Trénink pro užvatele Jacen Solo

Zde jsou umístěny všechny dokončené výcviky.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Kowman

Příspěvek od Kowman »

Yavin IV-soubojová arena
Proč asi zase vyčkává?Co na mě vymyšlí?Pokusím se ji znervoznit a donutit zautočit.Jacen si přivolává sílu a snaží se vytrhnout Drellisin meč z ruky a snaží si ho přitáhnout.[/u]

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-soubojová arena
Drellis si meč vytrhnout nenechala ale vyprovokovalo ji to k utoku. Rozběhla se a udělala salto za Jaconova záda a začla na něj utočit zezadu.

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Yavin IV-soubojová arena To bylo chytré aspon jsem ji vyprovokoval.Jacen dá svuj meč za záda a snaží se utok vykrýt a rychle se obrátit čelem k Drellis.

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-soubojová arena
Když se Jacen otáčel Drellis ho silou odhodila a ten se svalil na zem.

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Yavin IV-soubojová arena
Sakra vystihla muj záměr.Jacen vzstává a při tom si jednou rukou přivolá meč silou a druhou rukou se snaží vzít Drellis meč také silou.

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-soubojová arena
Drelis svůj meč udrží. A vrhá se na ležícího Jacena, ten svůj meč stihl tak tak zapnout takže ránu vykrívá ale je ve velmy nevýhodné pozice které můžu Drellis snadno využít

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Yavin IV-soubojová arena
Naco asi vyčkává zkusím ji rozptýlit snad se něco stane.Jacen se snaží přitahnout Drellisin meč.

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Yavin IV-soubojová arena
Jacen vykrývá ránu a snaží se drellis odmrštit pomocí síly.

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-soubojová arena
Drellis se odmrštit silou nedala ale zapotácela se do zaduTo Jacen využil k tomu aby se postavil.

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Yavin IV-soubojová arena
Udělám raychlý výpad dokud nemá rovnováhu.Jacen utočí.

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-soubojová arena
Jacenům utok se vydařil a drellis spadla a ještě ji vyletěl meč z ruky.Tak lehce se ovšem nedala.Rychle se postavila na nohy a běžík k meči

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Yavin IV-soubojová arena
Jacen za pomocí síly skočí před Drellis a dá ji meč před hrud a zaroven si přitahuje Drellisin meč.[/u]

Potan

Příspěvek od Potan »

Yavin IV-soubojová arena
Arenou se rozezněl hlas Mistra Katarna
To stačí. Tento souboj vyhrál padawan Jacen Solo. padawanka Drellis bude bohužel muset naši akademii opustit. Jacene vyhrál si,jdi si do pokoje odpočinout. a gestem mu naznačil že mám jít do pokoje
Naposledy upravil(a) Potan dne 22.8.2007 01:55:03, celkem upraveno 1 x.

Kowman

Příspěvek od Kowman »

Yavin IV-soubojová arena
Sice jsem vyhrál, ale tohle vítězství mě netěší cítím jako bych něco stratil. Byl to dobrý boj Drellis, bojovala jsi statečně. Doufám, že mě nezačne nenavidět, ale zaslíbil jsem se řádu jediu takže to bylo nutné pujdu si odpočinout jak říkal mistr Katarn, byl to namáhavý boj.Jacen odchází do svého pokoje.

Potan

Příspěvek od Potan »

--------
pokračování zítra :wink:

Zamčeno

Zpět na „Dokončené výcviky“