Výcvik pro hráče Garth Devilman
Moderátor: Moderátoři
- !Wolf!
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Výcvik pro hráče Garth Devilman
Corriban-Tvůj skalní příbytek poblíž akademie
Byl jsi doma a neco zrovna kutil na svém sithském infilatoru...
Byla ještě brzy ráno...takže byl čas než pro tebe nekdo příjde...
Byl jsi doma a neco zrovna kutil na svém sithském infilatoru...
Byla ještě brzy ráno...takže byl čas než pro tebe nekdo příjde...
Ať vás síla provází!
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Korriban - skalní příbytek
Tak fajn... Popadl jsem součástku, která nejblíže a vší silou jsem ji mrštil proti Hassovi. Po té jsem se na něho vrhnul ve snaze dostat ho na lopatky. Ze mě si tady nikdo nebude dělat blázny! Bylo mi jasné, že nejspíše dostanu tvrdou lekci, ale chtěl jsem dokázat, že ostrý hlas a sebejisté vystupování mne nijak nevyvede z míry...
Tak fajn... Popadl jsem součástku, která nejblíže a vší silou jsem ji mrštil proti Hassovi. Po té jsem se na něho vrhnul ve snaze dostat ho na lopatky. Ze mě si tady nikdo nebude dělat blázny! Bylo mi jasné, že nejspíše dostanu tvrdou lekci, ale chtěl jsem dokázat, že ostrý hlas a sebejisté vystupování mne nijak nevyvede z míry...
- Garth Devilman
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Korriban - skalní příbytek
Chňapal jsem po jeho krku ve snaze stisknout mu hrdlo, ale už mi docházeli síly. Je - ti - jas - né, že - neb - ob - beránek! Byl jsem na pokraji zhroucení. Nakonec jsem ho pustil, odkulil se stranou a ztěžka odechoval. No počkej, stejně se nakonec budu naposled smát já! Oči mi přímo žhnuly nenávistí a propalovaly Hasse jasným, červeným plamenem...
Chňapal jsem po jeho krku ve snaze stisknout mu hrdlo, ale už mi docházeli síly. Je - ti - jas - né, že - neb - ob - beránek! Byl jsem na pokraji zhroucení. Nakonec jsem ho pustil, odkulil se stranou a ztěžka odechoval. No počkej, stejně se nakonec budu naposled smát já! Oči mi přímo žhnuly nenávistí a propalovaly Hasse jasným, červeným plamenem...