Hráč Měsíce - historický přehled
Moderátor: Moderátoři
- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Takže první významná zpráva mne hned ťukla do očí poté, co jsem se připlazil domů - velká gratulace patří Vesgamovi a připojuji též přání, aby zde setrval ještě dlohou dobu a obohatil naši již tak dost kvalitní hráčskou základnu... 

"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Clint Eastwood
Clint Eastwood
- Vesgam
- Učedník
- Kontaktovat uživatele:
Takže... Jak se vyjádřit... hmm...
Nečekal sem, že na mě bude doma čekat tak příjemné překvapení a chci poděkovat za udělení titulu, opravdu sem nečekal, že ho získám tak rychle. Děkuji všem za gratulace, za hlasy, za prostředí a za všechno.
Hlavně děkuji Atalonovi, který se mě ujal a vše mi trpělivě vysvětloval.
Vynasnažím se zasloužit si titul, který jsem získal (ačkoliv větší aktivitu budu vykazovat až po prázdninách).
Takže ještě jenou díky. A abych nezapomněl - zlatý mečík mi vyhovuje
Nečekal sem, že na mě bude doma čekat tak příjemné překvapení a chci poděkovat za udělení titulu, opravdu sem nečekal, že ho získám tak rychle. Děkuji všem za gratulace, za hlasy, za prostředí a za všechno.
Hlavně děkuji Atalonovi, který se mě ujal a vše mi trpělivě vysvětloval.
Vynasnažím se zasloužit si titul, který jsem získal (ačkoliv větší aktivitu budu vykazovat až po prázdninách).
Takže ještě jenou díky. A abych nezapomněl - zlatý mečík mi vyhovuje

Opravdová moudrost je v poznání sebe samého.
- Jordi Linx
- Administrator
- Discord: Yoshi#2991
- Kontaktovat uživatele:
... měsíc opět uběhl a je mou povinností tímto oznámit, že novou Hráčkou Měsíce se stává Esme du Feu, které tímto blahopřeji a doufám, že až se vypořádá se svými školními povinnostmi, tak nás bude opět častěji ctít svou přítomnost.
Esme: ... pokud by sis přála jiný z nabídky zlatých avatarů, tak mě prosím nějakým způsobem informuj.
Esme: ... pokud by sis přála jiný z nabídky zlatých avatarů, tak mě prosím nějakým způsobem informuj.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
... tímto všem dávám na vědomí, že nový držitelem titulu hráče měsíce je Shisco ! Připojuji osobní gratulaci a jako obvykle se táži - jakou "zlatou ikonku" by sis přál ? (viz nabídka v prvních příspěvcích tématu)
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Jaké příjemné překvapení, postnu odpověď a když si prohlížím svůj čerstvý výplod, upoutá mne zlatá barva nad ikonkou. Děkuji, mistře Linxi
Tímto bych chtěl poděkovat i Pedroidonovi za jeho vedení i za jeho trpělivost v začátcích mého výcviku, které byly poněkud.... jak to říct? Složité, to je to správné slovo. Vysvětlit mi, co je to předbíhání děje, ho jistě stálo úsilí
Co se insignie týká, meč se zlatou čepelí se mi líbí

Znáš sirou košileli?
Třepetatá, třepetatá
Jsi proklat, majiteli!
Třepetatá, třepetatá
Teď třeská pleská v ní vánek
Kvílivá jak uplakánek
Vichryvanou, vichryvanou...
-Christian Morgenstern, Košilela
Třepetatá, třepetatá
Jsi proklat, majiteli!
Třepetatá, třepetatá
Teď třeská pleská v ní vánek
Kvílivá jak uplakánek
Vichryvanou, vichryvanou...
-Christian Morgenstern, Košilela
- Dash Spience
- Seržant
- Kontaktovat uživatele:
- Jordi Linx
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
... je to opět tady, tento měsíc skládám drobnou úklonu Elinor, která porazila(těsně) svého soupeře a zaslouženě získala svůj první titul, byť byla značnou dobu indisponována svým moderstvím, blahopřeju ti 

- East.Wood
- Mistr Jedi
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že na tohle kdosi čekal - až se jeden významný moder promění v hráče a nasadí si zlatou korunku...
nemám pravdu, Atalone? 
Mě těší navíc vyrovnaný souboj s dalším možným uchazečem, pro oba platí: Jen tak dále

Mě těší navíc vyrovnaný souboj s dalším možným uchazečem, pro oba platí: Jen tak dále

"V hloubi duše jsem rebel. Kdykoli mi někdo řekne, že trend je takový a takový, hned se vydávám opačným směrem."
Clint Eastwood
Clint Eastwood