šlo s Poškvrnenými. uvažoval nad tým, čo ho práve teraz napadlo.

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“