Výcvik pro Xaviera(Xavier Kirsten)

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

Melida/Daan, Kosmoport:
Oba se na sebe navzájem podívají a ten s menší hodností jenom mlčky pokrčí rameny.
Můžu vám sehnat seznam cestujících, ale to chvilku potrvá. Co se týká opouštění lodě, tak to nepřichází v úvahu už proto, že každou chvíli odstartujeme. Nikoho dle vašeho popisu si nevybavuju, protože my stejnak jenom koukám na palubní lístek jestli je v pořádku.
odpoví ti ten s vyšší hodností.
Ono koukat do xichtů všech těch, co vlezou na palubu není občas hezkej pohled.
zahihňá se ten mladší, aby byl okamžitě pohledem spražen od svého nadřízeného, kterému se nejspíš nelíbí jeho tón mluvy.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, Kosmoport

Tak jestli poslechli mé rozkazy tak vás nepustí, takže vchody hlídejte.
Oznámím jim.
Ti mě ale nebudou mít rádi. No, co se dá dělat.
S těma xichtama máte asi pravdu. Podívejte se do seznamu jestli ho najdete. Výsledek mi zdělte komlinkem. Já ho zatim půjdu hledat manuálně.
Oznámím jim a vydám se do solečenských místností.
Sám ho budu hledat celou věčnost. Sakra! Jak na něj?
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.
Gentleman, welcome to Dubai.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Melida/Daan, Kosmoport:
Při tvé poznámce na množství obličejů se výše postavený člen palubní ochranky jenom nevědoucně zakření, že s tím se nedá nesouhlasit.
Dobře, podíváme se na ten seznam.
podotkne ještě, než zamíříš zahájit své hledání, když se loď otřese a ty poznáš, že tvůj rozkaz o zastavení startu nedosáhl svého cíle včas, nebo ho jeho cíl ignoroval. Tato loď totiž právě opouštěla kosmoport z Melidy/Daanu a ty jsi byl na její palubě. Neměl jsi však jinou možnost, než nyní pokračovat ve svém hledání. Dorazil jsi do hlavní místnosti, která byla středem loďi a kde se pohybovalo nejvíc lidí. To co jsi zahlédl tě zarazilo, protože tu bylo nejméně sto lidí a většina z nich si své pláště odložila. Dalším faktem bylo, že takovéto místnosti jsou na palubě celé lodě minimálně dvě a velké množství lidí se pohybovalo i v dalších chodbách a místnostech. Jediná pozitivní zpráva je, že nikdo nemohl loď opustit běžnými průlezy.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, dopravní loď

Vzteky jsem měl chuť okusovat nohu židle, co stála vedle mě. Naštěstí jsem se ale ovládl.
Ač jsem se díval po místnosti jak jsem chtěl neviděl jsem nikoho kdo by se i jen podobal mému cíly.
Když to de kelu, tak to de pořádně.
Uvědomil jsem si hořkou pravdu.
Jak dlouho poletíme? A.... kam vlastně letíme?
Zeptal jsem jednoho stevarda co jsem odchytil.
Až projdou ten seznam tak mi pomohou v hledání. Tohle mi byl Jedi dlužen! Moment? Vždyť tady de o nalezení Jedie! AAAáááá.
Nálada se mi už nemohla zhoršit.
Fortune favors the bold, and there ain't none so bold as people with nothin' to lose.
Jury had decided, and you may as well, that fella like me should be roasted in hell.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Melida/Daan, Dopravní loď:
Po potlačení prvních emocí vzteku jsi se uklidnil a možná trochu agresivně uchopil okolo procházejícího stevarda, jenž zabalancoval, aby mu nespadl podnos s pitím. Vyštěkl jsi na něj svou otázku stále ovlivněný svým hněvem a stevard diž, že neutekl. Nakonec se ale ovládl a trochu uraženým tónem se zmohl k odpověďi.
Asi šest hodin na další stanici. A tou je Ryloth, kouká tu někdo vůbec na svoje palubní lístky nebo co ?
pronese rozezleně a otočí, aby zamířil pryč od tebe a pokračoval dál v obsluhování, přesto ho ještě zaslechneš, jak si stěžuje, že na palubě jsou samí neotesanci, kteří nemají úctu k obsluze a myslí, že když si zaplatili, tak jim musí sloužit jako otroci. Ještě jednou ses porozhlédnul po místnosti, kde jsi nyní byl a všiml sis, že je oválného tvaru s šesti cestami pryč a dvěma bary při stranách. Stejně tak sis uvědomil svoje zranění, které se rozhodlo ti bolestí připomenout svou existenci.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Melida/Daan, Dopravní loď

Hmm, jak by se asi tvářil kdyby věděl že lístek nemam?
Tak tedy Ryloth za šest hodin. No snad ho do tý doby najdu. Aaaahhhhh.

Opět se ozvala má zranění.
Sakra, budu s tim muset něco udělat.
rozhodnu se, ještě jednou přelétnu zrakem sál a vydám se zpět k vchodu, kde jsem zanechal hlídače hledat můj cíl v seznamu.
Když jsem k nim přišel rovnou sem poprosil nejvíše nadřízeného.
Máte tu někde lékárničku? Potřebuju nějaký bactový náplasti a něco na bolest.
Oznámím mu.
Nějakej pokrok v hledání?
Otážu se ještě.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Po krátkém rozhlédnutí v sálu ses navrátil k oběma hlídačům a rovnou jsi zamířil k tomu výše postavenému s prosnou o lékarničku, nebo něčím co se v tvém podání prosbě blížilo. Vedoucí stráže jenom pokrčí rameny a odejdek nedalekým dveřím, aby se z nich za chvíli vrátil s lékarničkou obsahujícího nějaké tlumící prostředky, bactové náplasti, sada obvazů a nějaké množství neidentifikovaných pilulek.
Snad vám to postačí, zdá se, že vám pěkně zatopili.
pronese vedoucí hlídač a z jrho tónu jde vycítit takový nepatrný výsměch, že jsi se nechal tolik zřídit a ještě nemáš svůj cíl.
Jinak nikdo toho jména, co jste nám udal tu není. A ani žádného podobného. Vizuální obrazy cestujících tu bohužel nemáme, takže si nejsem jistý, jestli vám budeme moci ještě nějak pomoci.
pronese druhý strážný, který skončil hledání v seznamu cestujících chvíli před tím, než jsi přišel.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Rozhodl jsem se posměšný tón ignorovat.
Se nesměj, tohle ještě není vše.
Začal jsem si ošetřovat zranění.
Pomoci mi rozhodně můžete.
Skazil jsem mu naděje na to že ode mne bude mít klid.
Kolik máte na palubě mužů?
Teď to začne ve velkym.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Výše postavený strážný se na tebe trochu s obavami podívá a chvilku přemýšlí, kolik že jich vlastně na palubě je.
No, tolik nás tu zase není ... přímo od bezpečnosti asi tak deset, zbytek je obsluha, technici a piloti. Zbytek údržby loďi jsou především droidi, lékařský, uklízecí a jestli ti pomohou, tak to netuším.
pokrčí rameny a myšlenka, že by měl někoho hledat na téhle palubě se mu už na první pohled příiš nelíbila. Měl rád svou klidnou práci, kdy k ničemu nedocházelo o čemž svědčil i jeho rostoucí břich.
To jsem zvědavej co chcete dělat ? Chodit od kajuty ke kajutě a ptát se ? Hej vy, co vás hledám, jste tady ? Jestli ví, že jste na palubě, tak se určitě nebudou snažit skrývat, tam kde je budete hledat nejspíš.
pronese ten mladší, jak věkově tak služebně a opovržení v jeho tónu doslova přetéká přes kraje, čehož si nejde nevšimnout.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Považujte za čest že můžete tímto posloužit Impériu!
Nedal jsem se odměkčit. Popsal jsem co nejpodrobněji svůj cíl, aby ho byli schopni nalézt.
Prolezte klidně všechny kajuty, všechny zákoutí, klidně vlezte i na dámský záchody. Jakmile najdete někoho kdo odpovídá popisu, dejte mi vědět.
Promlouval jsem k němu tvrdě. Nehodlal jsem o čemkoliv debatovat.
Ještě řekněte servisnímu ať ho hledají i droidi, jestli to dokáže.
Využíte všech zdrojů co na palubě máte! Já ho do rukou prostě dostanu!

Procedím skrz zuby nejvýše postavenému strážnému a pohledem naznačím aby začal plnit pokyny.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Mladší strážný se zaraženě podívá na svého nadřízeného, ale ten mu jenom pokyne, aby šel splnit tvoje rozkazy, i když zaslecheš nějaké tiché poznámky věnované zatracování toho nenažraného impéria, které jenom prudí a nic nedá.
Nemůžu jen tak převelet většinu posádky na hledání, nějak se ta loď musí udržet v pořádku, mohu poskytnout tak osm mužů, včetně sebe. Dva musí hlídat nouzový koridor ...
začne okrajovat tvoje plány pro plné nasazení vedoucí stráží, když ho vyruší příchozí tón z jeho vysílačky. Z rozhovoru zachytíš především jeho výrazy "cože" a "jak je to možný", než trochu rozčileně založí vysílačku zpátky na své místo.
To je zase den ... Takže sedm mužů, moji dva chlapy mi právě volali, že někdo narušil nouzový koridor a odřízl je od něj, takže když mě omluvíte, tak to půjdu zjistit a vyřídit.
podotkne nejprve bokem, aby se potom natočil k tobě a chtěl vyrazit na zmíněnou lokaci.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Dopravní loď

Sakra, to je dost málo.
Vedoucímu stráží přišel hovor.
Žeby? Že by o sobě dal vědět?
Vyrazím za ním.
Co se děje?
Zeptám se.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Vedoucí stráží není příliš nadšený, že ho následuješ, ale nakonec se rozhodne ti říci o co jde.
O to, co jsem vám právě řekl, že se někdo dostal do nouzového koridoru přes dva strážný a odřízl je od něho, takže se tam nemůžou dostat taky. Nechci si ani domýšlet, co všechno by se mohlo stát...
pronese za nyní už běhu vedoucí stráží a zabočí doleva, kam ho s jistým zpožděním následuješ, aby jsi v trochu rovnější chodbě zase dorovnal krok.
Jenom si vemte, že tam je ovládání k většině řídících systémů loďi, nemluvě třeba o nouzových modulech. Takže kdyby odřízli ovládání systémů loďi, tak nebudeme moct nikoho dostat do nouzových modulů a tedy i pryč z loďi, to by byla katastrofa.
postěžuje si vrchní strážný a znova zabočí, tentokráte doprava a ty si uvědomíš, že si ani nestíháš pamatovat cestu, kterou jste doposud urazili.

Obrázek

Xavier
Sith
Sith
Bohemia

Příspěvek od Xavier »

Dopravní loď

To vypadá že jsem právě našel, co jsem hledal.
Pronesl jsem spíše sám k sobě.
Pokračoval jsem rychle zároveň s ním.
Já ho dostanu! Musim. A jeho výslech si skutečně vychutnám.
Uchychtl jsem se v duchu a snažil si alespoň trochu zapamatovat cestu.

Jordi Linx
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Když si uvědomíš, že to celé bude nejspíš dílo toho, koho pronásleduješ, tak pocítíš jisté nadšení, které tě donutí trochu přidat do kroku, i když neznáš přesně cestu. Vedoucí stráží se naštěstí nechá inspirovat a i on přidá. Takhle během minuty dorazí k velkým přetlakovým dveřím s průzorem před nimiž stojí dvojice strážný. Jeden z nich má tržnou ránu na hlavě, ale krev mu z rány už dávno neteče a tváří se hloupě.
Nechápu, jak se jim to povedlo šéfe, sotva jsem se rozkoukal, tak jsem ležel na zemi ...
pronese omlouvavým tónem strážný, ale jeho šéf jenom mávne rukou a začne zkoumat dveře. Ty k nim také přistoupíš, aby jsi zahlédl jednoho z osobních strážců muže, kterého hledáš. Viděl jsi, jak se za sebou zavírali dveře do nějakého modulu nebo co.
Oni chtějí odletět v únikových modulech ?
zarazí se vedoucí stráží, když také prohlédne skrze průzor a vidí scénu před ním.

Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“