Výcvik pro uživatele tonda.b
Moderátor: Moderátoři
Belto Bázno
s očima pořád na chrámu támhle něco je,nějaký chrám, a co to máš v ruce?
Naposledy upravil(a) tonda.b dne 04.9.2007 19:44:04, celkem upraveno 1 x.
Belto Bázno
chvilu jsem se na něj díval a pak jsem odpověděl.
víš jak jsme cítili tu sílu? vicházela z toho chrámu.
kdo by tu sílu ale používal? měli bysme se do něj jít podívat.
ještě jedno jsem se podíval a začal jsem mluvit na Tereka.
musíme zjistit proč se to děje.půjdem se do toho chrámu kouknout...........
víš jak jsme cítili tu sílu? vicházela z toho chrámu.
kdo by tu sílu ale používal? měli bysme se do něj jít podívat.
ještě jedno jsem se podíval a začal jsem mluvit na Tereka.
musíme zjistit proč se to děje.půjdem se do toho chrámu kouknout...........
Belto Bázno
při cestě do chrámu jsem v ruce stále pevně svíral meč.
říkal jsi, žes tu knihu s pečetí už někdy viděl.mohlo by to s tím nějak souviset. a ti co byli v transportéru se mohli schovat do toho chrámu.. nojo, ale před čím by utíkali?

říkal jsi, žes tu knihu s pečetí už někdy viděl.mohlo by to s tím nějak souviset. a ti co byli v transportéru se mohli schovat do toho chrámu.. nojo, ale před čím by utíkali?

Yavin IV-v chrámu
Neodpověděl ti vešli jste do něj a začali ho postupně prohledávat.
Po hodině hledání jste si řekli že to vzdáte, ale najednou jste uslyšeli hlasy. Podívali jste se na sebe a beze slova jste věděli co máte dělat šli z místnosti před vámi. Připlížili jste se a když Tereka nahlídl do vnitř zašeptal. Tak teď už vím kde jsem tu pečeť viděl. Byla v archívu na akademii. Používali ji císařovi posluhovači kteří ovládali sílu. A hádej kdo je tam? Než si stačil odpovědět přišlo silné varování od síly.
----------------------------------------
dodržuj lokace
Neodpověděl ti vešli jste do něj a začali ho postupně prohledávat.
Po hodině hledání jste si řekli že to vzdáte, ale najednou jste uslyšeli hlasy. Podívali jste se na sebe a beze slova jste věděli co máte dělat šli z místnosti před vámi. Připlížili jste se a když Tereka nahlídl do vnitř zašeptal. Tak teď už vím kde jsem tu pečeť viděl. Byla v archívu na akademii. Používali ji císařovi posluhovači kteří ovládali sílu. A hádej kdo je tam? Než si stačil odpovědět přišlo silné varování od síly.
----------------------------------------
dodržuj lokace
Belto Bázno
Yavin IV-v chrámu
a sakra....
musíme se připravit,mislím že nás vicítili,pod se rači někam schovat
rozhlížel jsem se kolem a hledal místo kde bysme se mohli schovat.
kolik jich tam vlastně je?
doufám že né moc............
a sakra....
musíme se připravit,mislím že nás vicítili,pod se rači někam schovat
rozhlížel jsem se kolem a hledal místo kde bysme se mohli schovat.
kolik jich tam vlastně je?
doufám že né moc............
Belto Bázno
Yavin IV-v chrámu
sou tři,co ted? to je hodně zlý!
rychle jsem přemíšlel co budem dělat,ale vůbec nic mě nenapadlo.
meč se mi třepal v ruce a bál jsem se nejhoršího,protože boj s mečem mi zrovna moc dobře nejde.
spojil jsem se s Terekem a pomocí síli jsem s ním promluvil.
co ted uděláme?
sou tři,co ted? to je hodně zlý!
rychle jsem přemíšlel co budem dělat,ale vůbec nic mě nenapadlo.
meč se mi třepal v ruce a bál jsem se nejhoršího,protože boj s mečem mi zrovna moc dobře nejde.
spojil jsem se s Terekem a pomocí síli jsem s ním promluvil.
co ted uděláme?
Yavin IV-v chrámu
Ucítil si přes spojení jak je tvůj přítel klidný. To tě velmi uklidnilo. A nejednou si věděl co máš dělat. Věděl si že když se přesunete do zadní části chodby tak je všechny tři budete mít před sebou a jelikož byla chodba úzká tak bude to boj jeden na jednoho.
Byli jste spojeni sílou tak že jste vedli společné kordinované útoky ale je to nezastihlo bojovali dobře musel si něco vymyslet a to rychle.
Ucítil si přes spojení jak je tvůj přítel klidný. To tě velmi uklidnilo. A nejednou si věděl co máš dělat. Věděl si že když se přesunete do zadní části chodby tak je všechny tři budete mít před sebou a jelikož byla chodba úzká tak bude to boj jeden na jednoho.
Byli jste spojeni sílou tak že jste vedli společné kordinované útoky ale je to nezastihlo bojovali dobře musel si něco vymyslet a to rychle.
Belto Bázno
Yavin IV-v chrámu
Musíme se od tud dostat než nás rozsekají na kusi,ale jak?musíme se odtut dostat,aniž by nás sledovali,nebo se schováme a budeme se krýt pomocí síli před tím aby nás vicítili
pomocí síli jsem Terekovi řekl můj návrh a snažil jsem se jednoho z nich odhodit...........
Musíme se od tud dostat než nás rozsekají na kusi,ale jak?musíme se odtut dostat,aniž by nás sledovali,nebo se schováme a budeme se krýt pomocí síli před tím aby nás vicítili
pomocí síli jsem Terekovi řekl můj návrh a snažil jsem se jednoho z nich odhodit...........
Belto Bázno
ihnet jsme se rozeběhli k hlavnímu vchodu.
asi to byl jejich transportér že?
kam poběžíme? v něm bysme se mohli schovat
běžíme jak o život,vlastně jo,o život.........
asi to byl jejich transportér že?
kam poběžíme? v něm bysme se mohli schovat
běžíme jak o život,vlastně jo,o život.........
Belto Bázno
Yavin4-u chrámu
cože? další chrám, co když tam budou taky další?
co tady ty chrámy vlastně delají?
cože? další chrám, co když tam budou taky další?
co tady ty chrámy vlastně delají?