Výcvik pro hráče Ramyk Tharen
Moderátor: Moderátoři
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
Výběrové řízení
Výběrové řízení
Od doby co je zlikvidovala Konfederace nezávislých systémů už moc k vidění nejsou, ale i přes to je jich pořád slušný počet.
Pravil jsem,aby řeč nestála a čekal,až nám Jedi poví, o co vlastně jde.
Od doby co je zlikvidovala Konfederace nezávislých systémů už moc k vidění nejsou, ale i přes to je jich pořád slušný počet.
Pravil jsem,aby řeč nestála a čekal,až nám Jedi poví, o co vlastně jde.
KLAP-BZZZZZZ
Re: Výběrové řízení
Výběrové řízení
PODRTHNI TO
ANo dobře výborně jsi asi jediný kdo tady tomu rozumí tak pojď vy zbytek se vraťte
Zavedl tě do hangáru kde stála pěkná N1 nablýskaná a Delta 7.
SEdej a předveĎ se.
Řekl a skočil do Delty 7
Jiank jsme v době klonových válek..
PODRTHNI TO
ANo dobře výborně jsi asi jediný kdo tady tomu rozumí tak pojď vy zbytek se vraťte
Zavedl tě do hangáru kde stála pěkná N1 nablýskaná a Delta 7.
SEdej a předveĎ se.
Řekl a skočil do Delty 7
Jiank jsme v době klonových válek..
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
Výběrové řízení
( super, miluju tohle období )
Hangár, N-1
Následoval jsem Jediho do hangáru a uviděl nádhernou, vyleštěnou, žlutou N-1 ve znacích GALAKTICKÉ REPUBLIKY
Usmál jsem se a s chutí nasedl do kokpitu letounu. Bleskově jsem začal provádět předletovou kontrolu a aktivoval jsem motory. Podíval jsem se ven z kokpitu na stíhač Delta-7 a na Jediho nastupujícího do něj.
čekám na pokyny....
Hangár, N-1
Následoval jsem Jediho do hangáru a uviděl nádhernou, vyleštěnou, žlutou N-1 ve znacích GALAKTICKÉ REPUBLIKY
Usmál jsem se a s chutí nasedl do kokpitu letounu. Bleskově jsem začal provádět předletovou kontrolu a aktivoval jsem motory. Podíval jsem se ven z kokpitu na stíhač Delta-7 a na Jediho nastupujícího do něj.
čekám na pokyny....
KLAP-BZZZZZZ
Hangár
Delta 7 se vznesla a rychle vzlétla do Coruscantksého ruchu.
Poté zamířila směrem k základně republiky a počkala nad velkou budovou.
Tak až tu budeš zadej tychle souřadnice a oni tě pustí dál
řekl a poslal ti údaje co potřebuješ
Delta 7 se vznesla a rychle vzlétla do Coruscantksého ruchu.
Poté zamířila směrem k základně republiky a počkala nad velkou budovou.
Tak až tu budeš zadej tychle souřadnice a oni tě pustí dál
řekl a poslal ti údaje co potřebuješ
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
Výběrové řízení
nad městem
Stroj poslouchal dokonale. Je vidět, že se o něj starají. Zkontroloval jsem provoz dopravy nad hangárem a zamířil za Deltou.
Poslyšte,promiňte,ale asi jsem přeslechl vaše jméno. Já se jmenuji Ramyk.
dokončil jsem větu a zadal souřadnice do navigačního počítače.
Stroj poslouchal dokonale. Je vidět, že se o něj starají. Zkontroloval jsem provoz dopravy nad hangárem a zamířil za Deltou.
KLAP-BZZZZZZ
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
Výběrové řízení
nad městem
KLAP-BZZZZZZ
nad městem
Odpovědi se ti nedostalo protože Republika mařila všechna vysílání,
Vletěl jsi dovnitř kde užDelta 7 stála na běžícím pásu a projížděla někam dál dál.Nakonec se objevila místnost velká asi jako 3 Senáty. Delta 7 se zvedla a zastavila se ve vzduchu.
Odpovědi se ti nedostalo protože Republika mařila všechna vysílání,
Vletěl jsi dovnitř kde užDelta 7 stála na běžícím pásu a projížděla někam dál dál.Nakonec se objevila místnost velká asi jako 3 Senáty. Delta 7 se zvedla a zastavila se ve vzduchu.
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
nad městem
v prázdné "kopuli"
zopakoval jsem zprávu,snad už půjde vysílačka. Docela jsem se divil,když místo odpovědi vysílačka jen zapraskala a zaprděla.
Doletěl jsem k Deltě-7 a otočil jsem se tak,abych viděl na Jediho sedícího v kokpitu.
zopakoval jsem zprávu,snad už půjde vysílačka. Docela jsem se divil,když místo odpovědi vysílačka jen zapraskala a zaprděla.
Doletěl jsem k Deltě-7 a otočil jsem se tak,abych viděl na Jediho sedícího v kokpitu.
KLAP-BZZZZZZ
Re: nad městem
V tréninkové hale
Jedi já jsem Ruim Tik a ty mi ihned předveď proč tu jsme
Řekl a před tebou se ukázal terč o velikosti droidího stíhače.
Blížil se a bylo jich více přesněji 7
Jedi já jsem Ruim Tik a ty mi ihned předveď proč tu jsme
Řekl a před tebou se ukázal terč o velikosti droidího stíhače.
Blížil se a bylo jich více přesněji 7
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
nad městem
v tréninkové hale
Hlavou mi probleskly hodiny výuky boje proti přesile a porovnání výhod a nevýhod mého stroje proti droidí stíhačce.
V duchu jsem si říkal "Můj stroj je rychlejší a jsem chytřejší, droidi jsou hloupí, ale jejich stíhače jsou hbité"
Nastavil jsem štíty na 90% a zbytek jsem dal do zbraní. Motory už byly tak dost silné.
Tak fajn,jdu na to
Zaměřil jsem nejbližší stíhač a provedl úhybný manévr před 4 laserovými střelami. vypálil jsem 8 laserových výbojů a změnil směr.
Hlavou mi probleskly hodiny výuky boje proti přesile a porovnání výhod a nevýhod mého stroje proti droidí stíhačce.
V duchu jsem si říkal "Můj stroj je rychlejší a jsem chytřejší, droidi jsou hloupí, ale jejich stíhače jsou hbité"
Nastavil jsem štíty na 90% a zbytek jsem dal do zbraní. Motory už byly tak dost silné.
Tak fajn,jdu na to
Zaměřil jsem nejbližší stíhač a provedl úhybný manévr před 4 laserovými střelami. vypálil jsem 8 laserových výbojů a změnil směr.
KLAP-BZZZZZZ
Re: nad městem
V tréninkové hale
Jeden terč se rozpadl ale stále jich tu bylo šest a blížili se velkou rchlostí..
Jedi se usmíval a trochu stíhačky zpomalil a udělal se stíhačkami otočku.
Ty změnili postavení a byli rozprostření v čtvercové formaci ve které se stále blížili.
Jeden terč se rozpadl ale stále jich tu bylo šest a blížili se velkou rchlostí..
Jedi se usmíval a trochu stíhačky zpomalil a udělal se stíhačkami otočku.
Ty změnili postavení a byli rozprostření v čtvercové formaci ve které se stále blížili.
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
výběrové řízení
V tréningové hale
Přidal jsem rychlost a snažím se dostat nad ně co nejvíce to jde. Když se ocitnu přímo nad nimi, spustím se střemhlav dolů, a začnu pálit doprostřed formace.
Přidal jsem rychlost a snažím se dostat nad ně co nejvíce to jde. Když se ocitnu přímo nad nimi, spustím se střemhlav dolů, a začnu pálit doprostřed formace.
KLAP-BZZZZZZ
Re: výběrové řízení
V tréningové hlae
Je opravdu těžké trefit tabuli ze shora a tak všechny střely minuli cíl.
Jedna sice počkodila kus rohu ale nic se nestalo.
Stíhačky se zformovali znovu otočili se a opět letěli na stíhařku
Je opravdu těžké trefit tabuli ze shora a tak všechny střely minuli cíl.
Jedna sice počkodila kus rohu ale nic se nestalo.
Stíhačky se zformovali znovu otočili se a opět letěli na stíhařku
- lexicz
- Poručík
- Kontaktovat uživatele:
výběrové řízení
v tréninkové hale
Když jsem zjistil, že takhle to opravdu nejde, začal jsem útočit na droidí stíhačky čelně. Prováděl jsem co možná nejméně úhybných manévrů, abych mohl rychle zamířit a spustil jsem další salvu.
Když jsem zjistil, že takhle to opravdu nejde, začal jsem útočit na droidí stíhačky čelně. Prováděl jsem co možná nejméně úhybných manévrů, abych mohl rychle zamířit a spustil jsem další salvu.
KLAP-BZZZZZZ