Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Zde se odehrává výcvik nové postavy pod vedením moderátora.

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Jordi Linx »

Gus Talon, Kantýna Černá díra:
Z mapy sis snažil zapamatovat si co nejvíce bylo možné, už proto, že jsi tušil možnost návaznosti na to, co by tě mohlo v následujících dnech očekávat.
Přítomnost osvěžení ti přišla vhod a jakmile se zdálo, že minimálně Nalla bude již sdílnější, rozhodl jsi se začít klást otázky, které by ti konečně prozradily, cože tu vlastně budeš muset udělat. Ale ještě předtím ses pokusil vycítit svou mistryni - ke svému zklamání a možná i překvapení se ti to však nepovedlo.
Tu mapu dáváme dohromady už přes rok, kromě mě se na akci přímo podílí dalších sedm lidí, já a tři kolegové to řídíme z venku a plánujeme, ostatní čtveřice funguje uvnitř. A nedávno k nim přibyla i tvá mistryně,
odpověděla ti ohledně otázky na strukturu organizace a naznačila směrem k mapě, aby potvrdila, že centrálním bodem je opravdu rafinérie.
Blízkost základny má své riziko, ale skrytá je dobře a díky tomu, že je maskovaná v rámci kantýny není vůbec divné, když se scházíme právě v kantýně, kam chodí většina dělníků. Kdybychom ji měli někde na okraji, tak může být podivné, že více dělníků chodí pravidelně někam pryč. Sledování tu není až tak neobvyklé,
prozradila ohledně základny a podívala se směrem k mapě.
Bant je teď někde v rafinérii, ale máme problém se s ní spojit. Dostala se do jednoho ze speciálních týmů a ty jsou úplně odříznuté od ostatních,
prozradila Nalla a ukázala směrem na velký areál na mapě. Všiml sis, že ani jí stávající situace s pozicí tvé mistryně ji rozhodně nedělala radost.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Wrait
Učedník
Učedník
Příspěvky: 395
Registrován: 19.10.2008 17:27:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Wrait »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra"
Sedm lidí na jednu rafinérii.. Zamyslel jsem se. Pokud už rok strávili na práci s mapou, musí jít opravdu o něco důležitého. Jak to Nalla popsala, nastrčení dělníci se tu stýkali s ostatními z venku, tudíž kantýna byla naopak přínosem než překážkou ve vyšetřování.
Poznámka o Mistryni vydávající se za dělníka mě však moc neuspokojila. Nepřekvapilo mě ale, že se vrhla přímo do středu dění. Určitě si vedla dobře. Alespoň do teď... Podle toho jak se Nalla tvářila jsem těžko mohl odhadovat, jak se jí daří skrývat před strážemi její pravá identita.
Během rozhovoru jsem pomalu upíjel šťávu. Byla osvěžující, ale ve světle informací jsem si nemohl plně vychutnat exotickou chuť ovoce.
Co znamená speciální tým? Viděli jste ji od té doby?
Najednou mi došlo, že jsem se nezeptal na tu nejpodstatnější otázku.
K čemu ta rafinérie vlastně slouží?
Hádal jsem, že jakmile přijdou Nallyni kolegové, nebude čas na dlouhé představování mise, takže jsem chtěl využít čas rozumně. Hádám, že nepůjdu přímo do centra dění, ale...
Měl bych vědět ještě něco dalšího, než přijdou ostatní?

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Jordi Linx »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra":
S novými informacemi jsi se dostával více a více k tomu, jaká vlastně byla celá situace, v níž jste se nacházeli. Přesto to bylo stále žalostně málo a ty sis nebyl jistý na co vše se zeptat, aby se to pak nemuselo opakovat, až dorazí zbytek.
Asi bych ti měla říct nějaký úvod celé naší operace - to ti přiblíží dost, než dorazí zbytek,
vydechla po chvilce Nalla a díky tvým zkušenostem nebyl problém postřehnout, že to nebylo její úplně oblíbené téma. Přesto nebylo pochyb o tom, že o něm musela promluvit.

Na počátku tohoto hnutí byla situace před sedmi lety. Můj otec pracoval v této rafinérii, která je zaměřená na produkování paliva pro vesmírné lodě. Ta na Gus Talonu je schopná zpracovávat více druhů, ale to není až tak podstatné. Tehdy, za nevysvětlitelných okolností zmizel a už se nevrátil. Nikdo nic neřekl, nepodal, prostě ticho - matka zjistila, že ho naposledy viděli právě v práci, ale vedení rafinérie všechno popřelo a nic nezjistil ani CorSec,
začala Nalla se svou historkou a nyní se trochu zavrtěla v křesle, aby našla pohodlnější pozici.
Máma se zkoušela ještě chvilku vyptávat, ale nakonec to vyšumělo. Nic by se nezměnilo, kdyby se o půl roku později stalo něco podobného otci mého kamaráda - a situace byla vesměs podobná. To už ale moje matka pojala podezření a spolu s pár známými začali vlastní vyšetřování,
pokračovala, než se potřebovala zhluboka nadechnout.
Po dvou letech opatrného zkoumání a dále zjistili spoustu nesrovnalostí v rámci rafinérie - občasná zmizení se nepravidelně opakovala a po zmizelém nikdy nezůstalo ani stopy. Navíc si všimli, že nesedí další věci - pochybný objem majetku majitele rafinérie a pak takzvané speciální týmy - skupiny dělníků dedikované na speciální úpravy paliva. Určitě víš, že ze surových materiálů na paliva se dá vyrábět víc než jen šťávu do lodí? Tak tohle dělají speciální týmy. Každopádně po dvou letech začala být matka a její přátele aktivnější. Ale vše bylo po roce tvrdě zazděno - někdo umístil bombu do místa, kde se scházeli a ... skoro nikdo nepřežil, včetně mé matky,
prozradila další část příběhu, aby se na konci trochu odmlčela. Zmínka o rodičích rozhodně zanechala svoje stopy a tys o tom rozhodně nemohl nijak pochybovat.
Oficiální vyšetřování prozradilo, že se chystali na bombový útok a amatérská nálož vybouchla, ale to nebyla pravda. Z přeživších se rozhodla dál pokračovat pouze teta Norma, ta dorazí později, a postupně vybudovala tuhle skupinu. Tentokráte byla obezřetnější, opatrnější a snažila se hledat víc do hloubky a zjistila mnohem víc, než bychom si původně mysleli, ..
navázala Nalla, když se otevřely dveře a v nich se objevila žena ve středních letech, která by za jiných okolností mohla snad být i modelkou, ale popáleniny na levé straně obličeje mizící pod oblečením, kulhavá chůze a prostetická pravá paže, to vše doplněné hrubým a naštvaným výrazem to dávno nechaly v prachu minulosti.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Wrait
Učedník
Učedník
Příspěvky: 395
Registrován: 19.10.2008 17:27:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Wrait »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra"
Nalla se rozhodla, říct mi o původu tohoto úkolu. Ihned, jakmile Nalla zmínila své rodiče jsem se předklonil. S rukama opřenýma o kolen jsem svíral sklenici a poslouchal.
Rodiče... Věděl jsem, že ji vzpomínky na ztrátu stále tíží. Cítil jsem to.
Ani CorSec nebyl schopen zjistit, co se v rafinérii děje. Musel jsem uznat, že lidé Coreliánského sektoru jsou dost vynalézaví. Bohužel to platilo i o vedení rafinérie a "hnutí", jak to nazvala Nalla, nebylo za sedm let dojít konečného výsledku. Nyní však měli své lidi uvnitř, jedním z nich i má mistryně, a prostředky jako detailní mapu zařízení.
Když prozradila další část svého příběhu soucit se změnil. Změnil se ve strach, strach o život Bant Eerin.
Strach... Strach je cestou k temné straně... Strach vede k hněvu, hněv k utrpení... Taky jsem se zhluboka nadelch.
Tak to nesmí být.
Své rodiče jsem pořádně nepoznal. Mistryně Errin je jediná, koho nyní můžu považovat za rodinu. Myslím, že to není, přesně to, co by chtěla slyšet. Myslím, že mám dostatečnou motivaci vám pomoci. Pravda se musí dostat na povrch.
Sotva jsme domluvili, otevřely se dveře. Dovnitř vešla žena s popálenou levou tváří a s ohledem na její stav, popálení pokračovalo přes celou stranu těla.
Teta Norma?zeptal jsem se neohrabaně. Odložil jsem sklenici a postavil se. Teda... Vy musíte být Norma. S pohledem do jejich očí, skoro mrtvých a zároveň odhodlaných jsem ztrácel pevnou půdu pod nohama. Pohledem na Nallu jsem si ověřil správnost mého tvrzení.

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Jordi Linx »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra":
Nově příchozí tě dovedla dost solidně rozhodit a chvilku jsi hledat ztracenou půdu pod nohama. Nakonec ti však ani Nalla nemusela potvrzovat, kdo byla právě příchozí.
Pro tebe jsem paní Norma,
odsekla, možná až zbytečně ostře, ale bylo jasné, na rozdíl od Nally k tobě zatím neměla žádný vztah a nemohl jsi očekávat možnost familiárnějšího oslovování.
To je ten kluk od té Jedi?
zeptala se Nally a ta souhlasně přikývla. Norma si tě přeměřila od hlavy k patě, než zamířila k jednomu z křesel, kam znaveně zasedla.
Není pochyb o tom, že ten slizák Gertin má na výplatní listině někoho vysoce postaveného z CorSecu a díky tomu si je dovede držet od těla. Jeden čas jsme měli i kontakt na jednoho detektiva, ale nakonec se na něj objevila nějaká špína a byl převelen. Nehledě na to, že teď vše nasvědčuje tomu, že jedním ze speciálních produktů jsou výbušniny, které míří do míst, kde často vznikají problémy. Takhle na nás přišla ta tvá mistryně,
navázala Norma na závěr toho, co mohla slyšet, když tě předtím instruovala Nalla.
Bernard Gertin je majitel rafinérie a patří k nejbohatším v celé soustavě. Má své prsty ve více podnicích a domníváme se, že i tam se dějou špinavé věci, ale na to se potom snad zaměří oficiální složky, až to provalíme,
zareagovala Nalla s nadějí v hlase, ale ve výrazu Normy jsi mohl vidět jasný nesouhlas. Přesto se rozhodla nahlas nic neříct.
Naším hlavním cílem je toho hajzla zastavit a to do té míry, aby nemohl dále škodit. Ale na to potřebujeme přímé důkazy, které můžeme předložit někam nahoru nebo na veřejnost. Máme kontakty na některé významné holonetové novináře - ti budou jistější než CorSec,
prozradila Norma místo toho a teď jsi zase mohl vidět jistý nesouhlas Nally, která očividně měla v CorSec ještě slušnou důvěru, což se o její "tetičce" říct nedalo.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Wrait
Učedník
Učedník
Příspěvky: 395
Registrován: 19.10.2008 17:27:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Wrait »

Gus Talon, kantýna "Černá díra"
"Paní" Norma, jak se sama oslovila, nebyla zrovna z nejpříjemnějších lidí, které jsem potkal, ale jasný cíl.
Navázala na náš rozhovor s Nallou a nastínila mi další pokračování mise. Nalla se přidala, ale vypadalo to, že jejich plán není jednotný. Že cokoli se stane, obě mají svojí vizi cíle, kterou chtějí naplnit.
Opět se projevil Nallina náklonnost ke CorSecu. Naopak paní Norma byla pro veřejný skandál a otevřené odhalení.
Vystavit někoho na světlo boží s obviněním není věc, která by se měla brát na lehkou váhu. Řekl jsem si pro sebe. Nechtěl jsem odporovat paní Normě v prvních deseti minutách našeho setkání, tak jsem radši mlčel. Vždy se to může zvrtnout v nekontrolovatelný chaos a úpadek. Dnešní společenství jsou často neúprosné a nekompromisní ve vykonávání trestu, když usoudí, že na to mají právo.
Stále jsem nevěděl, co nás čeká v nadcházejících dnech, ale taky nám chyběl poslední člen.
Pokud ten člověk vyvolává nepokoje a podporuje chaos, musí být zastaven. Ale jak ho může zastavit únik informací? Pracujete tu neoficiálně a ani naše svědectví nemá absolutní moc. Pokud je tak bohatý, jak říkáte, určitě bude mít i právníky a zázemí. Vystavit jednu továrnu na světlo nebude stačit.

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Jordi Linx »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra":
Vytušil jsi možnost rozporu a hlavně jsi úplně nesouhlasil s tím, jak se k celé situaci chtěla postavit paní Norma. Po opatrném zvážení si nakonec tenhle názor prezentoval a už na první pohled ti bylo jasné, že ne zrovna k Normině spokojenosti.
A co bys s tím udělal? Přinesl to CorSecu, aby to zase jeho prachy někam smetly? Aby mu přinejhorším zavřeli rafinérii a tu koupila nějaká jiná jeho firma? Nebo za ním snad půjdeš a zkusíš ho zabít? Ale to by byl hrozně neetické pro Jedie nebo nějaké moc temné, či jak to máte?
nebrala si paní Norma servítky a trochu se rozohnila. Ale než jsi se mohl zkusit hájit, tak už zareagovala Nalla, která měla potřebu pokusit se situaci uklidnit.
Musíme to dostat v CorSecu jen na správná místa a oni zasáhnou! A obzvlášť, když budeme vědět, kdo je jejich spojka - proto chceme hlavně získat ty informace!
postavila se za své názory a převzala hněv, nebo spíše rozmrzelost Normy na sebe. Než však mohla diskuze pokračovat, otevřely se dveře a v nich se objevil lidský muž ve středním věku.
Sakra, nehádejte se tak nahlas, nebo to uslyší všichni nahoře. Předpokládám, že to je zase kvůli tomu samému ...
skočil oběma do řeči, zavřel za sebou dveře a všiml si tvé osoby. Bez dalšího váhání vyrazil směrem k tobě, aby ti nabídl pravici na přivítanou.
Jsem Ronni Coul a omlouvám se za ty dvě. Sice máme společný cíl, ale trochu se lišíme v názorech, jak jej dosáhnout,
představil se ti muž a podle stisku jsi mohl usoudit, že se živí nebo živil rukama. Stisk byl pořád dost pevný, ale už trochu jemnější, než bývá při setkání například s horníky.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Wrait
Učedník
Učedník
Příspěvky: 395
Registrován: 19.10.2008 17:27:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Wrait »

Gus talon, kantýna Černá díra
Bylo mi jasné, že norma nebude souhlasit s ničím, co řeknu. Přeci jen jsem tu přespolní.
Musíme mít solidní důkaz. Způsob jak ho zdiskreditovat na dobro. Když ho vystavíme a soudní rozhodnutí ukáže, že je v právu, k čemu nám to bude? Raději už mlčím, protože z přístupu paní Normy doufám, že tohle všechno ví.
Narážka na etičnost vraždy, ně donutila se zamyslet. Od Normy to byla rána pod pás.
Etika s tím nemá co dělat. Je to vrah a podvodník a takoví nemají právo roli ve společnosti. S lehce zamračeným pohledem jí vrátím tón, kterým oslovila můj řád. Mám svá práva a povinnosti a vražda mezi nimi není.
Paní Norma má pravdu, zabít ho nemůžu. Ale kolik životů má na rukou on? Přistihl jsem se, že s Normou v koutku duše souhlasím.
Kdyby se neotevřely dveře, naše "diskuze" by pokračovala dál. Možná déle, než bychom chtěli. Naštěstí přišel poslední člen dnešního briefingu.
Představil se jako Ronni Coul. Momentálně se zdál být jediný s nadhledem. Najednou jsem se cítil docela trapně, že jsem se nechal unést mým názorem.
Taru'n Wio. Přijal jsem nabízenou ruku. Tentokrát jsem to já, kdo tu čeří vody. Řeknu lehce omluvně.
Konečně jsme tu všichni. Raději se už nevyjadřuji a čekám na další dění.

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Jordi Linx »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra":
Potřesení bylo v přátelském duchu a to jen potvrdilo dojem, že Ronni Coul v tobě viděl spíše přínos, než cokoliv jiného, cos mohl zatím zaregistrovat kde jinde.
I když se to nezdá, tak vás tu rádi vidíme. Příchod vaší mistryně naše naděje hodně pozvedl, tak se nedivte, že jsme nyní poměrně rozhození, když jsme již nějakou dobu bez kontaktu. V podstatě od doby, kdy vám poslal zprávu, abyste dorazil,
promluvil Ronni a zdálo se, že situace se uklidnila natolik, aby všichni zamířili ke stolu a společně zasedli.
Takže asi můžu navázat, že? Skončila jsem tím, jak započala naše současná skupina,
zeptala se Nalla a dostal potvrzující souhlas pohledem od všech členů skupiny.

Teta Norma měla hlavní podíl na obnovení skupiny, když pro naši věc získala Ronniho a Zarega. Mě držela stranou, protože za mě cítila zodpovědnost, ale nakonec podlehla. Oproti minule jsem začali mapováním zvenku a to v plném rozsahu. Mapa tady je toho důkazem, pozorování, nenápadné drby, prostě posbírané jednotlivé střípky od všude možně. A když sebereš spoustu kapek ropy, tak dáš dohromady celý barel,
pokračovala Nalla a naznačila směrem na mapu. Tobě mezitím neušlo, že Norma se při zmínce o své osobě mírně odvrátila, jakoby se za svou ochranitelskou stránku až styděla.
Půl roku zpátky jsme podnikli další krok - sbírání informací zevnitř a toho se ujal právě Zareg. Kromě něho a nás máme ještě několik dalších kontaktů a informátorů, pár lidí v rafinérii - celkem asi třicet, čtyřicet lidí různých pozic. Nikdo z nás je ale nezná všechny, je to i kvůli bezpečnosti, kdyby náhodou někoho z nás dostali,
prozradila další část toho, jak operovala tato skupina.
Samozřejmě jsou nějaké průniky, kdy jsem třeba já znal některé Zaregovo lidi. A právě díky tomu jsme se dozvěděli, že dva měsíce zpátky Zarega zajali a hlavně, s ním zmizelo i přes sedm našich kontaktů. V rafinérii se stala nehoda, po níž našli jeho tělo, stejně jako několika dalších. Všichni byli údajně v tu chvíli členy jednoho ze speciálních týmů, ale to byla očividná lež. Nicméně jedna z posledních zpráv od Zarega obsahovala informaci, že si Gertin vede záznamy o všech svých neoficiálních činnostech. Nezjistil přesně kde, ale vytipoval, že to může obsahovat řídící droid ZF-7T, zakódováno v osobním trezoru v jeho kanceláři nebo by to mohl vědět jeho účetní, sullustan Kien,
doplnil Ronni nejnedávnější informace, aby během proslovu ukázal někam směrem doprostřed mapy, kde se dle popisků měla nacházet jak Gertinova kancelář, tak i řídící středisko či účetní oddělení. Vše to bylo situováno v jedné větší budově mimo hlavní výrobny a rafinační zařízení.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Wrait
Učedník
Učedník
Příspěvky: 395
Registrován: 19.10.2008 17:27:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Wrait »

Gus Talon, Kantýna Černá díra
Příchod Ronni Coula nás vrátil k řešení nynějšího problému. Nalla navázala s vysvětlením, jak nynější skupina vznikla, a na čem v posledních dobách pracovali.
Zdálo se mi, že Nallina přítomnost v týmu nebyla zprvu vítaná. Dnes možná už byla plnohodnotným členem, ale opatrnost paní Normy byla jasná.
Když jsme se dostali k jádru naší mise, nebo co znělo jako náš příští úkol, musel jsem se zeptat:
Musíme se tam dostat? Najít jedno ze tří míst, nebo všechny tři. Předpokládám, že to nebude tak jednoduché.
Z rozhovoru a pohledu na mapu jsem si uvědomil, že místo které ukazoval Ronni, bude mít vyšší bezpečnostní opatření než výrobní linky.
Je to úkol pro nás, nebo někoho vevnitř? Zeptám se trochu skepticky, protože mi přijde neefektivní posílat dovnitř někoho, kdo nemá s prostředím bezprostřední kontakt. A tím myslím hlavně sebe, jelikož jsem zde několik prvních hodin a už se pohybuji v konspiracích.
Mistryně si vždycky dokázala najít cestu, jak se zabavit a při tom pomáhat lidem... Nebo městům...Nebo státům...

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Jordi Linx »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra":
Jakmile jsi měl lepší přehled o situaci, tak vyvstalo několik nových otázek, které jsi bez váhání položil a pokusil se vykreslit více informací ohledně stavu a hlavně přijít na to, jak dále postupovat.
O všech třech bodech věděla i tvá mistryně a s tím se rozhodla infiltrovat dovnitř. Jenomže aktuálně nevíme, jaký je její stav - naše kontakty ji neviděly od doby, kdy posílala zprávu pro tebe a v podstatě nevím vůbec nic,
doplnil Ronni další informace a nepřinesl moc povzbudivých faktů pro tebe. Stačila ti ale jenom chvilka, aby ses s pomocí Síly ujistil, že je tvá mistryně naživu a dle všeho v pořádku. Více ti však tvoje pouto, tak typické pro mistra s padawanem neřeklo, i když jsi měl možnost slyšet, že mezi některými dvojicemi toto pouto mohlo být i výrazně silnější.
Příjezd tvé mistryně nám pomohl i s otázkou, jak se k informacím dostat. Většina našich kontaktů jsou informátoři, pasivní agenti, někoho aktivního vyjma nás tří nemáme. To je naše aktuální slabina a příjezd Jediho nakloněného naší kauze nám v tomhle měl jasně pomoci - někdo schopný aktivní činnosti,
poznamenala Norma, ale tobě neušel jistý nesouhlas v pohledu Nally. Nahlas však nic dalšího neřekla, protože se nejspíše mohlo jednat o další konfliktní téma.
Jenom je otázka, jak aktuálně postupovat - tuhle situaci jsme nečekali, a nic jsme neplánovali. Někteří naši lidi vevnitř by sice mohli pomoci, ale to jen takové drobnosti, nic velkého - pokud má proběhnout nějaká akce, tak by musela pocházet od nás,
uzavřel Ronni současnou situaci a také to, že se dostali do pozice, v níž si aktuálně neví rady. Nedalo se tedy pochybovat o tom, že tvůj příjezd v podstatě vítali, jako možné řešení.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Wrait
Učedník
Učedník
Příspěvky: 395
Registrován: 19.10.2008 17:27:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Wrait »

Gus Talon, "Černá díra"
V hlavně mi začnou probíhat budoucí události. Zpráva o tom, že se mistryně neozvala od poslání zprávy do chrámu, mi na náladě nepřidala. Ale cítil jsem, že je alespoň naživu. Pokud nebyla v bezprostředním ohrožení života, věděl jsem, že se o ní nemusím bát.
Dobře, jelikož nemůžeme počítat s blízkým návratem mé mistryně, je tedy na nás, získat informace z továrny... Zhodnotím dosavadní briefing. Pokud je Bant někde uvnitř a nemůže nás kontaktovat, může to znamenat několik věcí: Buď jí podezřívají z úniku informací a sledují nebo je v jakési úzké pracovní skupině, jak naznačoval Ronni. Ale kde takoví lidé spí? Spí vůbec?
Jelikož nevíme, kde je, nebo co dělá, určitě by bylo vhodné najít Bant.
Pokud opravdu chceme jít dovnitř, potřebujeme ale najít cestu, způsob, jak se neprozradit.
Jaké máme možnosti? Můžeme se dovnitř dostat jako pracovníci? Použít stejný způsob znovu by však mohl mít stejný výsledek. Nic bychom neměli a akorát bych se ztratil.
Je možnost se tam dostat jinudy? Vplížení do areálu by bylo rychlejší, ale rozhodně nebezpečnější. Mapu už jsem studoval, možnosti vniknutí a útěku si pamatuji, ale ochrana je velmi sofistikovaná.

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Jordi Linx »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra":
Jak bylo naznačeno, začal jsi rozvíjet možnost vyřešení současné zapeklité situace a spřádat úvodní nitky, z nichž by se dal utkat plán, jenž by dovedl vše ke zdárnému konci. Započal jsi sbíráním dalších informací a to prvním bodem - vstupem dovnitř.
Jako zaměstnance ne, jsou tam důkladné prověrky a rychle tě tam nedostaneme, rozhodně ne, pokud by ti někdo nepomohl s identitou, takže touhle cestou to nepůjde,
zamítla tetička Norma cestu, kterou se tam dostala tvá mistryně. Prozradilo ti to také, jakou metodu zvolila ona a že nejspíše použila nějakou z pečlivě připravených identit, které nejsou až tak neobvyklé pro příslušníky Řádu cestující po různých planetách a na různorodé mise.
Tak plán se zásobováním ...
chtěla navrhnout Nalla, ale tetička Norma se už chystala zamítnout tento návrh. Nicméně ji předběhl Ronni a gestem nakonec vybídl Nallu, aby pokračovala ve svém plánu.
Jsme schopni tě dostat minimálně přes první linii obrany v rámci zásobování - jsem vedená jako občasná řidička jedné zásobovací služby a minimálně k vykládacím rampám tě dostanu. Budu tam mít i nějaký čas, kdy počkám, než se vyloží náklad, ale maximálně hodinu nebo dvě. Teoreticky bys mohl jet jako můj parťák, ale pokud bys chtěl proniknout někam hlouběji, tak bych se pak nedostala zpátky,
navrhla nakonec a přinesla novou možnost pro infiltraci dovnitř.
Sehnat pracovní oblečení mimochodem nebude problém,
připojil ještě poznámku Ronni a nabídnul další možnost, na jejímž základě bys mohl připravit nějaký plán.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Uživatelský avatar
Wrait
Učedník
Učedník
Příspěvky: 395
Registrován: 19.10.2008 17:27:42
Kontaktovat uživatele:

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Wrait »

Gus Talon, "Černá díra"
Paní Norma mi potvrdila, že dostat se dovnitř jako zaměstnanec v blízké době je nemožné. Pak přišla Nalla s nápadem zásobovací cesty. Zdálo se, že Norma má něco proti, pravděpodobně šlo o bezpečí Nally.
Ronni ji nechal nastínit plán. Mě se plán zamlouval. Dostal bych se dovnitř a měl případnou podporu.
Takže kdybychom jeli v zásobovacím voze, měl bych omezený prostor a čas působení? Zeptám se k nastíněnému plánu. Znamená to, že budu mít zhruba hodinu, dostat data a vrátit se zpátky, aniž by mě někdo našel? Nechám si potvrdit nebo vyvrátit domněnku. S tím, že pokud mě nezastihne ostraha u vozu, bude problém?
Nechám, aby se ostatní vyjádřili o mých otázkách a obavách. Musím zhodnotit výhody a nevýhody, pokud bychom tam uvízli oba dva, nebylo by nám to nic platné.

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Re: Výcvik pro Wraita(Taru'n Wio v2)

Příspěvek od Jordi Linx »

Gus Talon, Kantýna "Černá díra":
První část plánu, která pocházela od Nally se ti poměrně zamlouvala a shledával jsi ji jako použitelnou pro počátek celé akce. I když bylo nadmíru jasné, že v porovnání s tím ostatním to mohlo být to nejjednodušší.
Tam by záleželo, jestli bych tě dovnitř nějak propašovala, nebo jsi jel jako můj parťák. V prvním případě bys měl času, kolik chceš, ale já bych tam nemohla čekat moc dlouho. V tom druhém bych bez tebe nemohla odjet a kdyby se to nějak výrazně protahovalo, ta bych měla problém,
doplnila Nalla dvě alternativy cesty v rámci nějakého zásobování. Nebylo pochyb o tom, která by Nallu mohla ohrožovat více, ale nejspíše se zdálo, že rozhodnutí by bylo na tobě.
Pokud by se mělo něco pokazit, tak by bylo lepší propašování - v ideálním případě by Nalle zakázali do budoucna přístup, pokud by dělala, že o ničem neví. Přeci jen, jeden Jedi a to zkušenější nám už pomáhal a kde skončil?
neodpustila si Norma trochu palčivější poznámku a opět bylo jasné, že byla odhodlaná udělat co nejvíce proto, aby se Nalla nedostala do žádného ohrožení. A to i na úkor jiných.
Máme k dispozici i plány budov uvnitř - minimálně co se hlavních hal týká, o specializovaných pracovištích a administrativních budovách máme ale jen drobné poznámky, protože tam se nám nepodařilo nasadit nikoho ... kdo by se vrátil, nebo chtěl spolupracovat a že jsem několik kontaktů zkoušel,
dodal ještě Ronni s tím, že mapa na stole rozhodně nebyla jejich jediným zdrojem informací, stejně jako naznačil limity toho, co mohou vědět.
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Výcvik SR“