Tatooine
To však byla chyba, protože času nebylo nazbyt a další předmět narazil do Ruplikona poměrně velkou silou. Ve svém temeni hlavy ucítil tupou bolest a zničený astromech se povalil k zemi.
Tatooine
Kueller k němu přistoupil a svým hlasem, v němž byla jasná nadřazenost, odpověděl:
Kueller: Sith je vždy připravený na trénink. Celý život je trénink a ty jsi sith, tak se tak chovej!
Nabídnul mu ruku, aby Ruplikon mohl vstát.
Tatooine
Ještě dřív, než Kueller odpověděl, otočil svou ruku, jenž podával bezbrannému Ruplikonovi, jiným směrem a nechal z ní vyjít proud nebezpečných temně modrých blesků.
Kueller: Je dobře, že jsi mou pomoc nepříjmul. Nikdy nikomu nevěř. Ani mně ne!
Mistře mužu se zeptat jak bude pokračovat muj vicvik?? Zeptal jsem se v naději že sand dostanu nějaké vysvětlení,hodně věcí pro mě bylo zahaleno tajemstvími.
Tatooine
Kueller: Tvůj výcvik probíhá po celou dobu a nutno dodat, že jsi mě zatím zklamal, cítím v tobě více zmatku, než hněvu a to je zásadní rozdíl. S takovým potencíalem bys byl dávno nabodnut na kůl a skončil před branami vládního paláce.
Poprvé za celou dobu proniklo do jeho hlasu také něco jiného než zloba - bolest.
Kueller: Máš znalosti potřebné k sestrojení meče?
Tatooine
Prom.(uz jsem se chtel omluvit) Mistre chtel sem se spise zeptat jak bude probihat dal.
Znalosti na sestrojeni mece bych mit mel muj otec byl jedi.
Tatooine
Kueller: Nesnáším Jedie a tu jejich filozofii! Při těchto slovech si odfrkl.
Kueller: Ale budiž. Do svých plánů tě zapojím později. Podíval se na svůj meč u pasu.
Kueller: Určitě znáš jméno "Skywalker", jde po mně, teď už po nás. Musíš být připravený. Je to silný soupeř a nesmí nám překazit naše plány!
Tatooine
Kueller: On a ta jeho Akademie těch neschopných hlupáků, kteří se snaží vše vyřešit mírem a přitom jsou to jen řeči. Kdyby tě našel, zabije tě, pamatuj si to!