Výcvik hráče Terral Monnrider
Moderátor: Moderátoři
-
Ruplikon
Výcvik hráče Terral Monnrider
Ubikace-Chrám Jedi
Padawanka seděla ve své ubikaci a připravovala se na test z historie republiky.
Stále čekala neboť měl přijít mistr Ki Adi Mundi který jí vezme do Chrámových archivů aby se ještě podívala.
Padawanka seděla ve své ubikaci a připravovala se na test z historie republiky.
Stále čekala neboť měl přijít mistr Ki Adi Mundi který jí vezme do Chrámových archivů aby se ještě podívala.
-
Andre Relev
-
Ruplikon
-
Andre Relev
-
Ruplikon
-
Andre Relev
Chrám Jedi
"Ano, mistře." řekla jsem a sedla si ke konzoli. Zkusila jsem zadat do vyhledávání klíčové slovo 'Republika' a našlo mě to vše, co jsem potřebovala. Všechno od Mandaloriánských válek, po spory s Obchodní federací. Potom jsem si našla ještě pod klíčovými slovy 'Řád Jedi' a též mi to našlo vše potřebné. Začala jsem tedy studovat vše potřebné....
"Ano, mistře." řekla jsem a sedla si ke konzoli. Zkusila jsem zadat do vyhledávání klíčové slovo 'Republika' a našlo mě to vše, co jsem potřebovala. Všechno od Mandaloriánských válek, po spory s Obchodní federací. Potom jsem si našla ještě pod klíčovými slovy 'Řád Jedi' a též mi to našlo vše potřebné. Začala jsem tedy studovat vše potřebné....
-
Ruplikon
-
Andre Relev
-
Ruplikon
CHrám Jedi
Skvělé na začátek ti položím 4 otázky k tomu aby jsi prošla 3 správně potom dostaneš další doplnkové.
1,Co mají Řád jedi a Republika společného?
2,Kolik členů mívá rada jedi.
3,Planeta jenž je považována za hlavní město Republiky?
4,Jak se jmenoval rod který vládl Senátu dlouhá léta ještě před bitvou o Naboo?
oložil Mundi své otázky a teď čekal a zajímal se jak dopadne padawanka.
Skvělé na začátek ti položím 4 otázky k tomu aby jsi prošla 3 správně potom dostaneš další doplnkové.
1,Co mají Řád jedi a Republika společného?
2,Kolik členů mívá rada jedi.
3,Planeta jenž je považována za hlavní město Republiky?
4,Jak se jmenoval rod který vládl Senátu dlouhá léta ještě před bitvou o Naboo?
oložil Mundi své otázky a teď čekal a zajímal se jak dopadne padawanka.
-
Andre Relev
-
Ruplikon
-
Andre Relev
-
Ruplikon
-
Andre Relev
-
Ruplikon