Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Pakliže je hráč déle než 30 dní neaktivní, sem bude přesunut jeho výcvik

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Phate »

Úvod - 17 BBY
Bojíš se tmy?

Dva dlouhé roky uplynuly od konce Klonových válek a ustanovení Galaktického Impéria s Císařem v jeho čele. Pro zločinecné organizace to nebyly časy hojnosti, neboť imperiální síly tvrdě potírali veškeré nezákonné činnosti.
To ovšem neplatilo o společenství Huttů, které mělo s Impériem nepsanou dohodu a mohlo tak své obchody provádět i nadále. Klanu Desilijic, jednomu z nejmocnějších mezi Hutty, se dařilo velice dobře a těšilo se nebývalému vzrůstu moci. Za to mohli poděkovat několika dobře uzavřeným obchodům a hromadě vhodně zlikvidovaných konkurentů.

Du Hutta, palác klanu Desilijic:

Mířila jsi do jednoho z vyšších pater paláce tvé adoptivní matky. Široký ochoz měl mírný svah, aby se rozložitá těla huttů dostala snadno nahoru. Vracela jsi se z další úspěšné mise, jejímž cílem byla likvidace jednoho z posledních konkurentů v pašování zakázaného koření, který působil v sousedním sektoru a který si nedal do poslední chvíle říct. V tento moment by litoval, že tak neúčinil. Pokud by tedy stále dýchal. Naneštěstí jsi jeho hlavu nesla v uzavřené tašce, jako důkaz o svém úspěchu. Byla to tvá devátá akce v řadě, kdy se ti podařilo bez problémů splnit úkol, čímž jsi si u své adoptivní matky vysloužila uznání a ve svém klanu dobrou pověst.

Ostatně i mimo klan jsi si začala budovat slušnou reputaci, což ti dávali najevo návštěvníci paláce, kteří okamžitě věděli kdo jsi a uctivě tě zdravili, nebo alespoň pokynuli a to i tací, kteří byli v potravním řetězci vysoko nad tebou a se kterými jednala tvá matka.
V klidu jsi prošla koridorem chodeb, až jsi došla do hlavního sálu, ve kterém hrála příjemná hudba doprovázená řevem jednoho twi'leka, který se zaujatě hádal s tvou matkou. Z toho co jsi pochytila, šlo o malicherný spor o jednu z dodávek koření do podniku přítomného twi'leka, jehož jméno doposud nepadlo.
Jakmile tě tvá matka uviděla, pokynula ti, aby jsi se posadila ke stolu vedle jejího posedu. Muž, který nepřestával lamentovat se na chvíli zarazil, když tě uviděl, ale vzápětí chytil druhý dech a pokračoval.

"Takhle to dál nejde! Další zásilka přišla se spožděním! Mám reputaci a zákazníky, kteří odejdou jinam, pokud nebudu mít zboží včas!" zakřičel ještě a jeho lekku dávala znát, že je opravdu rozčílený a konečně si může svou zlost vybít.
"Další zásilky příjdou včas," spustila tvá matku v huttese, načež to protokolární droid přeložil do basiku. "A pokud na mě ještě někdy v budoucnu zařveš, Gre'u, tví zákazníci si budou MUSET najít jiného prodejce!" dodala ještě a i neznalému byl důraz jasný. Droidovi se to ovšem nepodařilo podat natolik přesvědčivým dojmem. Naštěstí twi'lek pochopil, poděkoval, uklonil se a vycouval pryč.

"A tohle je tady od rána. Problémy s dodávkami, budu si muset promluvit s Shuttou." řekla Shebba už klidnějším tónem. Shutta byl rodian, který měl na starost logistickou stránku vašeho obchodu. Doposud s ním nebyly problémy, ale několik posldních dní se jenom hromadily.
"Jak jsi dopadla, Dobro?" zeptala se tě vlídně, nebo tedy alespoň tak, jak toho byl hutt schopný.

__________
Takže...popiš pocity postavy, můžeš trochu rozvést poslední akci, ale žádné divočiny. Zareaguj na otázku, ale děj už dál neposouvej.
Přeji příjemné hraní :)
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Dobra Desilijic
Učedník
Učedník
Příspěvky: 14
Registrován: 16.4.2016 15:38:09

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Dobra Desilijic »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic
A moje ego rástlo každým krokom. Škoda, že každým krokom rástlo aj moje namrzenie z toho, že som musela do mierneho kopčeka chodby šľapať pešo! Proste sa mi nechcelo! Bola som unavená...teda tvárila som sa unavene, a prečo by som mala chodiť pos vojich, keď si môžem požičať repulzorové sane? Ale to je vedľajšie. Kde som to bola? Pri svojom EGU! Neustále som sa vracala k myšlienke, že si možno na obočí vyholím zárez ako člen nejakého pouličného gangu, alebo že reálne začnem zbierať trofeje. Nejaké trošku kultivovanejšie je hlava v krabici. Lebo úprimne? Hlava v krabici je trocha FUJKY! Nie žeby som bola fajnová, ale viem si predstaviť aj lepšie veci, ktoré mať vyložené na polici. Trebárs také zuby...počula som, že sa z nich dajú vyrobiť celkom pekné šperky...

Ale späť k môjmu egu? Teatrálne som sa cerila na Shebbiných sluhov, ktorý sa ku mne správali s rešpektom a úctou. Cerila som sa aj na tých, ktorý si mysleli, že sú v potravinovom reťazci pár stupienkov nado mnou. Ale ja som aj tak vedela svoje. Moja prirodzená (dobre z väčšej časti hraná ale predsa len uveriteľná) autorita bola niečo viac. S tým sa človek musí narodiť! Možno sa taká narodila. Možno je z kladu Desilijic!

Z úvah ma vytrhol agresívny hlas, ktorý som už na diaľku pripísala Twilekovi. Nikto iný by si taký tón nedovolil. Podradná rasa zubatých, primitívov, ktorým z hlavy viselo niečo, posraté chápadlá a mysleli si, že sú top, že sú najmúdrejší a najatraktívnejší a pritom...
Shebba bola trpezlivá ako vždy. To som na nej hlboko obdivovala. Ja byť na jej mieste, už by mal tie svoje trasúce sa lekku narvané hlboko v prdeli. Bohužiaľ musela som byť trpezlivá, nie kvôli sebe ale kvôli Shebbe, no tak úplne som sa ovládnuť nedokázala. Pár krát som len tak sama pre sebe posmešne sparodovala mužovu gestikuláciu a poslala som mu za jeho chrbtom pár vulgárnych gest. Silné zadostiučinenie dospelej ženy!

"A pokud na mě ještě někdy v budoucnu zařveš, Gre'u, tví zákazníci si budou MUSET najít jiného prodejce!"

Nebola to tak úplne narážka na mňa ale konečne som sa neovládla. V zmysle neovládla som sa otvorene. Nahodila som ten najšialenejší výraz akého som bola schopná. Úsmev od ucha k uchu, špicaté očné zuby pekne na obdiv, oči som rozšírila do mega rozmerov a pretiahla som si ukazovák popod krk. Takže ak protokolárny droid zlyhal, alebo ak by nedajboh zlyhali Shebbine jasné a úprimné slová, z tohto si musel Gre´u musel naložiť do gatí. Pretože veľmi rýchlo sa z neho mohlo stať krásne okrúhle číšlo 10. A spomínala som, že som si potrpela na čísla, ktoré sú násobky pätky?


"Nikdy ma neprestaneš prekvapovať Shebba. A nikdy sa od teba neprestanem učiť."
To zo mňa hovorila úprimná láska a rešpekt. NAozaj!
"Prečo ich vôbec toleruješ! Na twilekov sa nemôžeš spoľahnúť. Je to odpad spoločnosti..." Ale od toho sme u neboli.Škoda, pretože dobrá anti-twilecká diskusia nie je nikdy zlá! Boli sme tu však kvôli balíčku, ktorý som držala v rukách. A ktorý už pomaly začínal smrdieť. Čo síce nebola pravda ale pre zdramatizovanie situácie...
"Čo myslíš?" S úsmevom plným dcérskej lásky som pristúpila k matke bližšie a k "nohám" jej položila tašku.
"O jedného neprispôsobivého príživníka menej. Musela som si síce na ceste domov vyprať kombinézu, čo nebolo najjednoduchšie, ale myslím, že by si si tú škvrnu ani nevšimla. " Otočila som sa z rozpaženými rukami okolo svojej osy aby si ma Huttka prezrela od hlavy po päty.
" Všetko ostatné v poriadku?" Byť s ňou, viesť s ňou rozhovor to bola jediná chvíľa kedy na mne nikdy nezáležalo. Keď som bola s ňou záležalo len na nej. O mne bolo vždy všetko ostatné. A Shebba si tieto moje nesebecké chvíľky zaslúžila najviac na svete.

------
Sorry som po 12stke v robote, nabudúce bude lepšie...snáď...;D

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Phate »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic:

Obrovská huttka se trochu uvelebila na pohodlném křesle. Při jednáních se snažila, jak jen to na obřího slimáka šlo, držet zpříma, aby dala najevo své postavení. Nyní byly v místnosti jen služební, několik droidů a ty, takže tenhle postoj už nemusela držet.
Když viděla pytel s uříznutou hlavou, uznale kývla. Sama upřednostňovala civilizovanější trofeje, ale na její konkurenty tohle prostě platilo. Méně drastické trofeje se daly zfalšovat, ale uříznutá hlava dotyčného dávala jasný signál, že klan Desilijic si nezahrává.

Jeden z lidských sluhů od tebe hlavu převzal a odkráčel s ní někam do zadních prostor sálu. Mohla jsi se tedy v klidu posadit a vyslechnout svou matku, která si mezitím poručila pití.
"Twi'leky je třeba trpět, pokud mají významné postavení a jejich odstranění by nám jenom uškodilo. Ale to ostatně platí o všech bytostech. Spousta z nich se tak dívá na hutty. Dokud jsme si prospěšní, osobní výtky musejí jít stranou." vysvětlila ti Shebba, jak se věci mají s jejím názorem na tebou nenáviděnou rasu.

"Co se týče tvé další otázky, obchody nejdou poslední dobou moc dobře. Dodávky se ztrácí, mají zpoždění, partneři se neustále handrkují o ceně a několik našich transportů bylo zadrženo ctižádostivými Imperiály, kteří nectí naší dohodu s Císařem." postěžovala si Shebba, ale nebylo to nic, co by snad nevyřešila. Rozhodně nenaznačovala, že by ses nějakým z těch problémů měla zabývat ty. Spíš to vypadalo, že trochu otálí ti něco sdělit.

Jakmile dorazilo pití, huttka ho vzala na jeden zátah a rozvalila se ještě víc.
"Mrzí mě, že nebudeme mít čas spolu strávit víc času, ale mám pro tebe další úkol." řekla po chvilce a bylo na ní vidět, že s ním moc nesouhlasí.
"Impérium mě požádalo o pomoc. Nebýt jistých okolností posledních týdnů, hodila bych to na nějakého jiného lovce, ale v tenhle moment je potřeba jim vyjít vstříct a vysláním vlastní dcery dokážeme, jak nám na společném souznění záleží." vysvětlila ti ještě jak se věci mají a proč jsi byla zrovna ty ta vyvolená, která krátce po návratu bude muset zase opustit palác.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Dobra Desilijic
Učedník
Učedník
Příspěvky: 14
Registrován: 16.4.2016 15:38:09

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Dobra Desilijic »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic
Hovno, hovno, hovno, hovno! Twilekov sa treba zbaviť! To je len nejaká tvoja sprostá utkvelá predstava, nejaký sprostý symbol toho, že správny Hutt by mal byť obklopenými chápadlovými hlavami, to nie je argument. To je HOVNO! Ktorý z nich má dobré postavenie? Možno niekto má lepšie, ale stále je to pekne nízke postavenie na to, aby sme sa s nimi vôbec zaoberali. Tak vlastne prečo sa musím stále rozčuľovať? Prečo ich furt musím riešiť! To sa nedá! Twilek:1 Dobra:0. Zasa raz som prehrala a že ma to teda pekne sralo!

Pred Shebbou som samozrejme nijako neprotestovala, tá aj tak vedela čo sa mi točí v hlave. Aj keby som sa veľmi rada správala jak urazená predpubertálna slečinka, svoju adoptívnu matku som rešpektovala natoľko, že som si len málo kedy dovolila oponovať jej slovám. Ale inak bol nás vzťah založený na vzájomnej dôvere, harmónii a láske! Vôbec nešlo o to, že by som sa bála o svoj život alebo niečo podobná. Že áno? To by Shebba nikdy nespravila, či?

"Ja len pre istotu. Mám kontakt na jedného veľmi schopného Chadra Fana. Spoznali sme sa pred pár mesiacmi v bare a chlapec je naozaj inteligentný, vie o čom rozpráva a veľmi rád by sa s tebou zoznámil." To bola jediná vec, ktorú som k afére twilek povedala, a tým som ju aj ukončila. Prirodzene som kontakt na malého potkaniata som poslala, pár rýchlymi ťuknutiami na svojom datapade, Shebbe.

Oh Shebba! Oh Shebbička moja milovaná! Shebbička moja najkrajšia a najlepšia!*Vieš ako ma strašne mrzí, že všetko to musí padať na tvoje ramená? Vždy sa tváriš tak nad vecou, tak sebavedomo. Mám sa od teba ešte veľa čo učiť. Pretože čo by som urobila ja? Ja by som ich všetky vyšľahala bičom a hodila do jamy s Rancorom, pripútala ich hlavou pod kvapkajúci kohútiť, vrazila im nôž medzi zuby....wau...wau kroť sa trocha!
" Nechcem byť paranoidná, ale čo ak chce chod nášho obchodu niekto rozobrať zvnútra? Prečo zrovna mi? Nie sme jediný." To bola moja pasívne agresívna narážka na koho iného ako na Twileckých podvraťákov, ktorým som neverila ani nos medzi očami, ani lekku na hlave. Twilek:2 Dobra:0.
* autentická a neprikrášlená reprezentácia Shebby v mojich očiach https://derpicdn.net/img/2012/7/14/43967/full.png

Hodila som do seba drink, pretože som bola smädná. Kľudne by som si dala aj niečo jesť. Pretože som bola aj hlavná a pohľad na dobre urasteného Hutta vo mne vyvolával neovládateľnú potrebu zožrať všetko čo nebolo pribité ku stolu klincami. Počúvala som však Shebbu ďalej. Alebo aspoň v rámci možností. Bla bla bla Impérium, bla bla bla lovci, bla bla bla dcéra....bla bla bla záleží. Usmiala som sa na Huttku zo široka v úsmeve malého šťastného decka. "Shebba, však mi ty chceš naraziť nejakého chlapa?! Dobre vieš, že mám slabosť na uniformy a cielene ma posielaš tam kde sa nebudem stačiť otáčať, toľko ich tam bude!" Zasmiala som sa, a jemne som drgla do tučného slimačieho tela rukou. Moje slová však boli len divadielkom, lebo kdesi vo vnútri sa mi chcelo plakať dojatím, že žena takého postavenia ako ona, mi naozaj celým srdcom dôveruje a reálne ma považuje za svoju. Emócie:1 Dobra:0. Dneska nebol očividne môj deň!


Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Phate »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic:

Huttka víceméně ignorovala tvé nenávistné řeči vůči twi'lekům. Sama je neměla v oblibě, ale popravdě, Shebba měla ráda málokoho. Ráda různé bytosti využívala, ale tím to končilo. Pokud pro ní neměl někdo užitek, zbavit se ho bylo to nejmenší. K takovým "nehodám" docházelo v paláci neustále, ať už se jednalo o obyčejné otroky a služebnictvo, nebo o výše postavené jedince, kteří se Shebbě nějakým způsobem znelíbili. Sama jsi dobře věděla, že až Gre'u naplní pomyslný pohár důležitosti, skončí stejně. Možná se i dočká smrti v žaludku Rancora.

"Pokud tomu Chadra Fanovi důvěřuješ, mé dveře jsou pro něj otevřeny a ráda si poslechnu jeho nabídku." řekla huttka vlídně a nahodila něco, co by se dalo považovat za úsměv. Ten jí ovšem brzy přešel, takže bylo jasné, že teď se bude mluvit vážně.
"Neboj, manžela ti nutit nebudu, ale mezi uniformy se nejspíš dostaneš. Tentokrát nebudeš pracovat sama. Impérium složilo menší tým. Ale teď tě tím nebudu zatěžovat. Máme ještě čas. Určitě si potřebuješ odpočinout. Tvůj pokoj je samozřejmě připraven. Zítra ráno přijď připravená, delegace z Imperiálního centra dorazí za úsvitu." řekla vážně a začala se pomalu plazit pryč.

Měla jsi tedy zbytek večera a noci pro sebe. Bylo na tobě jak ho využiješ, jestli přípravou, popíjením v baru, nebo prostým spánkem, který byl dozajista potřeba.

____
Napiš co jsi dělala až po probuzení/procitnutí/konce tahu... A příště poznámky pod čáru a odkazy do code, ať dodržujeme pravidla :)
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Dobra Desilijic
Učedník
Učedník
Příspěvky: 14
Registrován: 16.4.2016 15:38:09

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Dobra Desilijic »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic

Haha? Že dôverujem? Haha Shebba kde sa to v tebe berie ten humor? Stala sa z teba stand up komička? Utrela som si v duchu pomyselnú slzu pobavenia a usmiala sa na adoptívnu matku. Dôverujem mu asi tak ako dôverujete chlapíkovi po tom čo ste si spolu dali na bare pár drinkov, ktorý o sebe tvrdí, že vie zohnať korenia výnimočnej kvality, čo jest korenie, ktoré obsahuje menej ako 50% omietky. Čo sa považuje na ulici za dosť veľký luxus a prvotriedny šmak. Ale čo ma vlastne po tom? Ja radšej iné veci. Ale ten Chadra Fan je fakt veselá kopa.
"Škoda, bola by z teba celkom dobrá dohadzovačka. Pamätáš si na Lumu? Tak vďaka tej nešťastnej náhode čo sa mu prihodila pred dvoma mesiacmi, sa teraz jeho vdova dala dokopy s pomocným kuchárom? Úžasné ako tie zákony prírody fungujú."
Na slovné spojenie " nešťastná náhoda" som dala samozrejme veľmi zvláštny dôraz, a čo sa týka toho, že som viac menej mlela odveci a zľahčovala som situáciu? Na to musela byť Shebba dobre zvyknutá a vedela, že kdesi hlboko pod tými sprostými nonsensami sa skrýva moja unikátna verzia vysokej inteligencie.
" Takéto veci vznikajú pekne spontánne. Skoro ako v tom poslednom diely Aldera 90210, kde Moffovi Perxovi padla do očí...No čo na mňa tak pozeráš, musela som si nejako krátiť čas na lodi."
Nehanbila som sa za to. Každý sme mali záľuby, a ja som sa vyžívala na primitívnom konzume strednej pracujúcej triedy. A samozrejme propaganda! Z tých imperiálnych videí sa mi podlamovali kolená. Čiže môj svet bol viac menej niekde úplne inde, ale Impérium som podľa možností rešpektovala.
" Neboj sa Shebba, dobre vieš, že sa na mňa môžeš spoľahnúť. Nie som síce diplomat....ale oficiálna práca pre Impérium? Môžeš sa na mňa spoľahnúť, že zlé meno na tento palác neprinesiem..Mimochodom Shebba? Niečo som ti priniesla."
Zo skrytého vrecka kombinézy som vytiahla malú krabičku. V ňom sa skrýval orechový tabak do vodnej fajky. Maličkosť. Ale bytosti, na ktorých vám záležalo ste si museli hýčkať.

****
Hmmm, vôňa segregácie, lacného alkoholu a mastného jedla to bolo to najlepšie na mojom obľúbenom miestnom lokále. Pýtate sa ako voní segregácia? Voní nápisom "KTO MÁ LEKKU NA HLAVE, NAJLEPŠÍ JE ZAKOPANÝ V ZÁHRADE." Rýmovať sa to síce nerýmovalo, ale majiteľka podniku bola tým nápisom nadšená. Čo si budeme hovoriť. Chudina, žena opustená 3 manželmi kvôli tej istej twileckej pobehlici. Tomu sa hovorí smola. Takže ako som teda prežila svoj voľný večer? S bruškom plným pečeného mäsa neznámeho pôvodu, kríglami dobrého a oroseného alkoholu a najlepším relaxom, ktorý sa dal v celej galaxii nájsť, starými dobrými Death Sticks. Nezáležalo mi to od koho budú, či budú prvotriednej kvality alebo spravím radosť poslednému bezdomovcovi, ktorý ich vymení za pár všivavých kreditov. Death sticks are life, death sticks are love. Hustý dym z vodnej fajky sa okolo mňa obtáčal ako najjemnejší satén. Popravde už som ani nevedela kde som. Pár sekúnd som tancovala v bare, hrala sabacc a hodnoty kariet sa mi pred očami menili až pozoruhodne často. Fakt bol že som prehrala, ale od stola som odchádzala chôdzou najväčšieho víťaza, aby som sa dala do reči bohvie s kým a bohvie kde a skončila som nahá vo svojej posteli vznášajúc sa vo farebnom vákuu relaxu a pohody. Nahá som musela byť zrejme ešte pred palácom, vetrík mi čechral srsť na exkluzívnych miestach a tá sloboda bola magická, a mne bolo teplo, a oblečenie je prežitok, a oblečenie je tak strašne cool hlavne to moje, dúfam, že mi ho nikto neukradne. Sloboda...sloboda....ešte ako malá keď som sa vozila mäkkom chrbte Shebby ako na banthe. Aj teraz sa chcem povoziť na Shebbe ako na Banthe! Chcem na jej chrbte dobiť celý vesmír, chcem aby ostatný videli aký majestátny Hutti v skutočnosti sú. To posledné čo mi blyslo hlavou boli lesklý stormtrooperi nesúci ma nad hlavou, zatiaľ čo som bola zabalená v Imperiálnej zástave a z očí mi šľahali blasterové výboje harmónie a lásky. Z neba pršali kredity a všetko sa skláňalo pred majestátom huttej dominancie.

To už mi zostávalo len prebudiť sa. Ale keď ja som nechcela! Ešte 5 minút! Prosím, ešte 5 min. Ja nechcem ísť do školy. Profesor Tah´la´ch smrdí ako pokazené mlieko. Bohužiaľ, môj močový mechúr bol pomstichtivá čubka a posledných pár minút mi nedoprial. Skotúľala som sa z postele a zo zalepenými očami, no zmyslami stále príjemne vycibrenými od užitia omamnej látky som našla svoju cestu do kúpeľne, sadla si na záchod a celá rozrušená som začala rojčiť o tom, kto bude členom Imperiálnej delegácie! A že som sa na to, kurva, tešila!

___
Som zvyknutá na inú stránku, kde linky komponujem priamo do textu alebo do spoileru pod príslušný obstavec, takže som tu s tým celkom bojovala a nebudem klamať ale stále som celkom zmätená ;D
Čiže, takto nejako?

Zvuková kulisa k druhej časti postu.

Kód: Vybrat vše

https://youtu.be/ejKUJu9xct4

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Phate »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic:

Vstávání po divoce prohýřené noci nebylo nikdy snadné. Obzvlášť pokud se vstávalo s rozbřeskem a člověk byl nucen vypadat reprezentativně. Na druhou stranu, co si budeme nalhávat, jsi i v nepříliš upraveném oblečení a s přeleželou srstí vypadala lépe, než většina obyvatel paláce. Ale na tomto konkrétním setkání Shebbě očividně záleželo, takže jsi si dala načas a pořádně se upravila, oblékla čisté a vyžehlené oblečení a pomalu se vydala na menší snídani a pak rychle do trůního sálu.

Po rychlé snídani a pořádném hrnku kávy jsi se nechala do vrchního patra paláce vyvézt jedním ze sluhů, který zrovna projížděl okolo na menším repulzorovém dopravníku. Když jsi ho zastavila, vypadal trochu vyděšeně, ale jakmile zjistil o co de, znatelně se mu ulevilo. Dovezl tě až před sál a zase rychle zmizel.
Pomalu jsi vešla dovnitř a spatřila Shebbu v klasické poloze na vyvýšeném pódiu jak se zapáleně vybavuje s nějakým uniformovaným mužem. Vypadalo to, že spoluhovoří v huttese. To se po chvíli ukázalo jako správná dedukce. Muž byl hodně vysoký, atletické postavy. Vypadal, že mu může být nejvýš pětatřicet let a už od pohledu to byl voják. Jeho postoj byl pevný a přesně dle imperiálních předpisů. Stejně tak měl upravneou uniformu a zastřiženy černé vlasy. Měl pronikavé zelené oči, což si poznala v moment, kdy se na tebe s Shebbou otočili.

"Dobré ráno Dobro, dovol abych ti představila kapitána Sullivana Dacrea." řekla tvá matka a kapitán rychle srazil paty a poctil tě lehkým úklonem a nepatrným úsměvem.
"Je mi ctí setkat se s někým s tak dobrou reputací." řekl příjemným hlasem, ale nedalo se z něj vyčíst, jestli to myslí upřímně, nebo se snaží být pouze zdvořilý.
"Jak už jsem předběžně seznámil velectěnou Shebbu, Impérium váš klan žádá o pomoc, vzhledem k dobrým vztahům, které máme," spustil směrem k tobě a očividně tě bral jako Shebbinu dceru, na adopci nehledě. Spustil formálně, jak se od něj očekávalo. "Impérium potřebuje vaší informační síť s lidi se speciálními schopnostmi." nad poslední částí trochu zaváhal, ale okamžitě ti došlo o čem je řeč. Sice se proslýchalo, že na špinavou práci má Císař na Sílu citlivé jedince, ale to co vás čekalo chtělo nejspíš trochu střídmější náhled než tupou poslušnost.
"Kolik vám toho Shebba řekla?" zeptal se tě ještě.

______
V pohodě, poznámky pod čarou jsou spíš jenom pro mě. Do textu je tady skoro nikdo nevkládá. A code jsi trefila ;)
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Dobra Desilijic
Učedník
Učedník
Příspěvky: 14
Registrován: 16.4.2016 15:38:09

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Dobra Desilijic »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic
A že sa z kopy rancorieho trusu, ktorou som bola keď som sa zobudila, pomerne rýchlo dostala niekam úplne inam. S lysou hlavou a vlasmi som toho moc robiť nemohla. Niektoré veci boli aj nad moje ohromné schopnosti pokiaľ išlo o vonkajšiu vizáž! Ale ja? Ja som to celé zaklincovala takou kombinézou, ktorá napovedala o mnohom. Napríklad o tom, že mám prvotriedny vkus, potom o tom, že Shebba na mne nešetrí, a zároveň poukazovala na moju všestrannosť a rešpekt k armáde nakoľko strih bol v jednoduchom vojenskom štýle, z látky ktorá čisto náhodou imitovala látku Imperiánych uniforiem, a na druhej strane vzdávala hold trooperským brneniam svojou segmentáciou do malých geometrických častí.

Prirodzene toto všetko bola len náhoda, a moja, kurva brilantná interpretácia toho čo absolútne nebolo cielené, ono ráno po drogovom excese bolo naozaj zaujímavé a mozog niekedy prišiel na veci, na ktoré by inokedy neprišiel. Ale ja si to samozrejme nepriznám. Ja budem tvrdiť, aj keby ma mučili, že výber môjho dnešného outfitu bol vybraný cielene a skrýva sa za ním mnoho týždňov príprav a špekulácii. Tak sa mi to páči, tak to mám rada! Dobra:1 Módna Polícia: 0 Mala by som zmeniť asi povolanie a ísť sa živiť niečím iným. Ísť do politiky treba, alebo ísť do divadla! Čo to trepem, moje povolanie je kombinácia úplne všetkého!

Kód: Vybrat vše

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/0d/51/a7/0d51a71c3c2222cd78fe30278b08f6cc.jpg
Tentokrát som odmietala ísť kopčekom do prijímacieho sálu po svojich, takže som si odchytila pomerne zmäteného člena služobníctva a vo veľkom štýle som sa doviezla rovno.....rovno pred dvere. Aj keď v predstavách som sa previezla rovno do stredu salónika, po ceste som omylom zrazila inperiálnu slávobranu a rozpútala ďalší galaktický konflikt historických rozmerov.

Ten chlap na mňa urobil dojem. A nebolo to len tým, že Huttskom sektore ste natrafili veľmi zriedkavo na ľudského humanoida, ktorý by nebol sfetovaný pod obraz boží a nemal v hlave totálne nasraté. Tak za prvé to čo som dokázala vypočuť bolo v Huttštine! Pomerne dobrej Huttštine na to, že sa jednalo o imperiála, ktorý sa povedzme o iné kultúry moc nezaujímali. Za druhé mal celkom príjemný hlas, bol celkom sympatický čo opäť nebolo v tunajšom prostredí príliš ťažké docieliť a.....kapitán Sully vie aj lichotiť. Aké zlaťunké.A čo ma po tom, či je to len fráza alebo to myslí úprimne? Ale kroť sa, zrejme sa už dozvedeli, že nie si najnormálnejšia a maniak s vibročepeľami môže spraviť hoc aký škandál a sľúbila som to Shebbe...
"Veľmi ma teší kapitán Dacrea. Myslím, že vám to už Shebba povedala, ale nepamätám si kedy naposledy sme hostili takú významnú návštevu." Síce mi muž zasalutoval, ja som k nemu natiahla vystretú ruku. A teraz sa ukáže čí máš mŕtvu rybu môj zlatý. Netreba podotýkať, že som sa usmievala od ucha k uchu a moje hrané sebavedomie a sexepíl zamorili celú miestnosť. Aspoň som si to tak predstavovala. Blablabla jasné všetci sme tu velectený a super dôležitý a vážený a krásny blablabla bla, keci, keci, keci ako dlho si sa to učil recitovať? Nenápadne som sa pozrela na Shebbu a zakrútila som očami tak aby to hosť nemohol vidieť. "Skúšali ste už naše domáce horúce pivo? V zime zohreje, v lete pekne schladí...Najlepší relax pred alebo po náročnej práci..." Bolo mi na zvracenie zo samej seba ale prekonávala som sa jak to šlo. Ja som nechcela byť slušná hostiteľka, ja som chcela byť excentrická hostiteľka, ešte excentickejšej matky, ale biznis bol biznis a museli sme sa všetci obetovať...hlavne ja.

PROSÍM? Ako to myslíš? Ľudia so špeciálnymi schopnosťami? Urazenie vo mne len tak vrelo. Bola to snáď nejaká sprostá narážka na to, že som miešanec? Že nie som čistokrvá neviem čo? Že som nejaký magický mutant, alebo ako čo? Toto je vrchol? Takto mi to šplechnúť do ksichtu? Vieš čo, bodaj by si skapal na ploché nohy, Sully! V druhej sekunde však zaúradovala moja umierajúca racionálnosť a narážku som pochopila, dúfajme, že na druhý pokus správne. Moje schopnosti boli iného zrna a pôvod matky a otca v tom nehrali rolu. Usmiala som na neho. Cítila som sa dôležitejšie než kapuca na Imperátorovej holej hlave.
"Môžeme byť viac než poctený, keď si vezmeme do úvahy koľko klanov sa v sektore nachádza. Mali by sme vám ďakovať , že aj napriek vašej zaneprázdnenosti s inými omnoho dôležitejšími záležitosťami sme si všimli kvalít kajidicu Desilijic a obzvlášť práce ktorú vykonáva Shebba." Skončila som, viac formálnych hovien už z úst asi nevytlačím. Miesto toho som sa len priateľsky usmievala a nakoniec som dodala." Môže sa vám to zdať neuveriteľné, vzhľadom na to aký povesť majú iný členovia tohto klanu, ale Shebba si dôverných informácii váži a nešíri ich bez rozmyslu ani medzi jej najbližších. Informovala ma len, že príde významná delegácia, no to čo je jadrom vašej návštevy mi musíte prezradiť už vy sám. " Koketne som žmurkla na uniformovaného muža a čakala som.


Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Phate »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic:

Kapitán Imperiální bezpečnosti samozřejmě přijal nabízenou ruku a s jemnou úklonu jí pokynul. Během vašeho rozhovoru tě pečlivě pozoroval a dali se to tak říct, tě četl. Kapitán Dacre byl v tomto velice dobrý. Z jemných mimických pohybů dokázal vyčíst velice mnoho a co bylo důležitější, toto ovládal u velké spousty bytostí. Jak sám rád říkal, číst lidi je jako louskat slabikář. Rád se účastnil jednání s ostatními druhy a prohluboval tak své znalosti této problematiky.

I v tuto chvíli věděl přesně, že jsi si jeho poznámku vyložila špatně, ale vzápětí jí pochopila. Tomu následovalovalo lehké pobavení a mírný úsměv.
"Je vidět, že jste od své matky pochytila i něco z diplomacie." řekl, jakmile jsi narazila na výběr klanu Desilijic samotným Impériem. Ve skutečnosti to nebylo zase tak překvapivé, vzhledem k rozbrojům, které měly klany mezi sebou a většina z nich i s Impériem, které tvrdě potírolo jakékoli nezákonné aktivity.
"Věřte mi, že čest je na straně Impéria. Ale abych tedy i vám osvětlil, proč jsem tady a proč je náš úkol tak naléhavý." opětoval zdvořilostní frázi a konečně se dostal k něčemu důležitému.

"Když to řeknu jednoduše, ztratili jsme hvězdný destruktor," řekl trochu pobaveně, ale vzápětí opět zvážněl. "Destruktor Relentless byl na cestě do Korporátního sektoru, držel se na Hydianské tepně. Poslední pravidelné hlášení proběhlo z oběžné dráhy Telosu IV. Od té doby se snažíme o kontakt, ale bez výsledku. Vyslali jsme na místo vyšetřovatele, ale místní nejsou vůči Impériu příliš přátelští a velící si netroufli na trochu ostřejší přístup. Proto jsme se obrátili na váš velectěný klan s žádostí o pomoc." vysvětlil ti, jak se věci mají a proč přišel osobně. Kdyby se něco takového dostalo na veřejnost, Impériu by to rozhodně nepomohlo.
"Určitě máte spoustu otázek, obě dvě. Prosím, ptejte se." řekl ještě, i když bylo jasné, že Shebba ví všechno, co se toho úkolu týká. Vypadalo to spíše, že tě Sullivan trochu zkouší.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Dobra Desilijic
Učedník
Učedník
Příspěvky: 14
Registrován: 16.4.2016 15:38:09

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Dobra Desilijic »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic

Wut? Wut? Wut? Wut? Teraz som dokonca absolútne neskryto vyplešila svoje už tak dosť veľké oči. Zrenice sa mi museli rozšíriť asi v takej intenzite v akej sa mi stiahol zadok úsilím aby som sa nezačala smiať. Všemocné Impérium prosí o omoc Shebbu Desilijic, aby sme našli stratenú hračku. Je pravda, že oná hračka, je kurva drahá a nesie meno imperiálny krížnik..ale aj tak.
Zasmiala som sa. Nedalo sa inak. " Ospravedlňte ma..." Ale veď čo, aj on bol na sekundu z celej situácie celkom dobre naladený. " Mám len jednu malú otázku? Ako sa môže len tak stratiť hviezdny deštruktor? Nemám žiadne extra vojenské znalosti, nebojím sa tvrdiť, že som v tomto smere úplný analfabet..." a netreba podotýkať, že vojenská disciplína bola pre mňa úplne cudzí pojem. " ale tie lode sú veľké jak menšie mesto? Koľko ľudí je tak zhruba na palube? 40 tisíc?" Hmmmm 40 tisíc uniformovaných fešákov v čiernom, sivom, a čierno-bielom. To sa mi celkom páči. To je celkom fajn!

"Pri všetkej úcte vaši vyšetrovatelia by si mali zohnať väčšiu lupu!" Znova som sa zasmiala, ale len tak málinko a niečo mi hovorilo, že ak by som sa teraz pozrela na svoju adoptívnu matku, zabila by ma pohľadom. "Opäť sa ospravedlňujem, zrejme som sa nenaučila zo Shebbinej diplomacie až toľko." Žmurkla som na imperiála tak bezprostredne a priateľsky, že všetky ľady sa museli rozpustiť, pretože v mojej hlave sa rozpustili, a cítila som, že môj nemiestny humor ma s pánom kapitánom Sullym preniesli na úplne iný level. Cítila som rozkvet toho krásneho puta medzi nami dvoma. Nie "puta", ty tak maximálne cítiš putá ako ťa vezú pred tribunál za urážku imperiálneho činiteľa!

"Predpokladám, že možnosť, že za celou udalosťou stojí niekto zvnútra ste už prebrali a zavrhli. Nevravím, že to nie je možné, ale aby domáci uniesli krížnik? To sa mi zdá veľmi málo pravdepodobné. Okrem toho som presvedčená, že by sa niekto veľmi rýchlo prezradil? Z vlastnej skúsenosti viem, že ľudia veľmi radi rozprávajú. Ľudia veľmi radi povedia aj to čo nechcú. Väčšinou vám to povedia úplne dobrovoľne, niekedy sa len prekecnú....čím chcem povedať, že ak by za tým stáli lokálni z Talosu, už by ste o tom vedeli. Impérium, Neimpérium. Všetci tak strašne radi rozprávajú."

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Phate »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic:

Ani jeden z přítomných se nesmál tvým vtipům a narážkám. Atmosféra byla na bodu mrazu a bylo jasné, že tohle je vážná situace. Kdyby jsi se podívala na Shebbu, upravdu by tě propalovala pohledem. Naštěstí to vzal Dacre sportovně a nakonec se usmál.

"Chápu, že je ta situace velice úsměvná, ale Císaři do smíchu nebylo. A tomu, kdo mu tule novinu sdělil, už nebude do smíchu nikdy. Stejně tak skupině, která se jako první jala vyšetřovat tuhle vtipnou situaci." řekl ostře, aby bylo jasno, že jdou žerty stranou.
"Relentless byl na cestě na Bonadan a na jeho palubě byla naprosto minimální posádka. Na palubě bylo zhruba dva a půl tisíce členů posádky. Loď měla k dispozici pouze automatizované zbraňové systémy, žádné TIE, ani jednotky stormtrooperů. Šlo o pouhý transport, který měl proběhnout bez sebemenších problémů." pustil se důstojník do vysvětlování a obeznámení tě se situací.

"Zapojení někoho zevnitř nás samozřejmě napadlo, ale vyšetřování nás nikam nedovedlo. Bývalí kolegové členů posádky nemají žádné informace o možné vzpouře a loď zmizela se všemi lidmi na palubě. Samozřejmě to nevylučujeme, ale zatím je to ta méně pravděpodobná varianta vzhledem k výcviku a testům, které členové loďstva neustále podstupují." toliko k tvému prvnímu nápadu. Bylo samozřejmě možné, že se menší skupině nespokojených členů posádky podařilo zmocnit lodi, ale důkazy k tomu chyběly.

"Co se týká obyvatel na Telosu, byli tací, kteří se rozpovídali, ale většinou to byly nesmysly, které nikam nevedly. Potřebujeme vyšetřovací skupinu zvenčí. Rozumějte, né skupinu tvořenou výhradně z lidí." rýpnul si nakonec Dacre k pravidlu, které v řadách svého vojska razil Císař.

"Potřebujeme vás a minimálně dva další členy do jednotky, kterou povedu já sám." řekl konečně co bude tvým dalším úkolem.
"Pokud tě někdo napadá rovnou, sem s tím." ozvala se Shebba.
____
Pokud chceš, můžeš si dva zmiňované členy vymyslet sama a případně mi jejich nástřel poslat PMkou. Jinak ti samozřejmě někoho do jednotky šoupnu já :)
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Dobra Desilijic
Učedník
Učedník
Příspěvky: 14
Registrován: 16.4.2016 15:38:09

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Dobra Desilijic »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic
Nah, aby ste sa všetci neposrali! Tak na čo začneš sám s vtipom, aby ste ma tu potom prebodávali pohľadmi? Dobra, zlato ale ty si to naozaj prehnala. Si kráľovná nemiestneho vtipu ale odtiaľ potiaľ.
Po chrbte mi prebehol mráz, zrenice mi museli tancovať v kalejdoskopickej optickej šou, ale tak čo. Shit happens. Okolo niektorých ľudí sa diaľ trocha častejšie, lebo niekto si nevedel povedať a tak. Čo sa dá robiť. Aby som sa znova ospravedlnila? A tentokrát to ešte aj myslela vážne?Kde sme?!

"Určite celú situáciu nezľahčujem, to by som si nedovolila." Alebo možno áno?
"Dve a pol tisíc? Stále dosť mužov a žien na to aby sa mohli len tak stratiť. A pokiaľ sa nemýlim, aj keď astronavigácia nikdy nebola moja silná stránka, však Shebba..." Prvý krát som sa pozrela na matku od toho ako som prebrala slovo. Ale len tak na sekundu, aby som si overila situáciu a na škále od jedna do hneď ako tento chlap vypadne z môjho paláca ťa vydedím a hodím ťa do jamy s Rancorom ohodnotila ako moc zle na tom som.
"....nemám pocit, že by sa v tej lokalite nachádzali nejaké čierne diery." Olizla som si pery a pokračovala som ďalej.

"Čo náš nezvestný transport prevážal? "Opýtala som sa bez okolkov, tak či tak by ste si to nejako zistili, tak či tam kostlivci vždy vypadnú zo skrine, pokiaľ nemáme príslušné zvieratá, ktorým by sme tých kostlivcov pomleli a nasypali do žrádla. Oh a áno. Už to bol NÁŠ transport, lebo nebudeme si klamať, dosť som sa do situácie vžila, a predstava mňa ako detektíva? Mám vôbec hovoriť čo to robilo s mojim egom? Mám naozaj o tom začínať! Mám? Mám. Veľké veci.
A netreba rozprávať, že aj tie ďalšie veci, ktoré kapitán Sully vypustil z úst so mnou robili hotové divy.

"Môžem hneď teraz vymenovať milión ľudí, ktorý by sa k nám hodili, ale asi ťažko by som mohla povedať, že im verím natoľko aby som ich spomenula."
Moji známi skôr fungovali na báze službička za protislužbičku, primitívne diskusie pri pohári tvrdého, nič extra. Čo ak nad tým teraz premýšľam je fakt mega smutné a asi do 5 min upadnem do hlbokej depresie, pretože nechápem ako som takto mohla toľko rokov žiť!
"Zuzen Bald možno? Duros, tá žena má v hlave vypálenú mapu celej galaxiu tak a s takými zaujímavými detailmi, ktoré nenájdete ani v počítači. Navigácia, geografia se vším všudy, obyvatelia planét, zvyky všetko čo vás napadne. Pozná hypercesty. Jednoducho osoba, ktorá Vám nájde stratenú ihlu v poli asteroidov za 5 minút keď jej dáte dostatok indícií." To že je flegmatická a absolútne tolerantná a trpezlivá k mojim excesom to už je druhá vec. Nič nie je smiešnejšie ako počúvať jej historky odrozprávané s jej pasívne smiešnym nadhľadom po toľkých rokoch. Spomenula som, že Zuzen ťahá na 60? Dúfam, že nie.


-------
Tak aspoň takto, jeden člen týmu, snáď k veľkému Sullynmu šoku. :mrgreen: Mám to nejako rozviť do PM ale stačí ten náčrt v rámci príspevku?

Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Phate »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic:

Kapitán i Shebba si vyslechli co jsi měla na srdci a bedlivě poslouchali. Když jsi zmínila Zuzenino jméno, Sullivan se letmo podíval na Shebbu, která nepatrně, jak jen toho byl Hutt schopen, přikývla na znamení souhlasu s doporučením. Protokolární droid zachytil další z nenápadných přikývnutí a jal se Zuzen Bald kontaktovat.

"Pokud můžu, jako dalšího bych navrhovala Jaye Serona. Je trochu nevyzpytatelný, ale má výsledky." řekla rychle Shebba v huttese. Jay Seron byl lidský muž, který se živil vším od pašování po likvidaci bytostí na zakázku. Byl znám pro svou neúctu ke všemu co se jen lehce vyznačovalo nějakými pravidly, ale jeho výsledky se mu nedaly upřít. Osobně jsi se s ním nikdy nesetkala, ale už párkrát ti vyfoukl zakázku před nosem. Nikdo moc dobře nevěděl, jak je možné, že ho ještě nikdo nezabil vzhledem ke stylu jeho chování a jednání se zákazníky.

"Výborně, pokud ho můžete rovnou kontaktovat, byl bych vám vděčný." řekl Sullivan a lehce se huttce uklonil. Úklonu doprovodil lehkým úsměvem a opět se brátil směrem k tobě.
"Zbytek jedotky doplní moji muži. Vybral jsem je sám tak, aby co nejmíň připomínali imperiální důstojníky. Však sama uvidíte." pokračoval v monogolu. V konečném součtu vás bude šest. Dost na zamaskování jako posádka frachťáku, ale né tolik aby to budilo podezření.

"Zpět k Relentless. Loď nepřevážela vůbec nic. Pouze posádku a nezbytné potraviny. Zbylé zásoby, stíhačky TIE a hlavně posádku měla loď nabrat na naší základně v Korporačním sektoru, kam se ovšem loď nedostavila." osvětlil kapitán další fakta.
"Na Hydianské tepně žádné černé díry nejsou, je to velice frekventovaná trasa. O to je zmizení divnější. Pokud nemáte další dotazy, půjdu za svou jednotkou. Jakmile vás kontaktují Seron s Bald, dejte mi prosím vědět." rozloučil se Sullivan, oběma se uklonil a odešel z hlavního sálu nečekajíc na další dotazy.

"Co si o tom myslíš?" zeptala se tě Shebba velmi prostě.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Uživatelský avatar
Dobra Desilijic
Učedník
Učedník
Příspěvky: 14
Registrován: 16.4.2016 15:38:09

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Dobra Desilijic »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic
"No myslím si, že byť cisár a mať k dispozícii toľko kreditov ako on, tak by som si dala postaviť zbrusu novú hračku masovej deštrukcie a nenaháňala by som sa za jedným starým ojazdeným strateným krížnikom, ktorý aj tak nič extra špeciálne neprevážal?"
Toť časť môjho názoru na celú vec. Galaxia by bola iným a krajším miestom kedy na jej čele stáli Hutti.
"Na druhej strane to zaváňa detektívnym trilerom...." Asi zavesím svoje povolanie, nech už je to čokoľvek na klinec a stanem sa spisovateľom.

Inokedy by som možno polemizovala, ale dneska som sa na silné a hlboké dedukcie fakt necítila. Okrem toho tu sa nad ničím ani rozmýšľať nedalo. A bez toho aby som vedela čo prinesie budúcnosť to celé bolo vzrušujúcejšie a úplné úžasné. Shebba to na mne musela vidieť ale tešila som sa ako malé dieťa. Ono niekto by mi to neveril ale zabíjanie ľudí, vyhrážanie ľuďom, život v paláci môže byť v istej miere stereotypom! Ha! Trepem, svoj život by som za nič na svete nevymenila!
"Ty si vedela ľudí a situácie odhadnúť vždy lepšie ako ja. Čo si myslíš ty? Okrem toho že Sullivan nám určite nepovedal všetko čo vedel, alebo povedal a jeho nadradený ho detailnejšie neodhalili? Tak ma napadlo zmysli v tej oblasti aj iné lode? Ľudia? Možno by som sa mohla dopredu informovať? Zuzen by mohla čo to vedieť. Vieš si predstaviť ich pohľad keď zistia, že Zuzen je stará vráskavá starena?" Musela som trocha odbočiť od témy. Bola som fakt v úplnej extáze zo všetkého.

"A čo sa týka Serona? Pred tebou to aj tak neskryjem ale prečo práve on? Nikdy by som tvoj názor nespochybnila, ale....nekultivovaný anarchista ako časť tímu? To bude naozaj niečo....." Muselo to mať nejaké opodstatnenie, prečo moja matka vybrala práve neho. Buď ma chcela vyburcovať k osobnej súťaživosti a nedopustiť aby mal nejaký neprispôsobivý idiot predo mnou navrch...čo samozrejme mať nebude. Alebo malo v pláne jeho povahou totálne zamestnať imperiálov aby som sa mohla plne venovať získavaniu informácii zvnútra. A možno sa chcela len dobre zabaviť na skvelom dream teame z Du Hutty, babička, debil a takmer dokonalá mačiacia bytosť. Byť na Shebba možnosť číslo tri by bol môj hlavný motivátor.


Uživatelský avatar
Phate
Mistr Moderátor
Mistr Moderátor
Příspěvky: 975
Registrován: 28.12.2012 20:08:27
Bydliště: Coruscant
Korea North

Re: Dobra Desilijic - Bojíš se tmy?

Příspěvek od Phate »

Du Hutta, palác Shebby Desilijic:

Shebba si vyslechla všechny tvé názory a pouze souhlasně přikyvovala. Přikyvovala jemně, ale i tak se celé její tělo vlnilo.
"Ten křižník byl úplně nový, tedy podle informací, které mi kapitán předal. Máš pravdu, že si Císař může udělat lodí podle libosti. Je jasné, že Relentless vezla něco, co by Císař nerad ztratil." spustila Shebba klidným tónem. Bylo nadmíru jasné, že se vám nedostalo všech informací, ale už bylo méně jasné, jestli je ví sám kapitán, nebo byy odepřeny i jemu.

"Co se týče ztracených lodí, Zuzen bude určitě vědět víc a doufám, že mi dáš vědět jak dopadlo první setkání s ní a kapitánem." pokračovala Shebba a pomalu se začala na plošině přesouvat k podlouhlému stolu, na kterém byly pochoutky ze všech koutů galaxie.
"Pokud nemáme všechny informace, budeme je muset získat a tím se dostávám k tvému dalšímu dotazu," přerušila svou řeč aby vložila do úst něco, co vypadalo ještě poměrně živě na to, že z toho měl být malý zákusek. "Seron je vskutku ukázkový příklad narcistního, arogantního idiota, ale napadlo tě jak je možné, že vždycky splní zakázku tak rychle? Dlouhé roky budoval obrovskou informační síť, které se ta Imperiální nemůže rovnat. Ani my nemáme tolik informátorů jako Seron. Budeš ho muset vytrpět a pokus se ho nezabít. Bude se ještě hodit."

Shebba do sebe hodila několik dalších pochutin a rozhlédla se po místnosti, kde se kromě vás nacházel akorát protokolární droid. Ten pochopil, rychle se otočil a zmizel z doslechu.
"Mám pro tebe ještě jiný úkol. Pokud bude příležitost dostat se do uzavřené imperiální sítě, zjisti co nejvíce informací, které by nám byly k užitku. Věřím, že dovedeš rozlišit co je podstatné a co nám bude k ničemu." řekla v huttese a naházela do úst několik živých zákusků. Pokud jsi měla nějaké dotazy, mohla jsi se ptát, pokud ne, bylo potřeba kontaktovat Serona a Zuzen na jejich soukromých linkách.
“There’s no blade as keen as surprise.”


Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené výcviky“