Star Wars Knight of the old republic 3
Moderátor: Moderátoři
Star Wars Knight of the old republic 3
Cau. Zajimalo by me jestli vyjde SW: Knight of the old republic 3. Jestli nekdo o tom vite tak napiste dik.
- Mastr Kavar
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
- Lukin013
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
heh,to ja taky,bylo by to hloupe,predelat hru docela slusne zalozenou na zdrcujícím pribehu v mmo,ktere vlastne zadny pribeh nema

Sith Nehav - MW
Mistr Slolu Nehav - Imp
Padawan Luke - NR
válečník Zheison Sha Luke Nehav - Bojová aréna
Kapitán Erik Nehav - Vong mise
Námezdní lovec Marwollo Zhein - MPM Temný rozbřesk
Cassus Sand - MPM Chyťte ji!
Jj pravda. Chtel bych taky radsi ten singl. nez mnorpg, protoze mi je jasny ze by se za to muselo platit
. Ten KOTOR 1-2 oba meli dobry pribeh, jenom skoda ze 2 skoncila a nevedel si jak presne budes pokracovat mohli k tomu este neco dodelat. Njn doufam ze to vyjde
. Na tyhle strance je o vsech SW co vysli: http://www.swgc.cz/ .

A přesně na těhle stránách je i zpráva o tom že EA oficiálně potvrdilo online hru ze světa Knights of the Old Republic.Na tyhle strance je o vsech SW co vysli: http://www.swgc.cz/ .
- bogdan.g
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Mne by ani tak nevadilo platit nejake penize, hlavne ze je to sqela hra. Co se pribehu tyce tak to bude komplexnejsi a proppjenejsi nez system kotoru 1/2, zkratka Sila (vsespojujici metafyzicka energie).
Stav galaxie je takovy, ze za zlatuch let stare republiky se prizene sithske imperium a strhne se boj. Vybiras si nejen mezi jediem a sithem, ale muzes byt treba obcan, zoldak, lovec, farmar a nejake dalsi neodhalene moznosti.
Bioware (vyvoj kotoru 1/2, mass effect...) tvrdi, ze to je slozitejsi a dokonalejsi hra nez vsechno co kdy vyvinula dohromady. Ale o grafice a tak jindy, pac ted nema cenu to resit kdyz je hra v ranne alfa fazi. Predem se ale vi ze to bude mit vice spolecneho s expanded universe (knihy, komixy, hry...) nezokoliv driv
A jmenuje se to
Star Wars: The Old Republic
Stav galaxie je takovy, ze za zlatuch let stare republiky se prizene sithske imperium a strhne se boj. Vybiras si nejen mezi jediem a sithem, ale muzes byt treba obcan, zoldak, lovec, farmar a nejake dalsi neodhalene moznosti.
Bioware (vyvoj kotoru 1/2, mass effect...) tvrdi, ze to je slozitejsi a dokonalejsi hra nez vsechno co kdy vyvinula dohromady. Ale o grafice a tak jindy, pac ted nema cenu to resit kdyz je hra v ranne alfa fazi. Predem se ale vi ze to bude mit vice spolecneho s expanded universe (knihy, komixy, hry...) nezokoliv driv
A jmenuje se to
Star Wars: The Old Republic
- bogdan.g
- Rytíř Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Tak ho přiveď na akademii... lol
Na free v prvním roce/půlroce ronou zapomeňte. Star wars je komerční jako prase. (Nepočítám akademii samozřejmě.) Samotné Galaxies, co nepovažuji za moc suprové, které bylo postaveno na enginu second life, a bylo zabugované, ač pro některé vážně zajímavé - požadovalo nehorázné poplatky větší než WoW. Takže takto očekávanou hru s dobrým jménem, referencemi a s tak složitým vývojem můžete čekat minimum free věcí. Možná to bude řešit podobně jako Blizzard, jež na free- nelegální servery posílá placené "hráče", kteří server a jeho výkon redukuje a buguje.
O těch droidech - nebudou tam žádní známí z kotoru (max. nějaký wookie, či co) ale droidi NEJSOU VYLOUČENI. Tj budeme je možná moci navštívit v nějakých extra těžkých missích a možná nám řeknou něco o Revanovi, ale osobně si myslím, že víc než jakousi Informaci nám neposkytnou. Možná tak Achievment.
A tohle MMO má příběh. Respektive BUDE mít. A bude velmi flexibilní a ovlivnitelný. To nám slibovali už v Force unleashed, kde došlo na 1 rozhodnutí na konci podobně jako u Jedi Academy, ale tady bych tomu věřil, protože - Bioware je Bioware, Kotor je Kotor, a prostě to tak nejspíš bude.
Jinak jsme četl vyjádření, že nám dají normální potvory hezky zabrat. Tak v této oblasti toho nebude nic moc nového. ZKOUŠELI JSTE SE PROJÍT PO NĚJAKÉ JESKYNI V KOTORU SAMI? Takovéhle příšery na levelu plusminus 10 prostě nezvládnete. Bez šance. Doufám, že najdu nějakej klan, se kterým to budu procházet dungeony a podobně.
To bude vše, děkuji za přečtení. Jinak se registrujte na Oficiální stránce. Já jsem reglej jako Bogdan.
Na free v prvním roce/půlroce ronou zapomeňte. Star wars je komerční jako prase. (Nepočítám akademii samozřejmě.) Samotné Galaxies, co nepovažuji za moc suprové, které bylo postaveno na enginu second life, a bylo zabugované, ač pro některé vážně zajímavé - požadovalo nehorázné poplatky větší než WoW. Takže takto očekávanou hru s dobrým jménem, referencemi a s tak složitým vývojem můžete čekat minimum free věcí. Možná to bude řešit podobně jako Blizzard, jež na free- nelegální servery posílá placené "hráče", kteří server a jeho výkon redukuje a buguje.
O těch droidech - nebudou tam žádní známí z kotoru (max. nějaký wookie, či co) ale droidi NEJSOU VYLOUČENI. Tj budeme je možná moci navštívit v nějakých extra těžkých missích a možná nám řeknou něco o Revanovi, ale osobně si myslím, že víc než jakousi Informaci nám neposkytnou. Možná tak Achievment.
A tohle MMO má příběh. Respektive BUDE mít. A bude velmi flexibilní a ovlivnitelný. To nám slibovali už v Force unleashed, kde došlo na 1 rozhodnutí na konci podobně jako u Jedi Academy, ale tady bych tomu věřil, protože - Bioware je Bioware, Kotor je Kotor, a prostě to tak nejspíš bude.
Jinak jsme četl vyjádření, že nám dají normální potvory hezky zabrat. Tak v této oblasti toho nebude nic moc nového. ZKOUŠELI JSTE SE PROJÍT PO NĚJAKÉ JESKYNI V KOTORU SAMI? Takovéhle příšery na levelu plusminus 10 prostě nezvládnete. Bez šance. Doufám, že najdu nějakej klan, se kterým to budu procházet dungeony a podobně.
To bude vše, děkuji za přečtení. Jinak se registrujte na Oficiální stránce. Já jsem reglej jako Bogdan.
To souhlasím ale WOWko je starší než KOTORyDacen Melek píše:tak uz to ohlasily, je to definitivni. A hodne me sklamaly. Je to fakt skoda ze to nebude single, dvojka nemela uzavrenej pribeh. A Wraite, muze byt placena, ale jako v pripade wowka muzou vzniknout free servery.
(proto taky má Beta servery)
- delta john
- Učedník
aby to s temi private(free) servery nedopadlo jako u SW Galaxies - porad se na tech servrech pracuje, ale nevypada to ze to nekdy bude plne funkcni 
-a samozřejmě se musím zeptat, jestli si myslíte, že to svrhne World of Warcraft

-ja doufam, ze tam bude pazaak, protože ten mi celkem jde
a treba i pazaakove turnaje mezi hraci - to bych si vychutnal

-taky jsem z toho co jsem kdesi cetl pochopil, ze tam mozna budou vasi npc pomocnici podobne jako v singleplayerovych kotorech

-a samozřejmě se musím zeptat, jestli si myslíte, že to svrhne World of Warcraft

-ja doufam, ze tam bude pazaak, protože ten mi celkem jde

-taky jsem z toho co jsem kdesi cetl pochopil, ze tam mozna budou vasi npc pomocnici podobne jako v singleplayerovych kotorech

"You can't blast trought the blastdoors, thats why they're called blastdoors!" -Unknown Rebel