Anesteus Cade

Zde vytvořte svou přihlášku pro vstup do daného období.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
Girik Narth
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Příspěvky: 356
Registrován: 20.8.2008 18:29:13
Kontaktovat uživatele:

Anesteus Cade

Příspěvek od Girik Narth »

Moderátor: Funny

Jméno: Anesteus Cade

Rasa: Duros

Planeta narození:Duro

Věk: 35

Povolání: Nájemný lovec

Životopis: Anesteus se narodil na Duru jako leckterý Duros. Jako malý se ale dostal do rukou barmana jednoho pěkněho pajzlu. Nikdy se nedozvěděl kdo byli jeho rodiče ani proč ho odložili na ulici ale nikdy si s tím lavu příliš nelámal. No ale ten barman jak se nakonec ukázalo nebly právě dobrý otec. Anesteus byl často bit až nakonec utekl. Školou mu byla ulice. Živil se jako kapsáříček a byl v tom zatraceně dobrý. Málokdo se uměl plížit jako on. jednou se ale pokusil okrást jednoho po zuby ozbrojeného cizince. To se mu nepovedlo ale cizinec byl nadšen odvahou tehdy 14letého Durose a jeho scopnostmi. Vzal ho tedy na svou loď a odvezl na Nar Shadaa-sídlo centrály. Zde začal Anesteův výcvik. Cvičil se všemi možnými zbraněmi,cvičil se v hackování,cvičil se v páčení apod.,cvičil se stíhačkou a tak dále a tak dále. Ve 25 letech začal pro Centrálu opravdu pracovat i když jeho výcvik stále trval. Ale ve 30 letech nastal obrat. V té době už zlikvidoval spoustu cílů a byl v tomhle opravdu dobrý. To přitáhlo pozornost Genoharadanu. Starobylému cechu nájemných lovců který likvidoval cíle které mohli ohrozit Republiku. Zrádce,teroristy,politické rivaly apod.. Anesteus v tom viděl velkou příležitost a tak přijal. Ale také věděl že to Centrála nenechá jen tak. Tedy poté když dostal misi odletěl a s lodí narazil do asteroidu. Měl připravený skafandr a tak se dostal na povrch asteroidu kde ho vyzvedla loď Genoharadanu. A tak začal jeho éra opravdového lovu.

Hlavní a záložní zbraň: Podle úkolu

Schopnosti: Dostalo se mu dobrého výcviku. Zvládá boj s téměř veškerým arzenálem jež mu může být nabídnut a také se vyzná v boji beze zbraně,ovládá nabourávací techniky a další věci které se mu můžou hodit.

Charakter: Samotář. Neodmítá pomoc ale často pracuje sám. Je to jeho práce a mimoto že to dělá pro peníze ho to uspokojuje. Moc se neusmívá ale je dost seběvědomý. Umí být velmi přesvědčivý a pokud si zamane dosáhne svého.

Popis: Vysoký a vyhublý... Nosí lehkou echanijskou bitevní výstroj a přes ní oblečení tedy zbroj není vidět a díky tomu že je Echanijská tak skoro ani nejde poznat že ji má na sobě. Nosí klobouk která mu halí tvář...

Volba odbobí: Jedi Civil War

Zamčeno

Zpět na „Mandalorianské a Sithské války“