Sedla jsem si na zem a začala meditovat. Nebylo to vlbec jednoduchý, byla jsem rozrušená a bolela mě hlava. Zkusila jsem si vyprázdnit mysl. Na nic nemyslet. Bylo to obtížné ale šlo to
Z přemýšlení je strhl nějaký hlas , který mluvil strašně potichu. Psst hej vi dva tma pojďte sem potřebuju s váma mluvit
Zašeptala jedna postava v sousední klecy.
Vythrla jsem se z meditace. Zlomek sekundy mi trvalo než jsem si uvědomila co se děje. Pak jsem si řekla že nemám ztratit a přitočila jsem se o kousek blíž k té postavě. Meč jsem svírala křečovitě v ruce, i když nefungoval dodávalo mi to sílu
ať jste kdokoli prosím vás pomozte nám vipálili nám oči a mi nevidíme prosím vás pomozte nám odsud musíme najít své přátelé a pak se vám odměníme.
Řekl Hlas u mřížky
Mistr seděl stále ve prostředku místnosti a stle meditoval.
Hlas se znovu ozval. Opravdu když nám pomůžete tak budete odměni jestli jste pašerák tak kredity jestli voják tak hodností a podobně.
A kreditů má Chrám dost opravdu věřte nám
Tak ať jste kdokoliv tak zkuste chvíly meditovat a aspon trošku cítit sílu kolem. Jestli jste Jedi tak poznáte že mě o kredity nejde, a pokud uděláte co jsem vam radila poznáte proč. řekla jsem potichu ale srdce mi zalila vlna soucitu. Jedi sice vidí zkrze sílu, ale být slepý musí být hrozné sedla jsem si a začala meditovat.
Kashyyk
Je mi líto jsem tady strašně dlouho a nemůžu ani meditovat nic síla kolem mě jne slabá to tyhle stěny je v nich něco zvláštního.
Řekl odmlčel se a pokračoval. Ale vi musíte být taky Jedi když se tak viznáte v meditacích.
Meditovala jsem dál. Nevěřila jsem že nějaké pole dokáže odřiznout Jedije od Síly. Síla vesmíru je přece všude, bez ní by nebyl život. Tak jí přece nemůže uplně zastavit nějaké předpotopní pole
Meditovala jsem dál. Zvuky, místnost, lidé.. to vše kolem mě mizelo jak jsem se nořila hlouběji do stavu spojení se Silou. Možná se jim nějak povedlo oslabit vliv Síly na tohle místo, ale nemůžou jí odstínit uplně.
Halo jste tam?Prosím vás pomozte nám jen promluvte potřebuji vědět jestli vám mohu věřit
Šeptal ten muž druhá postava stále ležela bez hnutí ale bylo cítit že žije.
když jsem cítila život nemůže to trvat dlouho než ucitím něco dalšího. Jedimu sem odpovědět nemohla protože jsem nevnímala okolí. Potřebovala jsem se spojit se Silou. Cítila jsem mistra jak medituje vedle mě. Cítila jsem dvě osoby ve vedlejší cele...