3. Mise pro Dash Spience(Alpha-63 'Dash')

Tady je místo pro uzavřené mise

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dash Spience »

Poškozený Acclamator, Hangár:

Odpočítal jsem si do nuly a mrsknul granát přesně tam kam jsem potřeboval. Okamžitějse mvyběhl a pálil jako o překot do místa od kud asi měl ten zmetek střílet. Běžel jsem trochu přikrčený kdyby přeci jen náhodou našel tu odvahu a vystrčil hlavu a blaster. Běžel jsem, ale jako vždy v podobné situaci mi každý metr připadal jako kilometr. Vždycky mohl vykouknout a štastnou trefou mi ustřelit hlavu. Doběhl jsem do krytu jedné z beden a rychle se snažil trochu zkoncentrovat. S připravenou DC-17kou jsem vykoukl a viděl něc oco jsem nechtěl vidět. Něco co jsem enchtěl vidět ani ve snu. Něco pdodobného se párkrát stal ove vícviku, když někdo hodil ten granát blbě, vždycky jsme se mu dlouho smáli, ale ted mě to může stát víc než jen potupu. Paralizační granát se odrazil nejspíš od nějaké bedny a dopadl mezi nás. Granát ,,vybouchl" a já ucítil divný pocit v ruce. Bylo to jako bych jí neměl. Další co jsem zjsitil bylo to, že mě brněla noha. Doufal jsem, že s ní budu moct hýbat. Byl jsem vzteklý a to ta , že hodně.

U hutta! Proč já mám takovej pech? Proč zrovna já? Ale počkej ty parchante!

Vztekám se na sebe i na adresu toho zmetka. Nadechl jsem se a vyrazil jeho směrem než se mu podaří vyprostit blaster a věnuje mi jeden pozrdav od cesty. Modlil jsem se, aby mě unesla noha. Začal jsem se přibližovat a uvažoval jsem jak ho napadnout, ale moje šance byli omezené. Měl jsem použitelnou jednu ruku takže nejlepší bude mu jednu natáhnout do obličeje nebo do jiné bolestivé části těla, která bude nejblíž. Moje rukavice by měli zvýšit efekt mojí rány.
,,Nepřítel mého nepřítele je stále ještě i můj nepřítel."

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Bylo ti jasné, že jakékoliv sebemenší čekání by tě akorát brzdilo a s tímto vědomím a také poháněn svým hněvem jsi mu vyrazil, co nejrychleji to šlo naproti. Tvůj protivník si toho všimnul, zanechal snahy o uvolnění své zbraně a vyrazil také přímo proti tobě. Tvá pěst se bleskově vymrštila, ale soupeř, který přečetl z jaké strany bude nejspíš přicházet úder, se stihnul vyhnout. Pokusil se o rychlý protiúděr, ale v tomto jsi měl stejnou výhodou jako on, takže i ty jsi stihl včas uhnout. Jeho další rychlou ránu jsi zachytil do své volné ruky a pevně jsi mu sevřel pěst, ale nezdálo se, že by to mělo výraznější účinek, tedy až na to, že jste oba nemohli pohybovat rukama. Soupeř s sebou ucuknul dozadu a doufal, že tě tím zkusí vyvést z míry, ale ty jsi ho dvěma ryhclými kroky kupředu a udržením rovnováhy vyvedl z omylu. Pomalu jsi cítil, že brnění v noze začíná ustupovat a tedy pomalu ustupují účinky granátu, paralyzovaná ruka však byla pořád úplně mimo provoz a ty jsi byl nyní hodně blízko svému soupeřu držíc pevně jeho neparalyzovanou ruku.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

,,Rozběhl" jsme se proti protivníkovi. Noha mě naštěstí unesla i když brnění v ní bylo nepříjemné a nebylo zrovna na rychlejší běh. Protivník, asi měl stejný pocit, že vyproštování zbraně je ztráta času, tak vyrazil proti mě. Potkali jsme se asi na půlce cesty od sebe. Nečekal jsem na pozvání ani zdvořilý pozdrav a hned jsem vymrštil pěst. Bohužel, má rána se dala očekávat a protivník se jí vyhnul. Jeho reakce se dala vyčíst tak jsem rychle uhnul hlavou. Jeho pěst mi proletěla jen kousek od helmy. Pokud by se trefil, jistě by to bolelo obě strany. Troufám si říct, že jeho víc. SKoro hned potom se snažil opět. Rychle jsem chytil jeho pěst do dlaně a stiskl. Stáli jsme tam proti sobě oba neschopní pohybu, protože jsme si drželi ,,fungující" ruce a zírali na sebe. Najednou když se zdálo, že tam budeme stát do tý doby než jsem někdo přijde jsem byl nucený udělat pár rychlých kroků dopředu abych sebou nepraštil o zem. Ten zmetek cuknul a chtěl mě vyvýst z rovnovýhy. Ještě, že jsem to ustál. Kdybych spadl na zem tak by to nebylo příjemné. Ruku jsem stále držel takže jsme byli v dost patové situaci. Mnou kypěl vztek z rozbité helmy a paralyzované ruky. Když jsem pomyslel na helmu a ruku vyrostl mi v hlavě nápad. Jak jsem ho držel za ruku, tak jsem si ho se snažil pořádně přitáhnout. Nejlépe asi nečekaným trhnutím k sobě. V dostatečné vzdálenosti od sebe vyrazím svojí hlavou proti jeho obličeji, abych mu mohl dát ,,hlavičku".

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Využil si sevření soupeřovo ruky ve svůj prospěch, stejně jako to zkusil on předtím. Trochu čekal něco podobného a reagoval na přitažením krokem kupředu, ale nepomyslel na to, že by jsi se rozhodl použít hlavu. Udeřil jsi přímo mezi oči čelem své helmy a protivníkem to hodně zamávalo, takže jsi pustil jeho ruku, aby jsi ho uchopil za přední část oděvu a přitáhl si znova na další hlavičku, do níž jsi vložil ještě více síly a vyplatilo se ti to. Tvůj soupeř se začal kácet k zemi a po uvolnění sevření jsi mu ještě uštědřil ránu rukou do hřbetu, aby jsi pojistil, že se na chvíli nevzbudí. Soupeř byl tedy poražený na zemi, v bezvědomí a tedy v tvé plné moci, navíc si pomalinku začínal cítit jakýsi cit v ruce a jako potvrzení se dostavilo uvolnění stisku tvé zbraně, která ti vypadla na zem. V ten moment se přiřítil i Seyfee, který někde zchrastil blasterovou pušku DC-15 a nyní se odvážně vrhnul do místnosti. Jenže když zjistil, že je po všem a ty se vítězoslavně s ochromenou rukou týčíš nad soupeřem, tak sklonil zbraň a dorazil k tobě.
Hmm, koukám, že jsem se nemusel tak namáhat.
podotkne Seyfee, když zrakem sleduje omráčeného muže u tvých nohou.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

ZAtáhl jsem mu za ruku abyhc si ho přitáhl. Myslel, že ho chci vyvést z rovnoáhy jako on mne a proto popošel o pár kroků dopředu. Nemohl udělat nic lepšího. Já se jen trochu přitáhl a vší silou mrštil hlavou proti jeho obličeji. Ozvala se dutá rána, jak moje helma narazila do jeho obličeje. Já sám jsem byl trochu otřesený. Helma sice byla stavěná tyto otřesy jakž takž absorbovat, ale nebylo to příjemné. Pustil jse mruku nepřítele aby mě v jeho kymácivém pohybu nestrhnul. Radši jsem ho chytnul za obleční na hrudi a přitáhl si ho k další hlavě. Do té jsem vložil více svého vzteku a síly. Ozvalo se křupnutí kdy se asi zlomil soupeřův nos či jiná kost. Začal se kymácet a proto jsem mu uštědřil ještě poslední ráno z milosti kdy padl do bezvědomí. Jestli se probere někdy, tak s pořádnou bolestí hlavy. Chvíli jsem stál opřený o jednu z beden a oddechoval, když mi vypadla zbran z ruky. Zkusil jsem opatrně pohnout prsty a zjistil jsem, že to jde. Znatelně se mi ulevilo. KDyž jsem se chtěl ohnout pro 17cku vřítil se do hangáru Seyfee s nalezenou DC-15kou. Trochu vyjeveně jsem na něj koukal, ale vzpamatoval jsme se a odpověděl mu.

No aspon, že jsi to zkusil. Příště prosím o trochu rychleji. Kde jsi vzal tu DC-15ku?

Zeptám se Seyfeeho na jeho zbran a seberu ze země DC-17ku. Zkontroluju zásobník, který už moc nabitý nebyl a proto jsem ho vyměnil a vrátil jí zpět do pouzdra. Začal jsem promýšlet co dál. Musím si sehant vysílačku, což by snad neměl být takový problém, ale hlavně budu msuet nějak pořešit tu současnou situaci se Seyfeem.

Ty Seyfee, máš tu lod můžeš letět, jestli tedy tady nemáš ještě něco co by jsi chtěl říct? nebo udělat?

Zeptám se Seyfeeho s rukou na pouzdru s pistolí, protože člověk nikdy neví a já jsem poměrně podezřívavý.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Seyfee odloží DC-15ku na nejbližší bednu a zamíří k lodi, aby si překontroloval její stav a pak se otočil směrem k tobě.
Kousek je zbrojnice, mám nastudované plány lodi, tak se i trochu vyznám. Jinak jsem vděčný, že jsi dodržel své slovo a já dodržím to své. Určitě tě bude zajímat, že za tímhle vším vězí jeden hutt, který se jmenuje Gordulla. Co má s lodí v plánu, to netuším, ale předpokládám, že tahle loď má značnou cenu a hutti mají rádi kredity v jakékoliv formě. Vím ještě, že velitelem týmu je nějaký profesionální zabiják, přímo z Gordullova osobního kruhu nejvěrnějších. Dřív prý i bojoval v aréně, jak bez střelných zbraní, tak i s nimi, takže buď opatrný. Kam přesně s touhle lodí chtějí letět, to už nevím a moc dalšího mě nenapadá. Máš nějaké vlastní dotazy k něčemu, co by ti mohlo pomoct ? Jo a tahle loď je jediná v které jsme přiletěli, takže žádnou další hledat nemusíš a nikam ti neutečou.
odpoví ti Seyfee a prozradí některé slibované informace, čímž dodrží i svou část dohody, kterou jste uzavřeli tehdy ve věznici. Bylo nyní na tobě, jestli se zkusíš zeptat ještě na něco, co by se ti mohlo v blízké budoucnosti hodit, nebo necháš Seyfeeho odletět pryč.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Sledoval jsme Seyfeeho jak odkládá zbran a míří k lodi. Kde na chvíli zmizel aby si překontroloval její stav. Řekl mi kdo je za toto odpovědný. Gordulla to si musím zapamatovat. Huttové byli velcí slimáku podobní tvorové. Byli to šéfové ,,podzemí". Jejich domovský svět byla planeta Nal Hutta. Tihle tvorové byli podle toho co jsme se naučil a co jsme si pamatoval ne tak nebezpeční sami o sobě jak jejich poskoci, kterých měli požehnaně. Ten zabiják by mohl být krapet oříšek, ale budeme řešit vše jedno po druhém.

Děkuji, pomohl jsi mi víc než dost. V současné době už asi nevím. Je tu ještě nějaký háček o kterým bych měl vědět? Chci ti ještě říct, aby jsi na sebe dával pozor. Já se chovám jak ted, ale ostatní Republikové jednotky by se tak chovat nemusely a myslím, že se tak chovat nebudou. Až opustíš hangár je to už jen na tobě. Nakonec tě chci poprosit aby jsi prosímtě počkal chvíli než zmizím z hangáru. Přeci jenom až zmizíš tak se sem nahrne kupa lidí. Dej mi prosím čas než zmizím pryč.

Začal jsem rychle přemýšlet co by mi ještě mohlo pomoci, ale myslím že už asi nic. Pokud ještě něco tak to bolestně zjistím až na to narazím. Věděl jsem, že až Seyfee odletí bude tu pěknej humbuk. Proto jsem mu řekl aby ještě chvíli počkal než vypadnu. Další plán byl zkontrolovat helmu, od mrtvol se okusit najít vysílačku a pokračovat dál v postupu lodí.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Rozhodneš se splnit i svou část dohody se Seyfeem a přímo mu řekneš, že může bez většího prodlení odletět, jen co se trochu vzdálíš. Nejprve si však začneš prohledávat mrtvé a skutečně u nich najdeš komlinky, které s trochou přenastavení můžeš použít jako suplent vysílačky.
Chvilku ti dám, jenom mě ještě něco napadlo ... na toho vedoucí si dej pozor, má víc zbraní, než se může zdát a všechny je umí ovládat dost dobře. Neviděl jsem ho teda v akci, ale co jsem slyšel nebylo nic hezkého. A doufám, že jim nakopeš zadky.
odpoví ti Seyfee a opře se o rám lodi, aby tě sledoval jak odcházíš z hangáru. O dvě chodby dál si sundáš svou helmu a začneš si ji prohlížet, aby jsi dospěl k záběru, že nyní nemá žádný jiný užitek než jako pouhá pokrývka hlavy. Nepříjemné tedy bylo, že s tím odešla i tvoje ochrana proti případným lehkým plynům, chvilkovému pobytu ve vakuu či lepší celková tepelná izolace těla, stejně jako nějaká ta ochrana hlavy. Také se tu jevila otázka, kam vyrazit dál - tedy pohlídat si strojovnu, odkud lze dát dohromady hyperpohon, nebo se vydat na můstek vyřídit šéfa této zlodějské jednotky.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Mrtvolu, kterou zastřelil Seyfee, teda ,,zastřelil" spíš uškvařil jsme obešel obloukem a prohledal ty dva zbývající. Oba měli komlinky a já si je pro jistotu vzal oba. Se svým štěstím jsem mohl i o ten náhradní přijít. Pak jsme se vrátil za Seyfeem.

Děkuju ti. Uvidíme jak to nakonec dopadne, ale řeknu ti, že ani jeden kdo se mi dostane pod ruce jen tak nevyvázne. Starej se o sebe jak dovedeš, ale snaž se už do ničeho podobného nemíchat.

Kývnu na Seyfeeho a poamlu mizím pryč. Snažil jsme se mu dát radu, ale bylo mi jasný, že asi házím slova zbytečně. Pomalu jsem vyšel z hangáru a kousek dál tak o dvě chodby jsem si našel tiché zákoutí a sundal si helmu. Podíval jsme se na ní a pohledem přejel přes dva rejhance, které jsem měl už z minulých akcí. Byla poškozená natolik, že byla už opravdu na nic. Přesto jsme se rozhodl si jí nechat, protože přeci jenom zásah do hlavy by mohla ztlumit. Když jsem si uvědomil Seyfeeho zmínku o zbrojnici tak mi došlo, že tam by mohli být náhradní helmy. Ted jsem ještě musel zorganizovat zbytek klonů co byli na lodi. Vzal jsme si náhradní komlink a při trošce ladění jsem naladil patřičnou frekvenci.

Tady je 63ka volám komanda. Jaká je vaše situace? Mám pro vás dvě zprávy. Už nemají čím odletět. Druhá věc. Potřebují se dostat do strojovny a opravit tam vedení, takže kdo je nejblíž bylo by dobré kdyby jste se tam zastavili. Taky jsme se dozvěděl, že velitel té sebranky je děsnej rapl a profesionální zabiják proto si na něj dávejte pozor!

Zavolám komanda a sleduji po oku okolí jestli je klid.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Poškozený Acclamator, Chodby:
I přes značné poškození své helmy si ji rozhodneš stále ponechat a zapřemýšlíš se o možné náhradě, což však bereš až jako sekundární úkol. Nejprve si chvilku pohraješ s jedním z kommlinků a naladíš si patřičnou frekvenci, aby jsi oběma týmům odvysílal svou zprávu o současné situaci.
Tady Dzeta-04, právě jsme narazili na menší odpor u palebných pozic. Z čistajasna se tu vynořila čtveřice žoldáků a trochu nás zaskočili, ale všichni jsou v pořádku a během chvilky se s nima vypořádáme, konec.
ohlásí se opět jako první velitel toho poslušnějšího týmu a znova se odmlčí, aby se věnoval naléhavější činnosti.
Co kdyby jsme šli od jídelny, něco bych snědl ...
ozve se hlas klona, kterého se ti povedlo identifikovat jako, jako Ripa
Ripe, tam už byli přece Dzeťáci, takže to tam bude nejspíš vyžraný ...
podotkne Degg a stejně jako ostatní se nerozpakuje nad otevřenou linkou, což je jedna ze specialit týmu Eta.
Nejradši bych se zastřelil ... ale s moji kliku by mi selhal kvér ...
poznáš hlas Hookera, který jako jediný nejspíš ví, že linka na níž se hovoří je otevřená.
Ehm, jdeme tam pane ... přímou cestou.
pronese zaraženě Nut, velitel týmu Eta a radši uzavře komunikaci a těžko si můžeš představit, co svému týmu říká, i když o reakci týmu už si dovedeš vytvořit jakousi zvrácenou představu.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Čekal jsme že třeba jednou by se mohla první ozvat Eta, ale jako vždy byla první ,,disciplinovanější" Dzeta. Nelíbilo se mi, že je překvapili a zaskočili. Sice jsme věděl, že všichni moji bratři ač třeba Comanda jsou skvěle vycvičení.

Rozumím Dzeto. Vyřešte to a pokračujte dál ve směru postupu, konec.

Odpovím Dzetě a začnu poslouchat Etu, která jako vždy vysílá na otevřeném kanálu. Rozesmáli mě jako vždy když jsme s nima mluvil.

Ripe jestli se stavíte v tý jídelně a něco tam po Dzetě zbyde vem te mi taky něco. Hookerae ty se zastřel až budeme mít tohle všechno zasebou, protože se mi nechce vysvětlovat proč jsi se zastřelil. Nute asi tam potkáte pár mrtvol tak se jich nelekněte a dávejte pozor možná tam bude twilek trochu mín oblečený a jestl istále bude ležet, tak je stále omráčený. KDyž už tam nebude tak čekejte problémy. Vlastně ty problémy čekejte určitě, konec.

Vypnu frekvenci a schovám komlink. Bylo mi jasné, že ted v pozici Ety na mé konto prší nadávky a různá jiná krásná slovní spojení. Rozhodl jsem se, že helmu budu řešit až se naskytne příležitost. Ted jsme překontroloval zásobníky ve zbraních a vydal se dál na cestu. Přemýšlel jsem kudy to bude nejlepší. Radši jsem přemýšlel o nějaké méně používané cestě. KDyž ted Eta zabere strojovnu můžu v klidu pokračovat dál směr můstek.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Tým Eta se ti už radši neozve a vydá se svou cestou, na kterou se po chvíli vydáš i ty. V hlavě si přehodnotíš všechny možné cesty na můstek a přijdeš asi na dvě méně nápadně. Naštěstí se obě vyhýbají těm širším a nebezpečnějším koridorům, bohužel však se vyhýbají i případným zbrojnicím. Kousek cesty máš pro obě varianty společnou, pak se jedna odbočuje směrem přes kasárny klonů, která je prostorově příjemnější a druhá je údržbová šachta pod koridorem turbovýtahů, jenž na vojáky v brnění působila stísněným dojmem. Oběma cestami se nakonec vynoříš u jednoho ze tří turbovýtahů vedoucích k hlavní chodbě, z níž se dá vejít na můstek. Chvilku se rozmýšlíš, kudy z těchto dvou cest se vydáš, když se zpoza tvých zad ozve výstřel, jenž dopadne těsně vedle tebe. Instinktivně se vrhneš v kotoulu po protější stěně, zatímco padnou další výstřely a jeden ti přičmadí brnění u levého boku. Výstřely jsou celkem nepřesné, jakoby střílel někdo, kdo není zhruba v nejlepším pořádku. Klíčové však bylo, že ten někdo se ti dostal docela bez problémů do zad.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Chvíli jsme počkal jestl ise třeba náhodou ještě Eta nebude chtít pobavit o nějaké další záležitosti. Případně kam mi doručí ten oběd. Začal jsem rychle přemýšlet, kterýma všema cestama bych se mohl dát. Ze všech možných cest jsem vybral dvě jediné možné. Možné v tom smyslu, že jsou použitelné k mým účelům. Vybral jsme si tu cestu přes kasárna, protože stísněné prostory jsem já nesnášel. Pro cestu přes kasárna jsem se nerozhodl jen tak, protože v kasárnách mohli zůstat nějaké potřebné věci typu munice, granáty, helma či jiná důležitá část výstroje co by se mohla hodit. Pokud vím pak bych se měl vynořit někde u turbovýtahů, který by mě měl vyvézt nahoru k můstku. Té snad nejtěžší etapě co mě čeká. O stěnu vedle mě pleskne výstřel a vytrhne mě ze snění. Vycvičené reflexy mě nakopnou do kotoulu na druhou stranu. V další sérii dvou výstřelů mi jeden štrejchne bok. Přestávalo se mi to líbit. Začínám být nepozorný a to nebylo dobré. Další výstřeli šli mimo a já si říkal jak moc špatně na tom dotyčný musí být, že střílí takhle. Zalehl jsme abych v chodbě byl menší cíl a vypálil dávku tří střel, které měli umlčet palbu toho zmetka co se mi v plížil za záda. Chtěl jsme si ho prvně pořádně lokalizovat a pak případně zabít.

Alpha-63 Dash

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Po svém překulení vypálíš naslepo tři dávky a zalehneš si, aby jsi začal okamžitě vyhledávat cíl. Zařvání bolestí,které z toho směru přijde tě překvapí, stejně jako to, že tvá slepá střelba slavila úspěch. Jednou již zbitý muž se vypotácí ze svého úkrytu a drží se za levé stehno, kam jsi ho škrábnul svým výstřelem. Podle potácení je ještě otřesený z vašeho duelu a uvědomíš, že ani moc v krytu nebyl. Prostě a jednoduše byl za tebou, zatímco ty jsi si hlídal prostor před sebou. Neváhal jsi a přesným výstřelem jsi jej zbavil jeho zbraně, kterou byla nejspíš DC-15ka, kterou ledabyle zahodil Seyfee, předtím než nastoupil do nyní jeho lodi. Ale ten už byl i podle mírných předchozích otřesů nejspíše pryč, takže to celé šlo pouze na vrub tvého zapomenutí, které tě tentokrát stálo další poškození tvého brnění. Nyní jsi každopádně měl dost dobrý výhled, aby jsi trmácející osobu jakýmkoliv způsobem zpacifikoval, jak, to už byla otázka tvé morálky, pomsty a dalších pocitů, které v tobě nyní přebývaly.

Obrázek

Dash Spience
Seržant
Seržant
Kontaktovat uživatele:

Tři rychlé zmáčknutí spouště a rychlé hledání cíle. Ovšem křik zasaženého hned po první dávce mi oznámil výbornou mušku mé ,,slepoty". Z úkrytu se vypotácel ten zmetek, který mě zasáhl v hangáru. Já pitomec jsme ho zapoměl svázat a on mi ted dal pořádnou šlupku do boku. Uvědomil jsme si proč jsme ho vlastně dostal. Kdyby nebyl tak omráčení a kryl se, já už jsem dávno mrtvý. Já zaujatý jen cestou předemnou jsem si nehlídal záda a on v klidu mohl jít za mnou. Ted se potácel s DC-15kou v ruce která mu mohla v součastnosti sloužit leda jako vycházková hůl. Pro jistotu jsem zamířil a jednou trefou jsem ho zbavil DC-15ky, kterou si vzal od ,,Seyfeeho". Při tom když jsem lehal jsem cítil jemné brnění, které znamenalo leda odlet lodi. Další zvuky jsme neslyšel, což znamenalo, že se Seyfee asi dostal pryč. Byl jsme na sebe vzteklej, že jsme udělal takovouhle školáckou botu. Viděl jsem jak se proti mě trmácí a v tu chvíli jsme nevěděl co dělat. Prstem jsem pomalu jezdil p opřepnutí zbraně na omráčení a následné svázání, aby mi zase nemohl vlízt do zad. Když jsme si, ale vzpoměl na svou helmu, zcepenělou ruku a následné zranění svého boku tak jsem tomu žoldákovi zařídil jedno směrnou jízdenku k jeho stvořiteli. Dvě čisté rány do hrudi. Vztek, který ve se mě naakumuloval rázem přes tyhle dvě zmáčknutí spouště vymizel. Viděl jsme jak se bortí na zem. Zvedl jsme se a šel opatrně zkontrolovat jestl ije opravdu poněm. Už jsem nechtěl nic ponechat náhodě. Po zkontrolování jestli to má opravdu zasebou tak jsem se vydal směrem na kasárna. Nedal jsme nic náhodě a občas jsme se ohlédl přes rameno abych se ujistil jesli za mnou nikdo nejde jako ted.

Alpha-63 Dash

Zamčeno

Zpět na „Dokončené mise“