Nejen o pravidlech této sekce

Knihy, které již vyšly v češtině

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Kapitan.Solo

Nejen o pravidlech této sekce

Příspěvek od Kapitan.Solo »

Takže tady máme slibovanou sekci, kde najdete své uplatnění také vy. Samozřejmě by to ale jen stěží fungovalo bez nějakých pravidel, a proto zde poznamenám pouze ty nejzákladnější:

1. Tvar příspěvků: Nebudeme samozřejmě chtít slohově a gramaticky bezchybnou práci, ale když píšeme recenzi, měli bychom se vyvarovat alespoň těch "nejokatějších" chyb. (Pamatujte, že vždy se objeví někdo, kdo nic neumí, a proto jen kritizuje, tak ať není co).

2. OT: Takže - ať nejsme mimo téma, prosím, aby se veškeré recenze týkaly opravdu světa Star Wars. Doufám, že zde nemusím uvádět, že toto není rubrika pro témata typu "Pomoc, nevím, co mám dělat,..." apod.

3. Kritika: Samozřejmě zde není místo ani pro kritiku recenzí, které se Vám zde budou zdát zkreslené, fiktivní, či naprosto nesmyslné, na to je zde sekce "Diskuze k tématům".

Na závěr - a to doufám, že zde nemusím ani uvádět, žádám, abyste nevytvářeli duplicitní recenze. Snažili se dodržovat jakýsi přehledný režim a nevkládali obrázky větší než 640x480 (viz. Pravidla fora).

Uživatelský avatar
Jordi Linx
Administrator
Administrator
Příspěvky: 6477
Registrován: 14.11.2007 09:50:20
Bydliště: Fyodos
Discord: Yoshi#2991
Kontaktovat uživatele:
Bohemia

Příspěvek od Jordi Linx »

... takže jsem promazal 'prázdné' recenze, aneb památku na Ruplikona a tímto tedy dávám možnost napsat recenze nové, platí samozřejmě předchozí pravidla ... jinak je mi jedno, kdo recenze napíše, ale snažte se, aby trochu vypadali(nějaký dodržování pravopisu, obrázky nejsou na škody). A nechci tu diskuzi typu já si zabírám tohle a já tamto, prostě udělejte recenzi a hoďte ji sem ... (jinak sem doplním seznam doposud vydané literatury) ...
Největší odměnou pro Jediho je radost a štěstí v myšlenkách a výrazech těch, které zachránil nebo kterým pomohl.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Recenze knih“