Tvá odpověď je rychlá a jednoznačná a zbytečně proběhlé záležitosti nerozebíráš vzhledem ke své znalosti povahy tvého táty.
Beru to tak, že hlášení mistra Linxa bylo více než vypovídající. Takže to máme vstup do zakázaných prostor hrozících zhroucením ez jakékoliv konzultace či svolení od někoho k tomu povolaného. Dle všeho jsi měla i prsty v ohrožení stability budovy, i když to se doposud neprokázalo a bude třeba to prošetřit. A pár dalších věcí ... předpokládám, že si uvědomuješ velikost svého prohřešku a toho, že trest bude odpovídající.
shrne tvůj otec nahlas informace, které měl k dispozici a začal se zamýšlet na trestem, který ti udělí. Dle tvého očekávání mu to netrvalo nijak dlouho.
Nepočítej s žádnýma vycházkama v nejbližší a ani bližší době. Žádné já to udělám později nebo odmlouvání není přípustné, když já nebo máma řekneme, že něco uděláš, tak uděláš bez odmlouvání. Samozřejmě v nejbližší době neuděláš ani krok bez nějakého dozoru, protože zranění důvěry není žádný lehký přestupek. Nebude se tolerovat nepořádek v pokoji, pozdní příchody a odchody kamkoli a samozřejmostí je vysoká aktivita při pracech v domácnosti. To je prozatím vše, případné změny ještě doladím s tvoji matkou, teď sypej rychle a přímo domů, já si ještě něco zařídím ohledně mé vlastní mise.
vyřkne vesměs očekávaný a přísný ortel tvůj otec a nepřipustí žádné případné námitky. Chvilku tě ještě pozoruje, jestli jdeš správný směrem, než se vydá do pracovny mistra Skywalkera.
--------------
Tímto prohlašuji výcvik za ukončený ... máš možnost sem napsat nějaké výhrady, než spíchnu hodnocení, což nějakou chvilku potrvá (musím to celý prolézt znova přecejenom)