Výcvik pro uživatele Regid PoisnTooth
Moderátor: Moderátoři
Akademie Sithu
V síle bylo cítit napětí ale nic určitého jsi nevycítil.
Nakonec jeden mistr vstal a hromovým hlasem zakřičel.
Dnes kousek od akademie přistály 3 jedijské lodě.
odmlčel se a čekal až se přestanou učedníci bavit.
Vyhlašuju hon na Jedie první kdo mi přinese jedie zíká odměnu.
Řekl a mávnutím ruky spustil lov.
Ps:Sorry nikde sem se nedočetl na jaké planetě máte akademie tak nevíš kde?
V síle bylo cítit napětí ale nic určitého jsi nevycítil.
Nakonec jeden mistr vstal a hromovým hlasem zakřičel.
Dnes kousek od akademie přistály 3 jedijské lodě.
odmlčel se a čekal až se přestanou učedníci bavit.
Vyhlašuju hon na Jedie první kdo mi přinese jedie zíká odměnu.
Řekl a mávnutím ruky spustil lov.
Ps:Sorry nikde sem se nedočetl na jaké planetě máte akademie tak nevíš kde?
Okolí sithské akademie
Muhehe!
Ihned jsem zapátral v síle kde je nejbližší jedi, ucítil jsem ho skoro ihned a nebyl ani tak daleko, nicméně byl silný.
Doběhl jsem pro svou spider motorku, která byla v mé lodi a vyrazil k místu, kdejsem ho cítil, přitom jsem potkával ostatní učně, dost často pěšky
Hloupí hňupové, podřadní
// netuším, sry.
Muhehe!
Ihned jsem zapátral v síle kde je nejbližší jedi, ucítil jsem ho skoro ihned a nebyl ani tak daleko, nicméně byl silný.
Doběhl jsem pro svou spider motorku, která byla v mé lodi a vyrazil k místu, kdejsem ho cítil, přitom jsem potkával ostatní učně, dost často pěšky
Hloupí hňupové, podřadní
// netuším, sry.

Sithská Akademie - okolí
Pomocí síly sem mu vyslal vzkaz "Pozor! Jdi opatrně, nebo tě sejme, než se naděješ a nebudeš užitečný" Věděl jsem, že kluk zemře tak i tak, ale potřeboval jsem ho, pokuď byl jedi opravdu tak silný...
Rázný krok k jeskyni, mám ovšem napjaté své lovecké schopnosti i sílu, moc dobře si pamatuji, jak mistr klamal silou...
Pomocí síly sem mu vyslal vzkaz "Pozor! Jdi opatrně, nebo tě sejme, než se naděješ a nebudeš užitečný" Věděl jsem, že kluk zemře tak i tak, ale potřeboval jsem ho, pokuď byl jedi opravdu tak silný...
Rázný krok k jeskyni, mám ovšem napjaté své lovecké schopnosti i sílu, moc dobře si pamatuji, jak mistr klamal silou...
Okolí akademie
Idiot, podřadnej idiot, hlupák!!!
Uvolnil se ve mě hněv a pak mi to došlo, v síle jsem si vybavil obraz jeskyně, samozřejně, že měla jen jeden vchod.
Muhehehe!
Vyslal jsem blesky nad vchod jeskyně, tak aby zapadl celý vchod. Poodešel jsem dál, pomocí síly se pokusil fingovat že odcházím, místo toho jsme si sedl, připravil si své staré dobré lovecké "nádobíčko" a čekal.
Ani tobě, drahý jedi, nevydrží kyslík věčně, nechtěl bych být v zavalené jeskyni...
Idiot, podřadnej idiot, hlupák!!!
Uvolnil se ve mě hněv a pak mi to došlo, v síle jsem si vybavil obraz jeskyně, samozřejně, že měla jen jeden vchod.
Muhehehe!
Vyslal jsem blesky nad vchod jeskyně, tak aby zapadl celý vchod. Poodešel jsem dál, pomocí síly se pokusil fingovat že odcházím, místo toho jsme si sedl, připravil si své staré dobré lovecké "nádobíčko" a čekal.
Ani tobě, drahý jedi, nevydrží kyslík věčně, nechtěl bych být v zavalené jeskyni...