1. Mise pro Wraita(Taru'n Wio)

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, 2. skladiště

Rodiani zmizeli v kanálech a má otázka, co jsou zač, zůstala viset ve vzduchu. Zapnutý bič prskal o zem skladiště. Tak, a měl jsem se nechat chytit? Nebo by mě zabili? Šli vůbec po mě? Hlavou mi proběhlo několik myšlenek. Vypnul jsem prskající bič a připnul jsem si ho k opasku. Otočil jsem se k Rodianskému zákazníkovi. Trochu jsem se zamračil. Ale ne, to nestačí. Zamračil jsem se ještě víc a rázným krokem jsem se vydal do rohu ukrývajícího kupce. Co to sakra bylo? Zastavil jsem se asi 3 metry od nich. Málem jsem přišel o život, vy o svou ochranku a pár krabiček léků... Kdo je poslal?! Stále se mračím dost na to, abych vypadal naštvaně. Pak se otočím a vrátím se pro blaster a ostatní zbraně, které zde zanechali útočníci. Hej! Čekám odpovědi. Okřiknu je, ikdyž si dokážu představit jejich strach.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Iskaayuma, 2. Skladistě:
Rozhodl jsi se za prchnuvšími rodianskými Sikhtu nehnat a obrátil jsi svou pozornost ke kupci s tím, že on by ti mohl poskytnout správné odpovědi. Tvůj rázný a pevný přístup ho dost zarazil a o krok ucouvl, než se zmohl na to, aby něco řekl.
Já nevím, co když šli po vás ?
začal se nejprve bránit, zatímco se vzpamatovával. Venku mezitím utichla palba, protože zbývající útočníci už prchali a jediný přeživší člen ochranky se nyní vyvalil do místnosti a rozhlížel se po svých padlých bratří, než zvednul blaster proti tobě. Kupec jej nezarazil, ale taky ho zatím nenutil k útoku.
Sikhtu jsou nájemní vrazi, špička mezi nimi. Jen málokdo přežije jejich útok, ale nemám tušení, kdo je mohl popsat. Já to rozhodně nebyl a sice mám nepřátele, ale ne tak bohaté, aby vyhazovali prachy za ně. Jsou sice nejlepší, ale také jsou nehorázně drazí.
odpověděl ti a pak se podíval na svého strážného a chvilku se rozmýšlel.
Ale nechci s vámi mít potíže a navíc, jak mi zaručíte, že nešli právě po vás ?
dodal ještě a naznačil svému strážci, že zatím nemá střílet, až na případ, kdy by ses o něco pokusil.
------------
Má omluva, to s tím pohlavím byl pouhý překlep, takže se neděs. To s těmi durosany podvědomý vliv z právě dočtené knihy v níž Vongové útočili na Duro :D Příště si to lépe pohlídám.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, 2. skladiště
Z venku se přihnal bodyguard a namířil na mě zbraní. V duchu jsem byl připraven an jakýkoli protiútok nebo alespoň obranu, ale žádná střelba se nekonala. Když jsem se dozvěděl, čím jsou tito Sikhtu charakterističtí, důvod, proč zde nyní byli, mi už byl jasný. Ironicky se podívám na všechny okolo. Tak, když nešli po vás, tak asi po kom? Chvilku mlčím. Nejsem tady tak dlouho,baych měl nějaké nepřátele. Natožpak aby na mě někdo posílal tak finančně nákladný vrahy, jako jsou tyhleti. Chvilku přecházím z místa na místo se založenýma rukama. Bodyguarda si nevšímám. Možná, že by mi mohli pomoci. Nebo taky pracují pro našeho neznámého. JSem si téměř jistý, že tu nikoho neznám... ale tahle galaxie je pro nás malá. Možná mě někdo zná... neznáte někoho místního?

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, 2. Skladistě:
Každý tvůj krok při přecházení pilně sleduje zbraň strážného a cítíš na svých rukou nervózní pohled jeho očí. Obchodník se zatím zamýšlel nad tím, co jsi mu řekl.
Divil by jste se, jak rychle si jde utvořit nepřátele. A obzvlášť na černém trhu, navíc ... je v mém zájmu takové nepřátelé, kteří posílají Sikhtu, nemít.
odpověděl ti pevně rodian a z jeho tónu byly znát jisté pochybnosti o tvých schopnostech obchodníka, zvlášť, když jsi neznal rizika černého trhu, která jsou obecně platná kdekoliv.
Jsem si jistý asi čtyřmi lidmi, kteří tady na Rodii mohou bez větších potíží zaplatit, ale o třech z nich vím, že se na černém trhu nepodílejí - nemají to zapotřebí a ten poslední ... co vím, tak jenom nakupuje. Ale, kdo vlastně doopravdy jste ? Jako zkušený obchodník by jste tohle už nejspíš věděl ..
odpověděl ti muž, který ještě před chvílí, tedy před útokem, uvažoval o obchodování s tebou. Nyní mu nedaly jisté náznaky a zeptal se tě na to, kdo doopravdy jsi. Mezitím jsi mohl vycítit, že tvá mistryně se od tebe vzdalovala, ale jinak byla dle všeho zatím v pořádku.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, 2.skladiště
Když mi vyložil své záměry se sikhtu, kterými se jim vyhýbal opravdu velikým obloukem, bylo mi jasné, že nyní se konverzace zvrhne. Sice jsem nevěděl kam, ale musel jsem reagovat. Pochybnosti v jeho hlase indikovaly problémy. Už to poznal. Já to říkal, že neumím hrát obchodníka na černém trhu. Ale teď už nebyl čas nad sebou zoufat. Popravdě jsem do teď na černém tru nefiguroval. jsem nováček a tohle mi poněkud uniklo. Nyní bylo na mě co mu řeknu. Začal jsem pátrat. Bylo mi jasné, že moje síla nestačí na čtení myšlenek čistě a jasně, přesto jsem se o to pokusil a snažil se vypátrat jeho úmysly, jak bude s informacemi o mě nakládat. Stejně tak jsem se snažilo prověřit loajalitu jeho pobočníka a bodyguardů.
Pokud jsou jeho úmysly čisté a loajalita kněmu vysoká není důvod mu říci pravdu.
Popravdě, jsme tu na žádost místní vlády. Teď už jste zahrnuti do vyšetřování, ale jediné co se od vá vyžaduje je být zticha a spolupracovat. Zatím njede o nic jiného, než pouhé získávání informací...
Jsou li jeho úmysly špatné a spřažené s tím zločineckým syndikátem, o který se jedná, není jiná možnost, než lež. Dříve jsem obchodoval Calamari. Moje výnosy nebyly zrovna vysoké a jeden příbuzný mi řekl, že mi pomůže. To jsem nevěděl, že jde o pašeráctví a černý trh... Jak říkám s černým trhem ještě nemám zkušenosti. Jakýkoli náznak lži držím pod kontrolou a snažím se jim všem koukat do očí.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, 2.skladiště
Začal jsi co nejlépe vnímat svého protějška a snažil se určit míru jeho úmyslů, jak jen ti to mohly tvé schopnosti dovolit. Tvá první věta jeho pochyby nad tvým původem a skutečnou totožností částečně rozplynula, ale stále nebyl úplně přesvědčený. Co se jeho úmyslů týkalo, tak ti zůstaly v mnohem ukryté a nejasné, což tě vybízelo k opatrnosti. Jeho pobočník byl ke svému pánovi nečekaně loajální, zatímco u bodyguarda se spíš jednalo o loajalitu do výše platu. Rozhodl jsi se tedy pro tu opatrnější variantu, kdy jsi zvolil lež.
Aha, to by mnohé vysvětlovalo. Co se to s trhem děje, samé novinky ...
poznamenal obchodník a druhou větu si řekl spíše pro sebe, než aby ji myslel tvým směrem.
A být na vašem místě, tak obchoduju za asistence toho vašeho ... příbuzného. Když se rozkřikne, že nejste schopen zajistit bezpečný obchod, tak vám to rozhodně nepomůže.
dodal ještě a myslel to upřímně, přičemž naznačil bodyguardovi, že může sklopit zbraň.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, 2.Skladiště
Nemohl jsem přesně říci, že by se náš zákazník přidal na stranu zákona a tak jsem se uchýlil k menší pravdě. Vpodstatě neříkam moc lži... řekl jsem si pro sebe a pokračoval v rozhovoru. No jestli neumím zajistit bezpečný obchod, o tom by se dalo ještě diskutovat. Sice jsme měli menší problémy, ale pokud provedeme transakci... vemte to tak, že oba žijeme a zásilka je taky celkem vpořádku. Budeme teda pokračovat? Už to chci ukonči, protože se začínám obávat následujících událostí. Nejspíš už mě našli a teď se mě snaží zbavit. Začnu uklízet léky poházené po zemi, abych mohl prohlásit zásilku za téměř nedotčenou.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, 2.skladiště:
Když se atmosféra trochu vyčistila, tak jsi se pokusil ukončit přerušený obchod a udržet si budovanou pozici obchodníka. Přesněji spíš si pomoc při budování té reputace a zajistit si povést muže, který i přes útok Sikhtu neujde trvalé újmě a dodrží své obchody. Rodian naproti tobě se na chvilku zamyslel, ale nakonec pokývnul a podíval se na svého bodyguarda.
Postarejte se o těla svých kolegů, nemůžeme je tu jen tak nechat. A zavolej pro posilu čtyř mužů, my zatím začneme nakládat. Byl byste tak laskav a pomohl mému asistentovi nakládáním, zatímco převedu požadovanou sumu.
pronesl ke svému bodyguardovi a poté se natočil k tobě, zatímco sám se chopil datapadu a začal zadávat potřebné instrukce. Když ti ho o něco později ukázal a ty sis to ověřil z vlastního, tak požadovaná suma, plus něco drobného navíc, bylo skutečně převedeno. Po příjezdu posil bylo naložení provedeno během chvilky a transakce úspěšně uzavřena, aby jsi osaměl ve vchodu skladiště.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, 2. skladiště
Napětí povolilo a Rodian se uchýlil k provedení transakce. Já jsem si ulevil a nechal jsem ho navolit potřebné informace do datapadu a pak jsem pod jeho dohledem souhlasil se všemi podmínkami. Nakonec jsem pomohl i při odklízení mrtvých. Stále jsem hlídal okolní osoby, kdyby se uchílili k nějaké nekalé akci. Na mém datapadu proběhla zpráva o transakci a já potvrdil potřebné protokoly. K žádé akci se nikdo neodhodlal, akorát přijely posily jak Zákazník-Rodian požádal. Naložili jsme zbytek mrtvol. Stejně tajemně jak přišel, tak také odešel a za mnou zůstala pouze opuštěná hala. Tak to jsme ještě zvládli. Mistryně stále nebyla v blízkém dosahu a tak jsem se začal soustředit na její vlnu v síle. Když jsem usoudil jak se k ní dostat, zamkl jsem skladiště a vydal se směrem k ní. Zahalil jsem si hlavu kápí a stále sledoval mistryni a její pocity a emoce.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, 2. skladiště:
Když jsi byl ve skladišti hotový, tak jsi přišel k jeho uzavření a začal jsi pomocí Síly hledat svou mistryni. Díky vašemu vzájemnému poutu mistra a padawana to pro tebe byla jedna z lehčích činností. Ale i tak se to ukázalo složitější, už proto, že tvá mistryně byla dle všeho v pohybu a to dost rychlém. Nebylo pochyb, že pěší chůzí ji v krátkém časovém horizontu nemáš šanci dohnat a tak jsi zahalen v kápi dorazil až na ulici, ze které se kráčelo do skladiště, a rozhlížel se kolem. Občas se tudy mihnul landspeeder, v dálce jsi mohl dokonce vidět jeden taxi landspeeder. Obyvatelstvo zde bylo pouze minimální a nikdo nejevil sebemenší tušení nebo vůli o tom, že se tu před chvílí střílelo a ty jsi vyšel právě z ulice, kde se přestřelka konala. Lhostejnost místních obyvatel z nich doslova čišela a ti, kteří to nejspíše mohli zaslechnout se snažili odsud rychle zmizet. Když jsi se pokusil vystihnout alespoň přibližný směr výskytu tvé mistryně, tak tě to vedlo do západní části města, kam ji nejspíše zavedlo nějaké pronásledování.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, kdesi ve městě
Až když jsem vyšel na ulici, uvědomil jsem si, že se ve skladišti střílelo. Mistní ale nevypadali, že by se tím zabývali. Srazím si kapuci níž do obličeje. Moje mistryně byla rachlejší a obratnější. Jestli po někom pátrá, či se ukrývá nemám možnost ji dohnat svým krokem. Pujdu do ubytovny. jestli bude něco potřebovat, určitě si najde způsob jak mě kontaktovat. vydal jsem se zpátky do hotelu a cestou sledoval celé město ve svitu slune filtrovaného skrz ochranou kopuli.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, Hotel:
Vzhledem k pohybu své mistryně a snahy nevyrušit ji z jejího aktuálního úsilí jsi usoudil, že nejlepší na ní bude počkat zpátky v hotelu. Do hotelu jsi se dostal asi po hodině cesty Iskaayumou, která se ukázala jako nečekaně živé město a mohl jsi zde spatřit více dalších ras, která snad domácí rodiany v počtu i dorovnali.

Na hotelu jsi se rozhodl odpočinout a čekat, než se tvá mistryně vrátí, takže jsi si ustlal na svém lůžku a po chvíli usnul. Spánek však měl do klidného dost daleko, protože se ti znova přehrávala situace ve skladišti a především tvůj souboj se Sikhtu. Jejich náhlý vpád, jejich odhodlání splnit svůj úkol i přes zranění, jejich ovládání zbraní. Vše začalo stejně, vynořili se nečekaně a překvapili tě. Podařilo se ti je připravit o střelné zbraně a tak došlo na souboj s jejich meči. Zde se vše ale začalo měnit - přistoupili k tobě natěsno, takže jsi nemohl řádně využít svého biče a neměl jsi čas sáhnout po světelném meči. Musel jsi ustupovat, ustupovat, než jsi narazil na zeď a po několika odražených útocích ...

Vzbudil jsi se propocený, s prudkým tempem a mistryní, která seděla vedle na posteli a ustaraně tě sledovala.
Vše je v pořádku ? A jak jsi vůbec dopadl ve skladišti ? Když jsem se k němu vrátila, tak bylo zavřené a našla jsem tě až tady.
promluvila Bant a dala ti chvilku na to, aby jsi se vzpamatoval ze svého snu.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Rodia, Hotel
Po probuzení na své posteli, jsem zahlédl mistryni. Měl jsem sen, možná že předtucha nebo vize... odpovím a trochu se otřu od potu. Sesednul jsem z postele naproti mstryni. No... To skladiště bylo docela v pohodě, ale ten obchodník začal něco tušit, když mě napadli Sikthu. Musel jsem mu zalhat. Ale obchod jcem udělal a vpodstatě jsem zjistil, kdo po mě jde. Nakonec jsem se vydal ke skříni, kde jsem si převlékl propocenou tuniku za čistou. Byla tmavá až černá a nedivil bych se, kdyby mistryně měla nějaké námitky.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Iskaayuma, Hotel:
Po svém probrání jsi své mistryni poskytl rychlou odpověď, kde jsi stručně shrnul některá fakta, než jsi se převlékl do čistého roucha. Mistryně se na tebe po tvé odpovědi trochu nejistě dívala, aby se na chvilku otočil a dopřála ti soukromí. Mezitím si přesedla na židli ke stolku a počkala až se někam usadíš i ty.
Takže, nejprve se trochu uklidni a odpověz mi klidně a hezky postupně. Co se stalo vevnitř ve skladišti, co tam dělali Sikhtu a v čem jsi lhal ? Potom mi osvětli, jak jsi pokročil v tom, kdo po tobě jde.
zeptala se tě znova mistryně a tentokrát vypíchla i některé detaily. Tvůj proslov po probuzení v ní tedy vyvolal více otázek než odpovědí, které si přála slyšet a v pochopení toho, co se tam stalo moc nepokročila.
A potom se zmiň o té předtuše nebo vizi, co jsi měl. A jak s tím vším má souviset ?
dodala ještě, aby jsi neopomněl i tebou hned první zmíněnou poznámku, která ti překazila tvůj klidný spánek, respektive ti ho ani nijak nedopřála.

Obrázek

Wrait
Učedník
Učedník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wrait »

Iskaayuma, hotel
Převlékl jsem se a sedl si ke stolu. Trochu jsem se uklidnil a rozpominal jsem na to co se dělo. Když přišel ten rodian, tak to všechno vypadalo vpořádku. Pak se někdo oběvil venku u skladiště a dva nájemní vrazi, Sikhtu, vylezli z kanalizace. Když jsem je zahnal tak obchodník začal pochybovat. Chvilku jsem mlčel, přemýšlel jsem o to jak jsem lhal. No lhal jsem v tom, že jsem mu řekl, kdo jsem. Řekl jsem mu, že jsem býval obchodník na Calamari a zde jsem nový. Chvilku jsem zase mlčel. Co se týče těch podezřelých... tři osoby budou z vyššího kruhu obyvatel, nepodílejí se na černém trhu. Myslím že někdo jako místní vláda nebo bezpečnostní složky. A ten poslední prý jen nakupuje. nic jiného jsem v podstatě nezjistil. Pak si vyjevím sen, který byl ještě čerstvý. Byl to sen. Vtrhli sem Sikhtu a napadli mě. neměl jsem možnost bránit se mečem a zahnali mě do kouta. Pak jsem se probudil... Podívám se na mistryni s otázkou v očích. Co to může znamenat?

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“