Kruci! Snad ho něco nesežralo. Vidíš někde nějaké stopy po boji Darne? Nezapomeň se podívat i nahoru, do stromů, tady se všechno nedrží jen při zemi. Pošlu ti tam další tři lidi, ale za pár minut musíme vyrazit všichni. Už tu stojíme moc dlouho. Rebelové o nás nejspíš ví a čím déle stojíme na místě, tím spíš se na nás připraví. A 602ka má beztak štěstí. Velitel nebude mít radost. Hotsi? Slyšíš mě? Pošli tři chlapy na poslední známou pozici Kanose, Darne tam našel jen pažbu. A ať si pospíší a hlídají si i větve nad hlavou. A připrav svoje lidi, za tři minuty vyrážíme všichni. Poslední věta jde celému oddílu.
Ne, to prostě nemůže jít bez komplikací, už abychom tam byli. Co mohlo urazit pažbu z jeho pušky? Doufám že nebudeme mít prvního mrtvého ještě než dorazíme k laborce, příště budu muset posílat průzkumníky radši po dvou. Běhá mi hlavou, zatímco netrpělivě sleduji hodiny v interfaci mé helmy.
===========
díky za kompliment :Trooper:
a mám jeden malý dotaz, kolik má 601čka celkem mužů? nechci si sám vymýšlet a potřebuju vědět s kolika mám kde počítat, abych neplácal blbiny