Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Pakliže je hráč neaktivní déle než 30 dnů, jeho mise bude dočasně přesunuta sem

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od MrTukan »

"Lisa"- vesmírná prázdnota:

Pozitivní na celé situaci bylo to, že nás osádka této základy, alespoň zatím, nechtěla bezpodmínečně mrtvé. To mohli naši hostitelé obstarat již venku pomocí stíhačů a raket, kterým bychom se jen těžko ubránili. Na druhou stranu to se mohlo velmi snadno změnit, a tak bylo potřeba přistupovat k celé situaci velmi obezřetně. Nepochyboval jsem o tom, že Miat s Inyri budou vyzbrojeny až po uši a budou schopny nadělat hodně nepříjemností, nicméně vzhledem k tomu, jak vypadal hangár, do kterého jsme vletěli, jsem si nebyl jistý, jestli by skutečně bylo v našich silách přežít otevřený ozbrojený konflikt. Proto bylo důležité se mu vyhnout. Tato moje domněnka se mi potvrdila, když jsem viděl vojáky, které Inyri pojmenovala jako uvítací výbor. Evidentně to byli cvičení vojáci, žádná chátra, piráti ani pašeráci. Což mohl být vzhledem k našemu společenskému statusu trochu problém. Celou dobu jsem doufal v pirátskou základnu, toto ovšem rychle vzalo za své. S piráty bych se nějak domluvil, s vojáky to mohlo být mnohem obtížnější. Příslušnost vojáků jsme nerozpoznali, ovšem pozitivní bylo, že patrně zcela jistě nepatřili k imperiálním silám, které byly rozdrobeny po celé galaxii a stále dělaly potíže. Imperiálové by se ovšem nevzdali svého obvyklého vybavení. Negativní na druhou stranu bylo, že jsme netušili, s kým tato vojenská základna sympatizuje, a proto jsme museli být ještě víc obezřetní při jednání s nimi.

Vypnul jsem systémy lodi a zablokoval jsem ovládání, aby se mi v ní nikdo nemohl rýpat a potom už bylo na čase připravit se na těžké vyjednávání, které obsahovala nutnost vyjít ven a postavit se před hlavně spoustě blasterům. K pasu jsem si připnul svůj vlastní oblíbený blaster, se kterým jsem prošel již kdejaký průšvih a bitku a do kapes jsem si nastrkal požehnaně zásobníků, abych se nedostal do úzkých, kdyby opravdu došlo na střelbu. Doufal jsem však, že se z tohohle dokážeme prostě vykecat. Vyrazil jsem k východu z lodi, kde už na nás čekala Miat a tam jsem oběma svým společnicím odpověděl na Inyrinu otázku.

Plán je jednoduchý, kdyby nás chtěli zabít, mohli to udělat už venku s podstatně menšími ztrátami, než které by měli, kdyby se o to pokusili tady. Budeme tedy blufovat, vyjednávat a tvářit se hrozivě, ale zároveň mile a přátelsky. V žádném případě nebudeme odkládat svoje zbraně a budeme se snažit zůstat pohromadě. Miat pamatuješ si na naše první setkání? Tehdy jsme sice tu bombu měli, ale oni přeci nevědí, že ji teď nemáme, že?

Pousmál jsem se, spustil jsem výstupní rampu a otevřel jsem průchod. Pokud by vojáci venku okamžitě spustili palbu, byl by to zřejmě náš konec, nicméně jsem věřil, že tak zbytečně zbrklí nebudou. Vyšel jsem ven průchodem jako první a nechal jsem svoje společnice, aby mě následovali. Nikam jsem nepospíchal a zůstal jsem stát jen kousek od průchodu, ještě na vyvýšeném místě na rampě, abych měl přehled o situaci. Brutálně ozbrojená Miat a hrozivě působící Inyri mi jako obvykle kryly záda a každý příčetný voják by si rozmyslel, jestli má začít střílet nebo doufat, že se vše vyřeší civilizovaným způsobem. Chtěl jsem si pro sebe uzmout výsadu prvního slova, a tak jsem neváhal a začal jsem mluvit hned jak jsem zastavil. Snažil jsem se udržet klidný, přesto ale výrazný hlas, který měl naznačovat,že nejsem nepřítel, ale zároveň si nenechám dělat na hlavu.

Zdravíčko přátelé! Přicházíme na vaše pozvání v míru a nemáme v úmyslu vás jakkoli ohrozit. Jenom prolétáme a rádi bychom pokračovali v naší cestě, která se vás nijak netýká, stejně jako nás se netýkají vaše záležitosti.

Nicméně abychom si dobře rozuměli, stejně jako vy, i my máme zbraně, které nemáme v plánu odložit, ale ani z nich nemáme v plánu střílet. Takže pokud budete v klidu vy, budeme v něm i my. Musím vás ovšem varovat před tím, aby se kdokoli přibližoval nebo se pokoušel dostat do naši lodi. Mám u sebe dotonátor, který ji kdykoli může odpálit spolu s polovinou vaší základny vzhledem k nákladu, který převážíme. Stejně tak se loď odpálí pokud do 6 hodin neprodloužím nastavený program a nebo pokud se někdo neautorizovaný pokusí dostat do lodi, případně s ní bude chtít hýbat a to jakýmkoli způsobem. Vlastně doporučuji vůbec se jí nedotýkat.

To jenom abychom si rozuměli. Teď bych vás rád požádal, abyste mi představili někoho, s kým můžu jednat, abychom si mohli vysvětlit toto nepříjemné nedorozumění, ke kterému došlo a abychom se mohli každý ubírat dál svým směrem bez toho, aby tady došlo ke strašlivému masakru, který by neměl žádný smysl.


Hrdě jsem stál na rampě a odhadoval jsem svoje šance na rychlou smrt, pokud to do mě naperou zároveň všichni vojáci na mě mířící. Nechtěl jsem umřít, protože jsem stále nedosáhl svého cíle, který mě drží už nějakou tu dobu při životě, a ten byl jediný, svléct si osobně Miat z jejího brnění a vyzkoušet její příjemnější tvář bez toho, aby mě u toho zabila. Tahle výsada navíc patřila jí a ne nějakému bezejmennému vojáčkovi.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Atalon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1210
Registrován: 28.3.2010 17:29:34
Bydliště: Psst! To je tajný

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od Atalon »

"Lisa"- neznámá základna:

Tvé prohlášení šlo zcela do prázdna. Nikdo z požehnaného vějíře zbraní se ani nepohnul, stejně jako se ani jedna z hlavní nevzdala svého cíle. Snad jen v hangáru samotném se situace trochu změnila a většina obsluhy se takticky přesunula k nějakému krytu nebo alespoň zkontrolovala cestu k nejbližšímu východu.
Trvalo dobrých pět minut, než ti někdo konečně odpověděl. A trochu neočekávaně ta odpověď nesla sladká melodie příjemného hlasu z povzdáli.
“Zajímavý způsob jak se představit.“
Skupina vojáků se rozestoupila jako na povel, organizovaně a ukázněně, aby udělali prostor vysoké ženě v černo-rudé róbě s podivným bílým znakem na ramenou, obklopené ozbrojeným doprovodem dalších vojáků.
“Nedá se ale říct že zrovna moudrý.“
Dodá, když se zastaví krok před svými vojáky. Je vysoká s výraznými rysy ještě umocněnými složitým spletencem havraních vlasů. Není nijak nádherná, viděl jsi mnohem krásnější ženy. De facto dvě krásnější tě právě doprovází. Ale přesto je na ní něco zajímavého, podmanivého. Něco co z té vyzáblé tváře, lícních kostí jen těžko potažených kůží a sokolích očí dělá majestátní zjev.
“Teď nás totiž bude váš náklad zajímat o to více. Stejně jako okolnosti které vás s ním sem přivedli, nemyslíte?“
Její hlas je jako nejčistší banthská smetana a odkapává jí ze rtů po kapkách skoro žadonících o slíznutí. Jen kdyby nad nimi nestrážili ty sokolí oči se svým chladem dravce.
“Takže?...
Co tak nebezpečného převážíte? Pane..?“
Na některé věci v životě se musí s klidem, rozumem, rozvahou a svinsky velkou Silou!


Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od MrTukan »

"Lisa"- neznámá základna:

Gordon, Frye Gordon a tohle jsou moji společníci.

Pohotově jsem odpověděl na nevyřčenou otázku, pohodil jsem hlavou směrem k ženám, které mě doprovázely a zachovával jsem si důstojný zjev prachsprostého pašeráka, abych poté teď už doopravdy klidným hlasem, pokračoval. Byl jsem určitou chvíli docela nervózní, že opravdu dojde na střílení, ale potom co se tu objevila tahle zvláštně vypadající ženština, která si se mnou evidentně chtěla povídat, jsem se docela uklidnil. Mluvení mě vždycky šlo aspoň tak dobře, jako Miat střílení.

Takže na bezpečnostní autodestrukci lodi není nic až tak zásadně zajímavého, prostě jenom nemám rád, když mi někdo sahá na moje věci. Nebezpečný totiž není až tolik náklad, který převážíme, ovšem sami dokážeme být dost nebezpeční v případech, kdy se k nám někdo chová nepřátelsky. Takže jestli mi rozumíte, to je asi taky důvod, proč jste nás pozvali na návštěvu, abychom se seznámili, spřátelili a vyřešili tohle malé nedorozumění, nemám pravdu?

Sebevědomě, přesto ale pomalu a velmi rozvážně, jsem vykročil směrem k velitelce, přičemž jsem pomalu rozpřáhl ruce v přátelském gestu a rozhodl jsem se zapojit svůj šarm se špetkou drzosti tak, že jsem se sám pozval dál.

Nicméně, když už jste nás tak hezky uvítala, dovolte mi zeptat se i na vaše ctěné jméno, abych věděl, s kým mám tu čest. Co kdybychom se přesunuli někam, kde bude o něco útulněji, trochu se občerstvili a pěkně si popovídali? Z moji zkušenosti to obvykle řeší dost problémů.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Atalon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1210
Registrován: 28.3.2010 17:29:34
Bydliště: Psst! To je tajný

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od Atalon »

"Lisa"- neznámá základna:

Jen jeden krok za rampu tvé lodi a snad všechny zbraně změnili směr přímo k tobě. Všechny, kromě malého děla, které přes tvé rameno s cvaknutím vykreslilo trojúhelník zaměřovačů na černé róbě. Žena se tím ale nezdála být zaskočená a s nyní již o poznání chladnějším hlasem ti odpověděla.
“Z mojí zkušenosti je zase snazší nevítané problémy pohřbít, pane Gordone.“
Teprve teď se její pohled stočí na Miat, kromě pohledu ale nic nepřijde. Promluví až když se opět obrátí k tobě.
“Teď, když jsme si jak předpokládám vysvětlili naše postavení…“
Je jasné že vaše hostitelka měla v úmyslu pokračovat, ale její výmluvnost utiší reprodukovaný hlas.
“Vysvětlili?“
Skočení do řeči se jí nelíbí, ani v nejmenším. Ale teprve pohled Miatiným směrem ji skutečně umlčí a zařídí změnu směru mnoha zbraní. Ani vaší hostitelce není tak docela příjemné zjištění, že kanón bezesporu schopný napáchat nemalou paseku se přemístil z jejího hrudníku přímo k jejímu čelu.
“Přikažte mu ať skloní zbraň. Okamžitě!“
Studený a dominantní, takový je tón kterým tě počastuje a i když na její majestátní fasádě se mnoho nezmění, mezi jejími muži neklidu rapidně přibude.
“Myslím, že se kapitán na něco ptal. A vzhledem k okolnostem, celkem slušně, řekla bych. Takže by bylo na místě mu odpovědět, nemyslíte.“
Takhle studenou si Inyri neviděl od Ilumu, ale její povýšený pohled se teď takřka vyrovná tomu před tebou. Obě ženy se vzájemně pozorují pohledy které nemají daleko k zažehnutí vzduchu kolem. A ten už začíná být skoro vidět. Na spoustě vojáků si všimneš nervózních záškubů, střídají cíle, jako by se nemohli rozhodnout kdo z vás představuje největší hrozbu a ještě víc, jestli v tomto rozestavení dokáží ochránit svou paní. Muži kolem ní se dokonce pokouší pomaličku vysunout z řady, aby ji mohli zaštítit v případě nouze.
“Magra Feranhe Dostiah.“
Prohlásí najednou žena s hrdostí modré krve, kterou dost možná někde někdy tohle jméno i představovalo.
“A “my“ jsme vás rozhodně na návštěvu nepozvali. Vstoupili jste na naše území a teď rozhodují já, o vašich životech.“
Nato se prudce obrátí k Miat.
“Je to už dostatečně vysvětlující?!“
Zaměřovač se z jejího čela nehne ani o milimetr.
“Ani ne.“
Zazní z reproduktorů obrněné helmy suše.
Na některé věci v životě se musí s klidem, rozumem, rozvahou a svinsky velkou Silou!


Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od MrTukan »

"Lisa"- neznámá základna:

V jednu chvíli byl vzduch tak prosycený napětí, že se dal skoro krájet. Situace byla skutečně výbušná a mohl jsem děkovat možná jenom slušné disciplíně a výcviku vojáků proti nám stojícím, že se ještě nějakým neuváženým pohybem nebo výstřelem nerozpoutaly jatka, která bych ve svém aktuálním postavení jenom těžko mohl přežít. Miat a inyri se vložily do rozhovoru v pravou chvíli a když jsme přestáli nejkritičtější moment, zdálo se, že se konečně budeme s našimi hostiteli moci bavit trochu rozumněji, minimálně jsme teď měli jejich pozornost a respekt. Teď byl ovšem čas, aby za nás mluvil rozum a nikoli svaly. Ženy byly v tomto ohledu poněkud vznětlivější a i přes to, že jsem se strachem potil až na zadku, musel jsem působit přesvědčivě, klidně a odhodlaně. Proto jsem do svého hlasu promítl trochu pokory a uctivosti, nechtěl jsem dál ženu přede mnou provokovat, radši bych navázal dialog, který by nemusel skončit naší smrtí. Ve svém projevu jsem záměrně nereagoval na konflikt, který proběhl mezi ženou a moji posádkou, Namířený kanón byl dostatečná pojistka pro komunikaci.

Rád vás poznávám vážená paní Dostiah a věřím, že se tohle malé nedorozumění dá snadno objasnit. Touhle oblastí jsem naplánoval průlet hyperprostorem, přičemž nás z něj tady ovšem něco vytáhlo, mám za to, že to byla patrně vaše základna a to ať už kvůli své velikosti nebo kvůli nějakému zařízení, kterým disponujete, to je mi celkem jedno. Hned na to utrpěla veškerá naše elektronicky podivné škody a kvůli tomu jsme se nemohli vrátit na náš původní kurz a do hyperprostoru. Neměli jsme tedy vůbec v úmyslu se v této oblasti zastavovat a jakkoli tady slídit. Proto mám za to, že jste nás sem sami pozvali.

Potom jsem se přeci jenom rozhodl reagovat i na postavení Miat a Inyri.

Jistě jste si také již všimla, že moji společníci jsou občas poněkud podráždění, když se jim nelíbí jednání lidí, kteří s námi jednají. Na rozdíl ode mě jsou to totiž válečníci a dlouhé plkání jim nevoní. Nicméně já jsem přesvědčen, že se rozumným jednáním dá, minimálně tato naše situace, velmi snadno vyřešit bez toho, aby došlo ke zcela zbytečnému krveprolití. Jak už jsem jednom řekl, jsme tu zcela náhodně, přišli jsme v míru a je nám úplně jedno, kdo jste a co je tohle za místo. Rádi bychom se vrátili zpět na náš kurz a tím by se naše cesty mohly rozejít a všichni budeme spokojeni, co vy na to?

Usmál jsem se na ženu přede mnou a doufal jsem, že s ní bude rozumná řeč. Miat byla totiž evidentně nadržená vystřílet další planetu, což mi ovšem nepřišlo jako dobrý nápad. Mohla si to schovat na Bespin.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Atalon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1210
Registrován: 28.3.2010 17:29:34
Bydliště: Psst! To je tajný

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od Atalon »

"Lisa"- neznámá základna:

Nastala další dlouhá chvíle ticha protkávaná pouze vražednými pohledy obou stran. Nakonec se ale přeci vaše hostitelka obrátila k tobě a vrátila se jí do tváře ona kočičí póza, s níž vás uvítala.

“Zajímavé, pokud je to tak? Tak vám jistě nebude vadit když mí muži prohledají vaši loď a ověří si vaši verzi ze záznamů vašeho počítače, že ne?“

Sladká slova v sobě skrývala dost jedu na usmrcení rancora, ale Dostiah se při nich tvářila jako by vám prodávala cukroví.

“My vás během té doby samozřejmě náležitě pohostíme, nejsme tu přeci žádní barbaři, že?“

Sarkazmus, ironie a narážka tak přímá, že si skoro slyšel skřípění zubů za svými zády. Nebo to možná byla jen tvá představivost atmosféricky dokreslující toto dilema od něhož se dalo čekat ledacos. Zvláště když vzápětí z obklíčení vykročilo osm vojáků směrem k vám.
To bylo také nejdál kam se dostali, když jednomu z nich přistála asi deset centimetrů před špičkou boty dávka plazmy. Varovný výstřel, to bylo jisté, protože představa že by něco tak obřího jako dělo v Miatiných rukou mělo tak slabou sílu že pouze odpaří kus podlahy hangáru, pravda dost velký aby jím ten voják propadl, byla i tak nemyslitelná.
Rozhodně to ale celou situaci pěkně přihřálo.
Střela dopadla asi metr a půl od Dostiah, prakticky vedle vojáka který jí chránil a který se před ní vzápětí heroicky vrhl. I to jí ale stačilo, aby ztratila trochu z té dokonalé fasády a přikrčila se v obklíčení svých stráží. Vojákům to zase posloužilo jako další záminka k nervozitě a že se okamžitě nestrhla plazmová bouře byl vlastně zázrak.
Nebo možná mírné pochopení “uvítacího výboru“, že proti téhle výzbroji jsou jakékoli zbroje zbytečné. Tohle nebyla situace z které dokáží odejít bez škrábnutí a spousta z nich začala věnovat nemalou pozornost Miatině brnění ve snaze odhadnout jak moc síly bude třeba aby tohohle plastocelového obra složili.
Na některé věci v životě se musí s klidem, rozumem, rozvahou a svinsky velkou Silou!


Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od MrTukan »

"Lisa"- neznámá základna:

Dostiah nebyla nikterak slabým protivníkem, avšak už se zdálo, že se pomalu někam dostáváme. Nicméně než jsem stačil zareagovat na její slova svým protinávrhem, dalo se zcela nesmyslně do pohybu několik jejích vojáků, což se zase nelíbilo Miat. Varovný výstřel jednoznačně určil, kdo je teď v hangáru nejobávanějším válečníkem, nicméně rozpoutat přestřelku by se, zejména moji osobě, v tuto chvíli opravdu moc nehodilo. Proto jsem rychle zasáhl svoji hranou nonšalancí. Hranou, protože jsem byl z celé situace také samozřejmě nervózní jako všichni ostatní přítomní, ale připustit si to byla jenom cesta do pekel.

Tak se zase všichni uklidníme. Abychom se pohnuli dál, než aktivita vašich vojáků přivodí některému z nich zranění. Nemám problém s tím, abyste si prohlédli, co bude libo, ale nehodlám připustit, aby se mi po lodi potuloval někdo cizí, zvlášť když nemám valné mínění o tom, co by v jejích útrobách mohl dělat. Dovolím vstoupit na palubu svoji lodi dvěma vašim mužů. Jeden může naši loď prohlédnout za doprovodu Inyri (kývnu jsem lehce směrem k méně oděné ženě za mnou) a druhému pod svým dohledem dovolím projít veškeré záznamy našeho počítače a navigace týkající se této naší cesty a průletu tímto prostorem. Zatímco bude probíhat tato prohlídka, věřím že vzhledem k velikosti naší lodi nebude příliš dlouhá, bude vám tu dělat společnost Miat, který by vám v případě zájmu mohl povyprávět o mnoha válečných taženích, kterých se, vzhledem k jeho stálé přítomnosti zde, úspěšně zúčastnil. Doporučoval bych ovšem zůstat pouze u mluvení.

Pokýval jsem hlavou směrem k Miat a přemýšlel jsem, jestli ona nakonec opravdu nechce, aby se tu strhly pořádná jatka. Doufal jsem, že velitelka přede mnou pochopí svoji situaci a bude jí moje nabídka dostačovat. Ani tak se mi nelíbilo, že se mi po lodi budou potulovat cizinci, na druhou stranu musel jsem učinit nějaký ústupek, abychom se mohli posunout ve vyjednávání.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Uživatelský avatar
Atalon
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 1210
Registrován: 28.3.2010 17:29:34
Bydliště: Psst! To je tajný

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od Atalon »

"Lisa"- neznámá základna:

Vaše hostitelka, stále ještě nemale pocuchaná celou situací a jejím nehezkým vývojem reagovala pomalu. Hodně pomalu. Nejprve se napřímila, uhladila nedostatky na své róbě vytvořené příliš rychlým pohybem, než konečně pokynula svým vojákům ke sklonu zbraní. A ani tak se neodhodlala k opuštění svého hnízda. Všiml sis také, že její černo-zelené oči celou tu dobu přeskakovali nejen mezi vámi a jejími muži, ale i po zbytku hangáru, teď už docela opuštěného.

“Akceptovatelná nabídka, řekla bych, nevidím v tom…“

Pronesla nakonec opět se svou nonšalancí, o nic méně hranou. Nakonec ale byla i tak přerušena. Otázkou ale bylo kým, nebo čím.

Jakoby jí něco zrázu napadlo, nebo možná, jen možná někdo… její róba a extravagantní vizáž jistě skýtala nejednu možnost skrytého komunikátoru a koneckonců zatím nic nedokládalo, že by byla skutečně tím nejvyšším zde.

“…problém.“

Dořekla přeci nakonec, po doslova nepřehlédnutelné pauze.

“Přesto bych dávala přednost malé úpravě.“

Zapředla po chvilce s elegancí lehké děvy.

“Co kdyby nám místo tady vašeho obrněnce, dělala společnost tady vaše…“

Co mělo následovat nebylo třeba dodávat, tón stačil aby se většina dívek v galaxii naježila a dost možná i něco horšího. Nu, Inyri za tebou nehnula ani brvou, jen se ti zdálo jako by se přes tvé rameno přelil neviditelný obláček studené, štiplavé mlhy zalézající pod kůži a do kostí pomalu a neústupně se napínající k vaší hostitelce.

“Pochopte, jeho přítomnost je vůči mým mužům poněkud intimidující. Kdežto ona… řekněme že mý muži budou v její přítomnosti podstatně… relaxovanější. Co říkáte?“

Ani tentokráte Inyri nereagovala, jen chlad z jejího směru vycházející teď skoro formoval paži natahující se po vyzáblém krku ctěné lady. Ale přeci to nebylo všechno, ještě tu totiž byl jeden pocit, takové známé šimrání kdesi na zátylku, ale zevnitř lebky. To kterému většina galaxie říká intuice a tvůj otec “rozdíl mezi bohatstvím a márnicí“. Pocit, že se něco změnilo, že něco nehraje…
Na některé věci v životě se musí s klidem, rozumem, rozvahou a svinsky velkou Silou!


Uživatelský avatar
MrTukan
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 2585
Registrován: 22.3.2008 23:43:55
Bydliště: Olmitz
Czech Republic

Re: Frye Gordon - Duchové prázdnoty (MrTukan)

Příspěvek od MrTukan »

"Lisa"- neznámá základna:

Zdálo se, že můj návrh bude přijat a budeme se moci posunout v této záležitosti dál, nejlépe co nejdál od téhle podivné základny. Bohužel mi nemohla uniknout změna v tónu řeči a drobná přestávka, kterou naše hostitelka udělala. Zdálo se, že dostala pokyny od někoho ve vyšším postavení, od někoho, kdo se s námi ovšem nechtěl setkat. Nechutné narážky, které následovaly potom, mě sice nevyvedly z míry, ale otrávily mě dost na to, abych ve svém vyjednávání trochu přitvrdil. Uvědomoval jsem si, že mají patrně trochu navrch co se týkalo vojáků a palebné síly, ovšem v tuhle chvíli jsme stále mohli vyjednávat ve stínu této hrozby.

Tak to se určitě nestane. Já úkoluji svoje lidi, vy můžete dělat totéž se svými. Nicméně pokud nás chcete urážet, radši bych dále pokračovat ve vyjednávání s někým, kdo tu skutečně rozhoduje, abych věděl na čem jsme.

Na chvíli jsem se odmlčel a čekal jsem, kdy přijde povel ke střelbě. Mezitím jsem po očku znovu kontroloval hangár. Začalo se mi zdát, že z tohohle prostě bude průšvih. Přesto byla ale lepší šance se z toho vykecat. Byl by to patrně rychlý konec, nicméně jsem se ze svého místa ani nepohnul a pak jsem vstřícným hlasem pokračoval.

Nepřišli jsme se s žádnými nepřátelskými úmysly a rádi odsud zase rychle vypadneme bez toho, abychom Vám dělali nějaké problémy. Moje nabídka týkající se prohlídky naší lodi stále trvá za původních podmínek a věřím, že tuhle situaci můžeme vyřešit po dobrém.
Obrázek

Moderátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít svůj výcvik.
Administrátor je člověk, kterého hráč nesmí naštvat, pokud chce přežít.
Aneb všichni jsme si rovni, nekteří jsme si však rovnější.

Zamčeno

Zpět na „Dočasně uzavřené mise“