Výcvik pro hráče Der-Ashe Deer
Moderátor: Moderátoři
- Lumik Polni
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Chrám Jedi
Oba jste zaútočili ve stejnou chvíli. Vaše meče se střetli v ohňostroji jisker. Čepele mečů za sebou zanechávaly barevné šmouhy, jak snimi jejich majitelé máchali.
Mistr Peerk procházel mezi bojujícími a upozorňoval na jejich chyba.
Používej víc nohy Deere. Dobře Flinte, velmi dobře.
Flint se otočil po mistrovi a na chvýli ztratil pozornost.
Oba jste zaútočili ve stejnou chvíli. Vaše meče se střetli v ohňostroji jisker. Čepele mečů za sebou zanechávaly barevné šmouhy, jak snimi jejich majitelé máchali.
Mistr Peerk procházel mezi bojujícími a upozorňoval na jejich chyba.
Používej víc nohy Deere. Dobře Flinte, velmi dobře.
Flint se otočil po mistrovi a na chvýli ztratil pozornost.
Chrám jedi
Využiji Flintovi nepozornosti a pokusím se ho seknout do jeho pravé nohy.
Přitom si dávám pozor na nohy jak říkal mistr.
Meč jen lehce tečoval Flintovu nohu.
Dávej trochu pozor Flinte.
Upozorním protivníkaq kterého jsem jemě sekl do nohy. Zase uskočím a jsem připraven vykrýt každý jeho výpad. Také se pokouším předpovídat jeho kroky.
Využiji Flintovi nepozornosti a pokusím se ho seknout do jeho pravé nohy.
Přitom si dávám pozor na nohy jak říkal mistr.
Meč jen lehce tečoval Flintovu nohu.
Dávej trochu pozor Flinte.
Upozorním protivníkaq kterého jsem jemě sekl do nohy. Zase uskočím a jsem připraven vykrýt každý jeho výpad. Také se pokouším předpovídat jeho kroky.
- Lumik Polni
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- Lumik Polni
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Chrám jedi
Rychle jsem se otočil k Flintovi a chtěl mu přišlápnout ruku s mečem. Byl jsem však nesoustředěný a tak jsem m ji přišlápl jen kousek.
Flint uhnul a tak jsem už nestihl přiložit meč na jeho hrdlo.
Radši jsem ustoupil o dva kroky dál a byl připraven na jeho útok.
Také jsem se snažil nashromáždit hodně síly pro jeho další útok.
Rychle jsem se otočil k Flintovi a chtěl mu přišlápnout ruku s mečem. Byl jsem však nesoustředěný a tak jsem m ji přišlápl jen kousek.
Flint uhnul a tak jsem už nestihl přiložit meč na jeho hrdlo.
Radši jsem ustoupil o dva kroky dál a byl připraven na jeho útok.
Také jsem se snažil nashromáždit hodně síly pro jeho další útok.
- Lumik Polni
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
- Lumik Polni
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Chrám Jedi
Flint, nejspíš ještě pořád otřesen z předchozího pádu nestačil reagovat a tvá Silová vlna jej hodila tvrdě na záda.
Au, moje záda. Já se na to vykašlu, reptal Flint po dopadu. Chtěl se znovu zvednou a zaútočit, jenže mu při pádu vypadl meč z ruky. Ten teď ležel tři metry od vás.
Flint pod tebou ležel bezbraný.
Flint, nejspíš ještě pořád otřesen z předchozího pádu nestačil reagovat a tvá Silová vlna jej hodila tvrdě na záda.
Au, moje záda. Já se na to vykašlu, reptal Flint po dopadu. Chtěl se znovu zvednou a zaútočit, jenže mu při pádu vypadl meč z ruky. Ten teď ležel tři metry od vás.
Flint pod tebou ležel bezbraný.
- Lumik Polni
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Chrám Jedi
Měl jsi výhodu oproti Flintovi, který ležel na zemi.
Sebral jsi meč, Flint zůstal v kruhu, věděl že už by neměl šanci ti v tom jakkoli zabránit.
Mistr Windu se podíval vašim směrem. Všiml si, že jsi opustil bojový kruh, že jsi zbavil svého protivníka zbraně, ale nic neřekl. Nejspíš byl zvědav, jak se zachováš.
Měl jsi výhodu oproti Flintovi, který ležel na zemi.
Sebral jsi meč, Flint zůstal v kruhu, věděl že už by neměl šanci ti v tom jakkoli zabránit.
Mistr Windu se podíval vašim směrem. Všiml si, že jsi opustil bojový kruh, že jsi zbavil svého protivníka zbraně, ale nic neřekl. Nejspíš byl zvědav, jak se zachováš.
Chrám jedi
Jak jsem sebral meč uvědomil jsem si že nejsem v bojovém kruhu a tak jsem se do něj zase rychle vrátil.
Pomalu jsem došel k Flintovy připraven na nějaké jeho snažení mi sebrat meč. Náhle jsem se otočil a viděl jsem jak mě pozoruje nějaký mladý padawan. Byl to člověk a ale byl to černoch zrovna asi vyhrál zápas nebo co a nyní čekal až mu mistr Yoda přidělí mistra.
Myslím že to byl Mace. Párkrát jsem ho viděl v archivu.
Při pozorování Mace Windua jsem se náhle přestal soustředit.
------------------------------------
Lumíku chci tě jen upozornit že tohle se odehrává asi 40 let před blokádou planety Naboo. A nejsem si jist jestli je mistrovi Winduovi už 60 v E2.
Jak jsem sebral meč uvědomil jsem si že nejsem v bojovém kruhu a tak jsem se do něj zase rychle vrátil.
Pomalu jsem došel k Flintovy připraven na nějaké jeho snažení mi sebrat meč. Náhle jsem se otočil a viděl jsem jak mě pozoruje nějaký mladý padawan. Byl to člověk a ale byl to černoch zrovna asi vyhrál zápas nebo co a nyní čekal až mu mistr Yoda přidělí mistra.
Myslím že to byl Mace. Párkrát jsem ho viděl v archivu.
Při pozorování Mace Windua jsem se náhle přestal soustředit.
------------------------------------
Lumíku chci tě jen upozornit že tohle se odehrává asi 40 let před blokádou planety Naboo. A nejsem si jist jestli je mistrovi Winduovi už 60 v E2.
- Lumik Polni
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Jo, sorry. Já vedu ještě jeden výcvik, a tam je ten hráč na stejném místě, a hlída je Windu. Sorry.
Podíval se na tebe a v hlave mu vysvitla nadějě. Viděl, jak se díváš někam pryč. Natáhl se po Síle, aby dodal energii lehce unaveným svalů, které teď velice potřeboval a vrhl se na tebe. Spadli jste na žíněnku a začli se přetahovat o světelné meče.
Podíval se na tebe a v hlave mu vysvitla nadějě. Viděl, jak se díváš někam pryč. Natáhl se po Síle, aby dodal energii lehce unaveným svalů, které teď velice potřeboval a vrhl se na tebe. Spadli jste na žíněnku a začli se přetahovat o světelné meče.
Ahoj, přebírám výcvik, doufám, že tě bude hra se mnou bavit.
Bylo načase již tento souboj zakončit, musel ses zbavit Flinta, ale jak? Jako by se mu najednou vrátila veškerá síla, o kterou již před nějakou chvílí přišel. Bylo zapotřebí nějak odvrátit jeho pozornost, aby se zbavil svého meče, který byl nastavený na nejnižší intenzitu, ale i přesto tě pálil... Zvažoval jsi své možnosti, díval ses mu upřeně do očí a přitom viděl tu touhu po vítěství, to vyčerpání z boje, avšak přesto odhodlanost vyhrát.
Bylo načase již tento souboj zakončit, musel ses zbavit Flinta, ale jak? Jako by se mu najednou vrátila veškerá síla, o kterou již před nějakou chvílí přišel. Bylo zapotřebí nějak odvrátit jeho pozornost, aby se zbavil svého meče, který byl nastavený na nejnižší intenzitu, ale i přesto tě pálil... Zvažoval jsi své možnosti, díval ses mu upřeně do očí a přitom viděl tu touhu po vítěství, to vyčerpání z boje, avšak přesto odhodlanost vyhrát.